Dodaj do ulubionych

blachara- kto/co to jest?

22.07.09, 16:57
w przeciagu dosc krotkiego czasu po raz kolejny slysze lub czytam okreslenie "blachara" uzyte w stosunku do niewiasty.
Przyznam szczerze ze nie bardzo wiem o co chodzi ale licze ze jesli juz ktos potrafi wytlumaczyc ta definicje to musi byc czytelnikiem forum humorum
Obserwuj wątek
    • o-kurde.pl Re: blachara- kto/co to jest? 22.07.09, 17:28
      To je blachova panienka.
      • Gość: jojo Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.zone9.bethere.co.uk 22.07.09, 17:49
        potocznie- dziewcze lecace na samochody
        • Gość: nk Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.chello.pl 22.07.09, 22:10
          To taka laska, ktora leci na facetow, ktorzy maja dobre samochody,
          jakies beemki zreguly.
          • Gość: chop z chato Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.cable.smsnet.pl 22.07.09, 22:13
            Przeca ten wątek to prowokacja, coby sobie po platynowych blond tipsiarach
            pojeździć. Taki sport narodowy się znaczy:)
            • Gość: jaija Re: blachara- kto/co to jest? IP: 78.8.27.* 22.07.09, 22:41
              I zaraz znajdzie się ktoś, kto napisze, że komentujący i nabijający się jest:
              a) płci męskiej - niechybnie pedałem
              b) płci żeńskiej - sfrustrowanym babonem z wąsami i włosami na nogach oraz 20 kg
              nadwagą. Co zazdrości dodoidom i innym "blachovym panenkom" urody oraz
              powodzenia u panów w dresach.
              ;)
              • Gość: forumiarz Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.ru 22.07.09, 22:50
                jakby watek sie rozwinal i poszedl na pierwsza strone gazeta.pl to bylyby tu
                takie przewalanki o kompleksach, sztucznosciach i zazdrosci rzekomej badz
                prawdziwej i nieodlaczne wycieczki osobiste pod adresem piszacych dyslektykow,
                na ogol domniemanych leserow, co przeniesie dyskusje na tory polskiej edukacji
                po okraglostolowej, ktory jak wiadomo byl spiskiem syjonskim zrodzonym w glowie
                michnika i urbana :P
                • uccello człowiek się całe życie uczy! 23.07.09, 09:30

Myślałam ,że blachara to samica tego gatunku:
                  www.przekroj.pl/galerie_fotogalerie_galeria.html?galg_id=1282&ph_main_01_page_no=10
                • Gość: autor Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.09, 10:11
                  Gość portalu: forumiarz napisał(a):

> jakby watek sie rozwinal i poszedl na pierwsza strone gazeta.pl to bylyby tu
                  > takie przewalanki o kompleksach, sztucznosciach i zazdrosci rzekomej badz
                  > prawdziwej i nieodlaczne wycieczki osobiste pod adresem piszacych dyslektykow,
                  > na ogol domniemanych leserow, co przeniesie dyskusje na tory polskiej edukacji
                  > po okraglostolowej, ktory jak wiadomo byl spiskiem syjonskim zrodzonym w glowie
                  > michnika i urbana :P

W odpowiedzi na co oberwie się PiSowi i Rydzykowi :) Standard na forum :)
            • bling.bling Re: blachara- kto/co to jest? 23.07.09, 10:37
              pytam jak najbardziej powaznie ;) oczywiscie i z atencja.
              Otoz jest tez teoria ktora mowi ze blachara to dziewcze z duza iloscia metalu na sobie. Potocznie zwanego blacha. W krajach zamorskich zwanych bling bling. I uprzedze zdumionych forumowiczow ze skojarzenie z moim loginej jest nie zamierzone i calkowicie przypadkowe. Tylko rodzi sie nastepujace pytanie, czy meski odpowiednik blachary to blachar, blacharz czy blacharczyk?
              Czy taka osoba to blachara?
              https://www.darkrising.co.uk/Images/BlingGirl.jpg
              • athroposs Re: blachara- kto/co to jest? 23.07.09, 11:32
                bling.bling napisał:
                Tylko rodzi sie nastepujace pytanie, czy meski od
                > powiednik blachary to blachar, blacharz czy blacharczyk?

- jeśli jeździ Golfem Trójką ;) z tuningiem to jest blacharz -
                mechanik samozwaniec często.

> Czy taka osoba to blachara?

- no nie wiem, białe kozaczki niby ma, ale do pełni 'określenia'
                brakuje białej chyba plastikowej mini-torebki

Zresztą, ja tm się nie znam ;)
              • uccello korekta 23.07.09, 11:34
                >Czy taka osoba to blachara?

widzę jedno poważne odstępstwo od kanonu. Włosy powinny być kruczo
                czarne, lub najblądziejsze z możliwych.
              • Gość: haha Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.09, 11:38
                kto.pierwszy.ten.lepszy.filmweb.pl/

Główna bohaterka była inspiracją? Bo tam była właśnie tak ubrana, ot durna
                komedyjka do paczki czipsów i piwa:)
                • Gość: chop z chato Re: blachara- kto/co to jest? IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.09, 11:40
                  Fuck, w tym wątku jestem chop z chato - mea culpa:)
    • pinusek Re: blachara- kto/co to jest? 23.07.09, 11:16
      zaobserwowałem , że blachara często ewoluuje i przemienia się w
      B(arwną)_LACHARĘ. a TO JUŻ INNA BAJKA...:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka