Gość: pozdro Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 198.28.69.* 11.02.09, 15:16 Moj typ - reklama herbaty Irving z idiotycznie wyszczerzona babą, i ta wkurzajaca piosenka: swiat wokol sie smieje piii, piiii,piiiiiii bo baba w tle pieje tak cienkim glosem ze haslo Irving Tea zlewa sie w pisk i przyprawia mnie o chec zmasakrowania telewizora, grrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Reklama znienawidzona - część 3 12.02.09, 07:39 ja mysle ze takie reklamy wkurzaja,bo nam sie wydaje ze baba ma wszystko urode superfaceta superkase superdziecko superprace superfure superzycie. jak bym ja tak miala to bym sie o...wala ze szczescia 10 razy na dzien, a nie tylko piszczala. Rzecz w tym ze herbata tego nie zalatwi, nawet biala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.eranet.pl 20.02.09, 02:10 Gość portalu: pozdro napisał(a): > Moj typ - reklama herbaty Irving z idiotycznie wyszczerzona babą, i > ta wkurzajaca piosenka: swiat wokol sie smieje piii, piiii,piiiiiii > bo baba w tle pieje tak cienkim glosem ze haslo Irving Tea zlewa sie > w pisk i przyprawia mnie o chec zmasakrowania telewizora, grrr!!! a żeby było śmieszniej, to jak człowiek się wsłucha to okazuje się, że pani śpiewa "Irving Tiim". Sto pociech. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Reklama znienawidzona - część 3 12.02.09, 08:36 Natrętnie nieustannie migająca widoczna u góry reklama Neostrady z Zamachowskim nieudolnie wystylizowanym na wampira i jakimiś potwornymie maskami, normalnie lęków można się nabawić i mieć koszmary nocne "Jak zaciągnąc do łóżka gwiazdę Bollywood" - po co? no właśnie, jestem heteroseksualna wiec po co miałbym zaciągnąć do łóżka jakąś laskę, nawet z Bollywood. Odpowiedz Link Zgłoś
sohee Re: Reklama znienawidzona - część 3 13.02.09, 02:37 Że co? Na stronie reklama wkurzająca tak? No to bierzemy firefoxa, instalujemy do niego adblock plus, cieszymy się, że nie musimy więcej w necie oglądać reklam. Hurra! W operze też chyba coś takiego funkcjonuje. W ogóle jakie to szczęście, chociaż w internecie mogę kontrolować i wypierniczać wszystkie kretyńskie reklamy. A ja lubię "jestem lodowy lodowy pingwin, jeee, jeee". :-D To jest tak absurdalne, że aż śmieszne. Potem sobie podśpiewuje i tańczę jak pingwin. :-D Nie znoszę reklamy kostki mięsnej winiary i laski, która "od razu zrobiła bitki". Bitki pipki kuchde... I w ogóle reklam z gotowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.pu.kielce.pl 04.03.09, 13:12 Mój mąż spytał kiedyś: "jakim cudem ona zrobiła tyle bitek z jednej rosołowej kostki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 94.254.235.* 12.02.09, 20:34 uuuuu, przesadzili !!! Kondrat i jego debilny internet!!! w ciągu 10 minut PIĘĆ razy !!!! Grrrr, jak ja tego nie cierpię. Odpowiedz Link Zgłoś
janbg Re: Reklama znienawidzona - część 3 13.02.09, 13:41 Już od kilku dni tego nie widziałem, ale jak pomyślę o trzech idiotkach (reklama piwa) śpiewających "imbir, imbir, imbir", po czym jedna z nich pyta: "Czy my nie śpiewamy przypadkiem coś tam, coś tam?" Wyję do księżyca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue-perior Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 79.139.91.* 14.02.09, 18:27 Magnum SKURCZ. Nie sądziłam, że można postawić skurcze w świetle reflektorów. W końcu brak magnezu nie oznacza tylko jednego schorzenia. W dodatku czuję osobistą niechęć do słowa SKURCZ, które powtarza się tam kilka dobrych razy. I ta wykrzywiona twarz kobiety, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
lisy Re: Reklama znienawidzona - część 3 14.02.09, 18:50 jakoś tak to leci: Polacy są przemęczeni, piją coraz więcej kawy. - Co robić?? Może brać jakiś magnez!? - JAKIŚ magnez???? ku... kobieto, JAKIŚ magnez?? (no wiem wiem inaczej leciało, ale ja to słyszę właśnie tak, ten charakterystyczny ton, jakby koleś zupełnie zwątpił :D) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Reklama znienawidzona - część 3 16.02.09, 11:55 Kolejne reklamowe koszmarki: Reklama Smaczna zupa Winiary. Jakiś facet pije sobie zupkę z kubka, a drugi go pyta jaka to zupa? Na co ten pierwszy odpowiada: smaczna. Ale jaka? Smaczna. No ale jaka to zupa? No smaczna...Horrror. Mam ochotę walić kolesia pałą po łbie tak długo, aż się nauczy odpowiadać na pytania pełnym zdaniem! Wrrr Swoją drogą wszystkie reklamy Winiary są tak kompletnie durne, że zastanawiam się, kogo oni zatrudniają w reklamie? I jeszcze jedna. Siedzi smutny i przerażony facet na kanapie. Nagle ktoś puka do drzwi. Facio pyta kto to. Odpowiadam mu głos: cholesterol, wysokie ciśnienie. A na koniec przychodzi do niego NOVOCARDIA! Odpowiedz Link Zgłoś
kejt.de.grejt Re: Reklama znienawidzona - część 3 10.03.09, 01:56 taaak, novocardia. jak zobaczyłam po raz pierwszy (po dość długim czasie nieoglądania tv, przy okazji), to byłam w szoku i zastanawiałam się, jak można coś aż tak głupiego wymyślić?! a na końcu reklamy ten dziadek tańczy z babcią, która przyniosła novocardię, do - jak zwykle - przerobionej na potrzeby reklamy piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.09, 13:59 1. Ogłaszam straszną nowinę! Zaprawdę, powiadam Wam, pan z Polbanku powrócił z "Amerika", by w Polsce lokatę założyć. Forumowicze, złóżmy się na armatę i proch, wystrzelmy człowieka w kosmos, by nie straszył więcej. 2. Matka Polka z Winiar. "Kocham moją rodzinę!"-ekscytuje się jak emo na widok brzytwy, a ja mam ochotę wepchnąć jej głowę do garnka z zupą i potrzymać tak przez całą przerwę reklamową. 3. Znana aktorka: "dopiero niedawno odkryłam, że ważną rolę w rozwoju dziecka odgrywają też tłuszcze". Gratulujemy odkrycia Ameryki. Mnie to w czwartej klasie podstawówki na biologii powiedzieli. 4. Matka Niemka (chyba): "kiedy moje dzieci jedzą "Śmiejżelki" mówię ok, blebleble, Śmiejżelki są zdrowe, zawierają witaminy". Według tej logiki zdrowe są: -hamburgery- bo przecież to białko! A nawet i trochę witamin w skrawkach warzyw się znajdzie. I ketchup! Przeca łon jest z pomidorów robiony, a pomidory takie zdrowe, panie tego! -batoniki czekoladowe- bo z mleka powstały, w mleko się obrócą. Podoba mi się, jak producenci niedrowego żarcia z uporem partyjnego spin-doktora odwracają kota ogonem. I tak jadło nigdy nie jest "kaloryczne" tylko "sycące", zamiast białek mamy "proteiny", a cukierki urastają do roli najważniejszego źródła witamin dla dziecka. Bo jak kochasz swoje dziecko, to dajesz mu NimmZwei i Danonki, żeby Polska rosła w siłę, a jej potomkom żyło się dostatniej. A jak nie, toś matka wyrodna (swoją drogą, czemu reklamy żarcia dla dzieci/proszków/środków czystości kierują się tylko do matek? U mnie w domu dziecinnym od mycia, za przeproszeniem, kibli, był ojciec). 5. Kolejna reklama eliksiru ratującego pralki. Pan hydraulik z miną poważną tłumaczy ciemnej istocie, czemu musi tego świństwa używać: "To jakby pani syn jeździł bez kasku!", na co Matka-Polka wrzeszczy: "Nigdy!" i przejęta uczuciem macierzyńskim zaczyna opiekować się pralką, jak swym dziecięciem. 6. Pan od gumy Niquitin (?). Swoim szaleńczym wejrzeniem, gestykulacją i mimiką przypomina mi jednego ze świadków Jehowy, który z misją wyzwoleńczą grasuje po naszej dzielnicy. Tylko czekam, aż zza pleców wyciągnie "Strażnicę". 7. Toffefee (?). "Wszyscy w rodzinie mamy swoje pasje i talenty, wszyscy poza mną, Matką Polką, bo moim sensem życia jest podtykanie Panu Mężowi i Potomkom smacznego jadła pod nos, bo własnych zainteresowań ani życia nie mam". Więcej reklam nie pamiętam, oglądania wszystkich serdecznie żałuję i obiecuję się poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Reklama znienawidzona - część 3 18.02.09, 09:26 Oplułam monitor i klawiaturę:) Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Reklama znienawidzona - część 3 09.04.09, 01:07 Zapomniałeś o składnikach fitoodżywczych ( a może phyto- odzywczych)... Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar A ona przecież mówiła! 17.02.09, 07:32 - A mówiłam: srutinacea! A ty się uparłaś na stare rutynowe standardy! Aaaa! Grrrrr! Od razu wiem, że tej srutinacey z pewnością nie kupię. Skutecznie mnie zniechęcili tą reklamą(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: A ona przecież mówiła! IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 13:24 Może trochę OT.Mnie ostatnio (i męża mego) doprowadza do pasji dzwoniące biuro obsługi Era ze swoimi natrętnymi propozycjami wydłużenia umowy na abonament. Tak mnie wkurzyli, że raz odebrałam tekstem: -"Proszę Pani, mój mąż jest na intensywnej terapii, nie wiem czy przeżyje, proszę więcej nie dzwonić!" I na razie mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Ibisz i Liszowska "Ruszamy 7 marca" :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.09, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shirley Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:22 Wszystkie z kurami domowymi-idiotkami, dla których sensem życia jest sprzątanie/gotowanie. Dwa ostatnie hity to Calgon - pan tłumaczy idiotce (tłumaczy jak pięciolatkowi, no bo skąd ona ma wiedzieć, jak baba ma się znać na czymś innym niż mycie naczyń), że pralka bez Calgonu, to jakby jej dziecko jeździło bez kasku. A ta histeria, przerażenie, obłęd w oczach i "Nigdy!". No g... by zjadła, żeby tylko bachor w kasku jeździł, to jest sens jej życia. Druga - jakaś przyprawa z kurami ankietowanymi w sprawie owej przyprawy i tekstem "a ja od razu zrobiłam bitki". No normalnie idealnie zaprogramowana na kurę domową - widzi przyprawę, to od razu do kuchni szoruje i bitki robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekcja muzyki Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.ghnet.pl 18.02.09, 23:34 - dzieci żartujące z kaszlu - ale które? gdzie i kiedy? - rysunkowa reklama krakersów TUC w której panienka zjada komputer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.toya.net.pl 19.02.09, 13:50 A czy nie wkurza Was reklama tego komputera z tym gościem, który udaje wyluzowanego. Te hasła "o nie to nagranie kolegi" itp. ? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Reklama znienawidzona - część 3 19.02.09, 14:35 Mnie nie wkurza-jakbys dostawala taka kupe kasy za cos co lubisz najbardziej na swiecie tez bys byla taka wyluzowana, a nawet jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.toya.net.pl 19.02.09, 15:50 A za co on kase dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natifonek Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 11:57 Dla mnie najbardziej wku...ająca jest nowa reklama Actimela z tym debilnym wierszykiem i obrzydliwymi, gołymi brzuchami. Druga reklama to kolejny kretyński wierszyk, mianowicie Paweł i Gaweł czyli reklama Ery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.gprs.plus.pl 13.04.09, 14:04 A ja jestem taaaa nioska, a ja jestem taaaaaniocha i mieszkam w euro. ciarki przechodzą jak to słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.04.09, 14:59 Dosłownie . Wierszyk kretyński, a tym bardziej dlatego, że po pierwsze: nie każda historia ma morał ( mają je natomiast bajki), a po drugie to że " internet był od ery- tego samego operatora" - to nie jest morał(!) PORAŻKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biurko Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 22:38 Nienawidzę tej reklamy. Ostatnio tak mocno wkurzała mnie reklama mentosa chyba, z kolesiem któremu wydłużały się sutki. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx socyste........... 19.02.09, 16:19 aaaaaaaaaaa!!!! czemu tego gnojka ktos do logopedy nie wzial?? chryste az mna miota jak to slysze. no i Znana Pani Aktorka, ktora twierdzi ze ODKRYLA (w swoim laboratorium chyba), ze oprocz witamin dzieciak musi jesc tez jakies inne rzeczy i one swietnie mu mozg rozwijaja. patrzecie panstwo, jak nie zjesz margaryny to mozg ci nie urosnie i nie zostaniesz inzynierem lotnictwa (jak synek ZPA)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: socyste........... IP: *.pul.tke.pl 19.02.09, 20:50 nie znoszę pana z Polbanku z Ameryki. i nie trawię reklam Czupa-czupsa z tym dziwnym stworkiem.co to w ogóle jest?! wkurza mnie to jego ciumkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: No spa 19.02.09, 22:39 Napoleon i Józefina? Czy oni tańczą walca? Czy to zgodne z faktami historycznymi? I dlaczego akurat oni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: No spa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.02.09, 00:37 Mnie w tym ciekawi coś jeszcze. Ból brzucha i ogólny zły humor Józefiny sugerują, że przechodzi ona przez coś zwanego w reklamie "tymi dniami"... A przecież podobno Józefina nie mogła mieć potomstwa z Napoleonem ze względu na swój wiek... czyli "tych dni" nie powinna już mieć. No chyba, że udaje przed swym lubym... ale po co łyka lekarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: No spa 25.02.09, 14:27 Nie mogla miec dzieci ale nie z powodu menopauzy tylko prawdopodobnie poklosia syfilisu. Spokojnie mogla miec "te dni"-co za bulka przez bibulke swoja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: No spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:45 heca7 napisała: > Napoleon i Józefina? Czy oni tańczą walca? Czy to zgodne z faktami > historycznymi? I dlaczego akurat oni? To raczej jest lendler, taki prototyp walca. Albo i rzeczywiście walc, to możliwe, bo walc wkroczył na salony pod koniec XVIII wieku. W tak wysokie progi również. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: largecoffee Re: No spa IP: *.gprs.plus.pl 22.02.09, 17:16 Bracia wiaderko!!! Kup cif i calgon a dostaniesz podwójne wiadro gratis. I ci bracia wiaderko ci posprzątają czy coś, nie wiem, nie mogę tego słuchać. To jest jakiś obłęd, czy społeczeństwo jest już tak głupie, że ma lecieć coś kupować bo wiadra dają?? Odpowiedz Link Zgłoś
czerwcowy_imbir Re: No spa 29.04.09, 15:13 Walc, walcem, ale czy ktoś zauważył, że w pierwszej scenie (Napoleon rozmawia z pokojówką) w tle jest komputer???? A w okół świece. To się nazywa wyobraźnia ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
donyaa Re: socyste........... 13.04.09, 11:00 ble, najgorsza i najbardziej niesmaczna reklama to ta, z pluciem krwią i zębami do zlewu ;/ zachęcanie przez zniesmaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 21:49 Osobiście znienawidziłem reklamę "Tiny", w której 2 marcysie niemal krzyczą do siebie "A widziała Pani, ile jest nowych przepisów ? !" Nawiązując do tematu reklamy, podobają mi się takie kreatywne pomysły jakie można zobaczyć tutaj: fajne-zdjecia.pl/najbardziej-kreatywne-billboardy-14-zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:55 Tina wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
lisy Re: Reklama znienawidzona - część 3 21.03.09, 20:58 "cała magia perfum ulatnia się wraz z poceniem" hahaha no ba ;P to chyba Rexona, wyjątkowo heftotwórcza reklama Odpowiedz Link Zgłoś
efk82 Re: Reklama znienawidzona - część 3 05.04.09, 16:19 1 macdonald tortilla z bliźniakami wyjątkowo debilna 2 kupka u tomka bleeee 3 żurki w obu wydaniach 4 orange i rozdwojenie jaźni 5 nowa reklama jogobelli z przeraźliwą pieśnią 6 psi psi.... dżizas 7 ibum nosz k......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacna magdzia Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.punkt.pl 22.02.09, 23:32 reklama "kochanie przez Winiar wpier..lanie" mnie osłabia. Animal Planet chyba z nimi podpisał umowę, bo non stop tam leci, tak samo jak "sosyste". A że jest to jedyna stacja jaką oglądam, doszło do tego, że na czas reklam wyłączam fonię... reklama w której kobiecina produkuje się o tym jak to zachrzaniała na Everest i prawie, że się poddała, ale uratował ją ibuprom. A potem pierniczy, że robi w dziale personalnym... Wkurza mnie taka konwencja reklam wszystkie reklamy środków na s.raczke - dlaczego tylko kobiety na nią cierpią? Facetom się to nie zdarza? durna reklama z dzieciakami "a pamiętasz jak pojechaliśmy w gory i nie bylo śniegu hahahahahahahahah", no kuzwa, laska żebyś nie popuściła, takie śmieszne... wszystkie reklamy z l. casei "defensis", "acti regularis" i innymi nieistniejącymi bytami... Bo zdaniem twórców statystyczny człowiek nie zrozumie jak mu sie powie, że jagurt zawiera korzystnie działające bakterie, nie - trzeba WYMYŚLIĆ jakąś naukowo brzmiącą nazwę, nie ważne, że z księżyca byleby tylko coś wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: largecoffee Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.gprs.plus.pl 23.02.09, 20:19 zacna madzia - dobrze, naprawdę dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degust Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 213.17.128.* 27.02.09, 22:42 Wkurza mnie ten kretyn siedzący w kasie hipermarketowej udający, że ma czytnik do cen w głowie. Kto wymyślił taki durny scenariusz?! I po co ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix.d Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 17:40 Nienawidzę pociskania kitu w reklamie jakiegoś banku o lokatach rzekomo na 9%. Facet z offu wyjaśnia, że połowa wkładu w nocy "pracuje". To niby jak? Połowa wkładu - czyli dostajemy już nie 9, a 4,5% od swoich pieniędzy. I to tylko za noc, bo oczywiście przez dzień to te pieniądze odpoczywają i bank im nic a nic nie przeszkadza. Czyli znowu od połowy z tej połowy liczą. O ile oczywiście liczą noc jako dwanaście godzin, a nie np. osiem. Czyli w najlepszym wypadku 2,25%. To niech se ... wsadzą takie 9%. I jeszcze dubbing panienki mnie wkurza w reklamie niemieckiej czekoladki dla dzieci, co to ją Tomek zjada, bo pomimo, że już nie jest dzieckiem, w tym względzie akurat to się nic nie zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Reklama znienawidzona - część 3 24.02.09, 21:52 Piosenek z reklam Merci nie trawię. Czy to tłumaczenie było dosłowne czy ki diabeł, no ale tam jest taka oto linijka: (męski głos śpiewa)"i pulsujący mocno wulkan mój to ty" WTF?? :/ No ja się wolę przy jedzeniu czekoladek nie zastanawiać co i gdzie mu pulsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mua Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.09, 20:29 buahahaha, to fakt, totalna grafomania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.pul.tke.pl 24.02.09, 22:02 ja zrozumiałam to w ten sposób że pracuje połowa danej kwoty,tj. jeśli wpłacasz np 500 zł to w nocy pracuje 250 zł.i od kwoty 250 są naliczane 9% odsetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix.d Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 08:20 No to nawet jeśli tak jest, to de facto zarabiam na wkładzie 4,5% a nie 9. Chociaż wątpię, bo bank na pewno sobie to tak wyinterpretuje, żeby mieć lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bezia80 Re: Reklama znienawidzona - część 3 24.02.09, 21:59 A kto lubi kisiel- Fisiel ? Marchewkowy w dodatku:) marchwi to on chyba na oczy nie wiedział :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Reklama znienawidzona - część 3 24.02.09, 22:03 Jest takak reklama przy ktorej mam odruch wymiotny: "O czym dzieci marzą każdego dnia? By całe serce oddać tylko im, monte- dziecka czaaaas..." i tak dalej tego koszmaru śpiewanego głosem kastrata. Już ktoś kiedyś narzekał na tę reklamę, ale ja chcę dodać, że przeprowadziłam badanie na własnym dziecku zadając mu pytanie, czy marzy każdego dnia bym oddała mu całe serce. Powiedział, że nie po czy trochę dziwnie na mnie spojrzał. Następnie spytałam czy każdego dnia marzy o monte- dziecka czas. A on, że bynajmniej. Woli krakowską suchą i łososia. Czyli kłamstwo, kłamstwo i oszustwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frizz Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 83.3.180.* 25.02.09, 14:31 "ale o co chodzi"?? jak słyszę tę panią - gotuję się cała. No i jej mąż "Gapcio".....koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eluśka Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.wroclaw.mm.pl 25.02.09, 20:00 -"sosyste" udka to zdecydowanie moj nr 1-klne na glos jak widze ta reklame i szlag mnie trafia momentalnie:/ -"gapcio" noż kur.., niech mu bilobil na pamiec kupi, zeby taka gapa z niego nie byla:/ -"kisiel fisiel"-srisiel -"a widziala pani ile ciekawych przepsisow jest w nowej tinie?" i te wybałuszone oczyska sprzedawczyni,wow,smiech na sali -reklamy podpasek i teksty w stylu "od dzis te dni stana sie lepsze",taaaa, na bank uzyje alwaysow i od razu kocham miec okres:/ -"ty tez sie nic niez zmienialas, nadal nosisz kitke" tak,a ty nadal wpier... czekoladki kinder:/ litosci... ach, az sie zbulwersowalam piszac ten post;D na sama mysl o moich "ulubionych" reklamach gotuje sie w srodku:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olololo Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.xdsl.centertel.pl 27.02.09, 21:01 A mnie się coś w środku robi gdy słyszę w radiu półgłówków sknadujących: "bi pi, bi pi, bi pi". No i te wszystkie polskie reklamy, w którch bohaterowie mówią po angielsku, a w dole lecą napisy w naszym ojczystym języku. Chyba powinieniem czuć się dowartościowany, że mnie te napisy potrzebne nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Reklama znienawidzona - część 3 02.03.09, 10:23 Natalia Kukulska w reklamie wybielającej pasty do zębów. Sztuczna do bólu Natalka i sztuczny „stomatolog” drewnianymi gosami recytują swoje kwestie tonem głosu z gps-a „za-pół-kilometra-skręć-w- lewo”. Za karę kazałbym jej płukać paszczę codziennie Bilelinką za zęby szorować pastą BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harney Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 195.94.195.* 02.03.09, 13:11 reklama w radio: kochanie-idziemy na spacer? Nie, ja muszę do łazienki! A potem "bo z dziewczynami nigdy nie wie, oj nie wie się...." i reklama środka na pęcherz. Słysze toto czasami jak jadę samochodem i jak pragne zdrowia mam ochotę wyrzucić radio przez okno. Jakiś bezmózg musiał to wymyślić.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisy Re: Reklama znienawidzona - część 3 02.03.09, 17:31 -" nie moge iść, mam biegunkę.." -" tak zwaną grypę żołądkową?" Nie ku..., tak zwaną srakę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekiera Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.12.rev.vline.pl 02.03.09, 21:36 ostatnio w tv do pasji doprowadza mnie jakiś rozbawiony chomik i spiew eko holding, tu luuuuubię zakupyyy! nosz k-wa ;( uwielbiam gryzonie, ale tego małego pitucha bym kapciem dobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Reklama znienawidzona - część 3 03.03.09, 08:15 Reklama Carrefoura z kobitką siedzącą na fotelu dentystycznym i memlająca niewyraźnie z ssakiem w ustach. "Ja sze troche pesze". Szcerze mówiąc, ja myślałam, że to jest reklama Auchan, bo pani mówi "Oszą urodżyny Kerfura". Nosz kurna, a do tego jej mąż, przylepiony pod drzwiami... Reklama rutinoskorbinu z mamuśką - heterą: "Ale taty to ja nie widzę na tym meczu." Na samym końcu reklamy jest pokazana dłoń, trzymająca tenże specyfik. Nie wiem, kto tej pani manikiure robił, bo ma ewidentnie obdrapany lakier na paznokciach... Reklama herbaty Lipton. Pani przygotowująca przyjęcie mówi: "A może Robert koło Ani?". Nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że na karteczce, którą stawia na stole, jest napisane Rafał, a nie Robert!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziejka1 Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.gprs.plus.pl 03.03.09, 09:40 Numer 1 dla mnie: "pysne i sosyste" udka - niezmiennie szlag nmnie trafia jak to słyszę 2. "jogurt jem na śniadanie, na obiad i na kolację" - co za idiota to wymyślił? 3. reklama radiowa z "halo, halo", nawet nie wiem co reklamują, bo szybko wyłączam 4. wszelkie pasty do zębów (szczególnie te krwiste), podpaski, tabletki na przeziębienie (najbardziej denerwujące są te usuwające wszystkie objawy natychmiast - pewnie, że objawy usuną, gorzej będzie po zaprzestaniu stosowania...) Ale są i fajne reklamy na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Reklama znienawidzona - część 3 21.03.09, 21:15 "pysne i sosyste" wkurza mnie z jednego powodu: dzieciak mówiąc to ma pełno resztek mięsa między zębami. I zbiera mnie na wymioty :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Reklama znienawidzona - część 3 21.03.09, 21:14 Nie wiem, czy dobrze widzę, ale wydaje mi się, że na karteczce, którą > stawia na stole, jest napisane Rafał, a nie Robert!!! aż się przyjrzałam :) Robert - stoi jak byk. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Reklama znienawidzona - część 3 25.03.09, 09:05 No to źle widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 80.5.88.* 03.03.09, 11:19 to ja tak ogolnie na temat reklam od lat przeszlo 8 mieszkam w uk i mam angielska kablowke (jakosc reklam angielskich to juz zupelny inny temat wiec nie wypowiadam sie), ostatnio jednak stalam sie 'szczesliwa' posiadaczka posatu cyfrowego (niech dzieciaki maja troche kontaktu z polskim jezykiem) i musze przyznac ze duzo sie zmienilo juz nawet nie chodzi mi o wkurzajace reklamy np lipton tea (od kiedy herbata po polsku to tea???? i to nie w nazwie wlasnej tylko spiewana 'pij tea') ale dlugosc blokow reklamowych po prostu wywala mnie z kapci!!! ostatnio padl kolejny rekord 23!!!! minuty. no ludzie! film ktory trwa 1.5 godziny, zaczyna sie o 21, konczy o 24 (czyli dwa razy dluzej), ten sam film na angielskiej konczy sie o 23. dziwie sie ze takie rzeczy nie sa regulowane jakimis przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.acn.waw.pl 03.03.09, 18:28 > dziwie sie ze takie rzeczy nie sa regulowane jakimis przepisami. Hehe sa sa! Tylko Polsat najwyrazniej te przepisy zlewa cieplym moczem. Wystarczy wlaczyc jakis film na Polsacie pozno wieczorem i zobaczyc ile trwa blok reklamowy, ktory zawiera kilka reklam z Mango. Koszmar! Normalnie albo sie zasypia albo co najmniej zapomina jaki film sie ogladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Reklama znienawidzona - część 3 03.03.09, 11:35 Ja pie......! Ludzie ale wy macie nudne życie, jeśli nie macie nic innego do roboty niż oglądanie reklam...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenkół Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:18 Ty za to musisz mieć zajebiście ciekawe, skoro czytasz długaśne wątki na temat, który uważasz za debilny.... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Reklama znienawidzona - część 3 06.03.09, 00:07 Pasta sensodyne i jej orędowniczka Natalka. I to mnie ma niby przekonać??? Chyba do jej nieużywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 17:18 tak, zgadzam się - Natalia Kukulska w reklamie pasty do zębów, to jest żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winona Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 78.8.104.* 11.03.09, 22:48 Radiowa reklama apetizera. Trafia mnie jak jakiś bachor rozkazującym tonem woła -Mamo chcę jeszcze zupki! No żesz k**wa! Chcę jeszcze dupki!- od razu go przedrzeźniam. A obecnie leci druga wersja gdzie tenże bachor przemądrzałym tonem poucza panią przedszkolankę co to jest apetizer, a uradowana pani obiecuje,że zaraz go kupi dla całego przedszkola. Grrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
brightwitch Re: Reklama znienawidzona - część 3 16.03.09, 20:25 Nowy "hit" - bachor, który chce zrobić kupkę u Tomka. Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Reklama znienawidzona - część 3 17.03.09, 08:08 Może matka mu każe załatwiać się u kolegów, żeby nie musiała toalety czyścić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolex Re: (chce kupke ale tylko u Tomka) IP: *.retsat1.com.pl 17.03.09, 21:39 TAK!!! TAK!!! podpisuje sie obiema rekami, kupka jest na szczycie mojej listy przebojow rowniez, na drugim miejscu plujacy sie bobr dodawany gratis do telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daradio Re: Reklama znienawidzona - cz 3 toyota radio IP: *.spray.net.pl 17.03.09, 18:02 reklama radiowa toyota: podsumujmy, troje dzieci, 101 koni, tytomasza fantazja, elektryczne szyby, lektor z tefałenu i na nowo rozbudzone emocje, wg mnie gniot Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Reklama znienawidzona - część 3 17.03.09, 22:05 a ja szczerze nienawidzę faceta z reklamy Polbanku i Castoramy (chyba) w polbanku - a ja mam szóstkę, po czym z debilną miną oznajmia - w banku, wrrrr no i w reklamie castoramy gdzie recytuje albo rapuje jakieś debilne teksty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Reklama znienawidzona - część 3 18.03.09, 09:59 Eksksiądz z Plebanii, który naburmuszony żąda najdroższego telewizora w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baronrojo Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 198.28.69.* 18.03.09, 12:59 Mnie natomiast do wściekłosci doprowadza reklama BOŚ. Pojawiają się w banku różne osoby by założyć lokatę. O ile pierwsze kilka osób mówi prawidłowo Dzień Dobry, to ostatnie dwie: młoda laska i uśmiechnięty lolo mówią wyraźnie (słuchałem tego kilkukrotnie, bo nadają tę reklamę do obrzydzenia): "DZIŃ DOBRY". Naprawdę mnie to wkurza. W pierwszej chwili myslałem, że to tak specjalnie ironicznie. Ale wydaje mi się, że nie - oni tak naprawdę mówią. Posłuchajcie uważnie, chociaż nie jest to dobra rekomendacja, bo jak juz to usłyszycie to pewnie będziecie mieć chęć mordu. Odpowiedz Link Zgłoś
