Dodaj do ulubionych

Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!!!

16.11.06, 08:01
Nie mam pomysłu ,gdzie go znaleźć. Wiem ,że na pewno w domu, bo na początku
brakowało mi dwóch. Potem jeden z nich znalazłam na podłodze w
przedpokoju ...... a tego zaręczynowego nie ma!

Przeszukałam kąty, worek od odkurzacza , pieluchy Anki ( może zjadła ? ).....
i nic! Jestem załamana!!!!! Gdzie go szukać ..... ?
Obserwuj wątek
    • madziaaaa Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 08:03
      Basiu, znajdzie się, znajdzie, ale jak go przestaniesz szukać wink
      • edelka Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 08:10
        Madzia ma całkowitą rację!!
        A ja wiem dokładnie co czujesz, bo zgubiłam pierścionek zaręczynowy 2 razy!!
        Raz przed cmentarzem jak byliśmy u mojej babci w odwiedzinach (zima to było) i
        po tygodniu Babcia z ciocia go znalazły (śnieg zaczął topnieć i znalazły go koło
        drzewa, koło którego parkowaliśmy samochód!) a drugi raz gdzies w domu zasiałam
        i sie znałazł znów.
        Za to nie miałam szczęscia z moją obrączkącrying((( Też niedawno zgubiłam i niestety
        nie mam pojęcia gdzie. Była trochę luźnawa, a jak zrobiło się zimno, to palce
        sie obkurczyły i gdzieś mi zleciała. Nie znaleziono do tej pory!!! I nie ma na
        to szanscrying(((
        Ale skoro Ty wiesz, że pierścionek jest gdzieś w domu, to sie znajdzie na pewno.
        Cierpliwości!!! Przetrząśnij kieszenie, parapety, półkę nad umywalką. Zapytaj
        córek, może widziały gdzieś, albo wpadną na jakiś pomysł gdzie może być.
        Trzymam kciuki!!!
    • anik801 Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 08:38
      Ja tak miałam z obrączką.Znalazła się na suszarce z talerzami.Na pewno
      znajdziesz,to tylko kwestia czasu.Chociaż...Moja córka zgubiła osiołka(z
      Kubusia Puchatka)lego.Nie był mały(większ niż kilka pierścionkówwinkZaginął w
      domu i od 3tyg.nie możemy znaleźć.Szukamy prawie codzień,bo jest od zestawu i
      szkoda(dlaczego nie giną elementy,których córka ma po pięć tych samych?).To
      jakaś złośliwość losu!
      • kuncwotek Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 09:31
        napewno znajdziesz, nie martw się.iNa wszelki wypadek zaglądaj do kupki
        córeczkismilebo to nigdy nic nie wiadomo. Co ja ostatnio znalazłam w kupie Zuzi to
        chyba nigdy nie zgadniecie!
        • sweet.joan Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 09:31
          Cooo???
          • kuncwotek Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 10:23
            no znalazłam duży spinacz biurowy!!!Jak to zobaczyłam to się popłakałam! Jezu
            jak by się Jej coś stałocrying(( Jak dobrze, że nie utknął gdzieś, albo jakimś
            cudem nie wbił się! Boże chyba bym umarła!!!!
            • sweet.joan Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 10:27
              O, matko! Wyobrażam sobie, jaka byłaś roztrzęsiona, jak to zobaczyłaś. Dobrze,
              że nic się nie stało. Może nie był rozgięty i przeszedł bez problemu.
              Ja to miałam dziwne dziecko, on nigdy nic do buzi nie brał. Dopiero w wieku ok.
              3 lat nagle coś mu strzeliło i wziął w piaskownicy kamyk do buzi. Pierwszy i
              ostatni (jak na razie) raz.
              • kuncwotek Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 10:42
                Zuza wszystko wcina!! Piasek, ziemię, kamienie, paproszki buuuu muszę wszystko
                przed nią chować! Dziś latala w buzi z moją spineczką! Gdzie ona to wszystko
                wynajduje???? Wykończę się zobaczycie;D
    • endzi11 Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 16.11.06, 11:02
      Moja szwagierka zgubiła obraczke i była przekonana że w pracy,więc tam
      szukała,pytała uczniów(pracuje w szkole)i nic .Po jakimś czasie zanlazła w domu
      w zabawkach synkasmile
    • edelka Sarah_black38 16.11.06, 21:43
      i co z pierścionkiem? Znalazł się?? Jeśli nie, to nie załamuj jeszcze rąk,
      poczekaj tydzień a się znajdzie (ale mam nadzieję, że juz znaleziona zguba).
      • sarah_black38 Re: Sarah_black38 16.11.06, 21:58
        Niestety nie ma go !!!!! Buuuu.....
        • dzoaann Re: Sarah_black38 16.11.06, 22:21
          Tydzień po ślubie zgubiłam obrączkę-nie znalazła się nigdysad(((((((((((((((
          Ale po pół roku odnalazł sie kiedyś wcale niemały ulubiony samochodzik
          małego-BMWsmile)więc nie trać nadziejismile)
          WSpieram duchowo w poszukiwaniachsmile))
          • gusia210 Re: Sarah_black38 17.11.06, 22:03
            od tygodnia szukam swoich adidasówsmile
            wsiąkłysmilehehe
    • kata123 Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 18.11.06, 20:11
      a ja szukam buta zimowego mojego szanownego. jeden jest, a drugi przepadl. nie
      musze chyba doddawać, że nie byl maly.... smile))))))))) tzn, już przestalam
      szukać, szanowny kupil sobie nowe, i cierpliwie czekam, aż sam sie znajdzie. w
      końcu chyba musi...
      a ostatnio znalazlam w szafie z ubraniami tluczek do mięsa (zasluga Wojtka),
      dzisiaj kubeczek z piciem w szafce w lazience, ogólnie znajduję różne rzeczy
      tam, gdzie sie ich absolutnie nie spodziewamsmile czasami nawet nie wiem, że
      zginęly.
      jakiś czas temu Wojtek wydlubal "j" z klawiatury i twierdzil, że zjadl.
      przeszukalam caly pokój, przez trzy dni sprawdzalam kupki, dopóki Ola nie
      przyniosla tego klawisza. schowal go w jej plecaku.
      • sarah_black38 Poszukiwania nadal trwają ..... i nic! 19.11.06, 09:52
        Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Przy okazji znalazłam cała masę innych
        rzeczy, ale nie pierśionek. Niedawno mój stary ( myślałam, że go za to zabiję )
        przez przypadek wyrzucił mój świetny, drogi skórzany pantofel!!!!!!!
        Tak te buty oszczędzałam ..... a tu masz! Przecież w jednym nie będę
        chodzić!!!!!

Kuncwotku , ale miałaś przejście z tym spinaczem. Ja pamiętam sama ze swego
        dzieciństwa, żeśmy się prześcigali , kto coś połknie najdziwnieszego: guziki,
        monety itp. Dostaję gęsiej skórki , jak to sobie przypomnę i pomyślę , że mogą
        to robić moje dzieci , brrrr....

Przy okazji poszukiwań zrobiłam porządek w domu...... kurcze nie wiedziałam ,
        że mam taki bałagam po kątach!!!!!
    • osesek76 Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 19.11.06, 20:27
      u nas dwa dni temu Julek polknal kawalek plastiku, ktory sie od lozeczka (takie
      zaczepy przy opuszczanej barierce) odlamal. Dziecko mi sie dlawilo, plakalo,
      slinka mu ciekla, panika ogolna i juz prawie reanimacja. Szukalam tego kawalka
      kilka minut wczesniej i nic, znalazlam dzien pozniej w kupie malgo. Lsnil
      brylant, ze eh..............

Powodzenia Saro smile
      Trzymam kciuki!
      A.
    • edelka Sarah! Znalazł się? n/t 22.11.06, 12:27

• sarah_black38 Re: Sarah! Znalazł się? n/t 22.11.06, 15:29
        Niestety nie. Już położylam na niego laskę ! Jestem zła na siebie, że go nie
        upilnowałam.

Ale jako niepoprawna optymistka wierzę ,że kiedyś znajde go , znajdę go ....
        jest już coraz bliżej mnie ( to zdaje się tekst Reni Jusis hehe)
        • kata123 Znajdziesz, 22.11.06, 17:47
          tam, gdzie sie go nie spodziewasz i wtedy, kiedy pogodzisz sie z tym, że go
          zgubilas.
          • kuncwotek osesek 22.11.06, 18:12
            co za straszna historia!!! Jeju ja bym padał z nerwów!

-
            Guziczek mój kochany
            Zuza ma...
            Cenzurki na poddaszuwink
          • edelka Re: Znajdziesz, 22.11.06, 21:04
            ja się pogodziłam ze zgubieniem obrączki i jakoś się nie znalazła sad(((
    • anik801 Re: Help..... zgubiłam zaręczynowy pierścionek!!! 22.11.06, 18:38
      Ja podczas przeprowadzki zgubiłam pudełko, w którym było kilka złotych
      pierścionków(bardzo ładne,robione na zamówienie i inne złote ozdóbki).Niestety
      nie znalazły się i już się nie znajdąsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka