giga5 15.05.07, 12:57 Wiem że Cię tu znajde W Dniu Twoich imienin Zosiu, życzę Ci samych radosnych dni i duuuużo słoneczka. Buziaczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Do Zosi:)) 15.05.07, 19:48 Dziankuje Giga, dziankuje. I zapraszam do kóntka psiosenecek i flasecek i jinnych smakozitości. Po naszamu buziaczki to kusiczki - gwołt kusiczków posyłam. Taka am łuradowana co Ciebza zidza co ni jidzie godać tlo trajlować i sia radować. Zitaj noma Giga na Warniji. Nie strachaj sia tlo mów do nas po polsku. Kusiczki, kusiczki i eszcze roz kusiczki Odpowiedz Link
gietpe Re: Do Zosi:)) 15.05.07, 20:34 Zdrowzia szczajścia i słodyczów gietpe Tobzie życzy z łokazji śwanta Twoji Patronki. Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Zosi:)) 15.05.07, 20:52 Dziankuje Gietpe. A ziysz dzie sia wybzyeram do Kalwarii Zebrzydowskiej, tam je łokrutnie cikawie, a eszcze tam ni bułam. Odpowiedz Link
andulka7 Re: Do Zosi:)) 16.05.07, 09:38 Rita, zapomłam na śmierć Serdeczności wszelakie - spóźnione, ale gorące )) Odpowiedz Link
rita100 Re: Do Zosi:)) 16.05.07, 20:10 Zitoj Andulko, dziankuje psianknie za winszowania i kusiczki warnijskie posyłam no całego Łolstyna i Klubu. Wy sia nie starchajcie przyłazić do noju ło kożdej porze dnia. Tak pozdraziam i lejduja sią za pamnieńć . Odpowiedz Link