lisy Re: Reklama znienawidzona - część 3 18.03.09, 17:21 ja też tej pani nienawidzę :) ale to dlatego że kazali jej się uśmiechać i ona jak mówi, nie rozluźnia tego uśmiechu. Widać że jej trudno i trzeba to docenić hehe - kiedyś na praktykach w liceum stałam cały dzień ankietując ludzi, a pracodawca kazał się uśmiechać non stop. Następnego dnia miałam zakwasy twarzy i z tydzień jeszcze mówiłam w sklepach "dzińkuję bardzo! śliczny mamy dzionek!" no ku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retro Re: Reklama znienawidzona - część 3 IP: 213.17.128.* 19.03.09, 22:57 Dzisiaj widziałem i nie mogłem uwierzyć: SPUŚć SIĘ NA PRINCESĘ. Noż qrva, to są już jaja pańskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Reklama znienawidzona - część 3 19.03.09, 23:38 reklama sera pleśniowego, na której kobiety dają sobie znaki, jakby sprawdzały śluz czy mają dni płodne czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Reklama znienawidzona - część 3 20.03.09, 12:07 A mi się skojarzyło z dyskretnym dawaniem znaków, co do rozmiarów partnera :) Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: Reklama znienawidzona - część 3 23.03.09, 11:47 taaa, i jeszcze z jednego pudełka tego serka zrobiły kanapki dla tego całego towarzystwa... Odpowiedz Link Zgłoś
juliadruzylla Re: Reklama znienawidzona - część 3 05.04.09, 19:34 Ta reklama świetnie obrazuje powiedzenie: śmiać się jak głupi do sera. A najbardziej nienawidzę reklam carrefour. Są tak głupie że aż żenujące. I Tina: cały cholerny kiosk poobkładany Tiną a ta pyta czy jest Tina! Nie, k.., nie ma. Przesłanie tej reklamy jest dla mnie całkiem jasne: Tinę kupuję kretynki (no bo przecież nie niewidomi, lol) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorr7 nowy orange 20.03.09, 23:41 Do szału doprowadzają mnie nowe reklamy Orange. Te o tych kolesiach z wieloraką osobowością. Skoro "jest się" wieloma osobami to psychiatry trzeba a nie telefon!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: nowy orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.09, 12:23 Reklama Plusa,chyba. Z Borewiczem. Matko kochana! Kto to wymyślił?! Komputerowo poruszana paszcza Borewicza (całkiem jak ten naburmuszony mały w reklamie skody, który radośnie zaczyna śpiewać, laleczka Chucky) mnie przeraża. Ta sama kampania użyła sobie kota Filemona przeciwko czemu protestuję! Wszystko na sprzedaż? Nawet Filemon i Bonifacy?? Dzieciar płci żeńskiej (SOZA ŁAKOMSZUCH!), który wsadza sobie palec do nosa, przyglądając się krojeniu warzyw. Reklama majonezu, chyba. Reklama Avonu ze "zwykłymi kobietami", które uwielbiają akwizycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota brise IP: *.chello.pl 21.03.09, 19:52 A widzieliście tą reklamę gdzie dziecku chce się jakby to powiedzieć...no sr.... I mówi: mamusiu, ja chce kupke. Pierwszy raz jak to usłyszałam, myślałam, że mam omamy słuchowe. Zbiera mnie na wymioty.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: brise 21.03.09, 21:19 to ten co chce kupkę u Tomka? :) widzieliśmy. Więszego hiciora dawno noie było wśród reklam Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: brise - ja chce kupke 25.03.09, 14:32 porazka, totalna porazka, jakby mu sie srac chcialo to wy nie wybrzydzal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawiarka.ekspresow Re: brise - ja chce kupke IP: *.alcatel.de 03.04.09, 11:35 Leżę i płaczę... Ale weszłam na forum z zamiarem napisania czegoś podobnego...tak głupiej reklamy dawno nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś