Gość: Ludek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:40 Czy moge prosić o Wasze opinie na temat tego lokalu ??? Szukam jakiejś miłej knajpki na małe przyjęcie. Dzieki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hann-a Re: Restauracja Labirynt w Katowicach IP: *.centertel.pl 15.05.09, 13:22 słynie ze spotkań kochajacych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Restauracja Labirynt w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 15:32 i co, ze slynie?gryza? moze pozeraja w calosci???....no comment polecam, mila knajpka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulik Re: Restauracja Labirynt w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 14:52 co to znaczy: kochających inaczej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Restauracja Labirynt w Katowicach IP: *.159.14.5.static.crowley.pl 15.05.09, 16:31 bardzo miła knajpka, ma swój klimat, ja osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoll Re: Restauracja Labirynt w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:03 polecam również! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloise Re: Restauracja Labirynt w Katowicach IP: *.infocoig.pl 13.09.09, 10:13 Już pewnie po przyjęciu ale NIE NIE i jeszcze raz NIE POLECAM !! No chyba że nie zależy Ci na tym, by Twoi goście byli NA PEWNO zadowoleni. W tej restauracji niczego nie można być pewnym. Począwszy od tego czy dostaniesz danie które zamawiałeś, czy zupełnie inne (bez wcześniejszego uprzedzenia), oraz czy będziesz czekał na nie godzinę czy może półtorej.. i nie usłyszysz o opóźnieniu od obsługi, dopóki sam się nie zainteresujesz i nie będziesz ich odwiedzał co kwadrans za "ladą".. Długo by można wymieniać, ale uczynię to na innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: Restauracja Labirynt w Katowicach 13.09.09, 21:02 bylam raz i podobalo mi sie dania wykwintne i bardzo smaczne, obsluga ok dosc drogo, jak nam moja kieszen ;) Odpowiedz Link Zgłoś