mamka_klamka 27.11.06, 16:22 I chyba w totka zagram, bo mnie ludzie nie poznają. Nawet moja rodzona teściowa pomyliła mnie z moja siostrą. Mąż nie jest za bardzo zachwycony, bo on bardzo lubił moje długie włosy, ale ja się sobie bardzo podobam I o oto chodzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Obcięłąm włosy 27.11.06, 16:28 jasne u nas jest odwrotnie ja chciałabym troche zapuścić mąż uwielbia krótkie Fryzjer to mi zawsze poprawia humor ty pewnie tez jestes w superowym skoro piszesz że sie dobrze czujesz Odpowiedz Link
anik801 Re: Obcięłąm włosy 27.11.06, 17:35 Ja też obcięłam.Miałam prawie do pasa,teraz mam do ramion.Tzn.obcięłam już z dwa mies.temu.Wolę siebie w takich włosach jak teraz. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Obcięłąm włosy 27.11.06, 18:21 Ja taż mam w końcu króciutką fryzurkę . Wiele lat nosiłam się z tym zamiarem .Nawet ostatnio dostałam komplement ,że wyglądam jak ta Gawryluk z Wiadomości TVP1 ( mi się babka podoba, więc jest to dla mnie komplement). Odpowiedz Link
pomme Re: Obcięłąm włosy 27.11.06, 22:03 a propos porównań, na studiach ogoliłam włosy i wszyscy mówili ze wyglądam jak Sinead co mnie niezmiernie cieszyło bo nigdy nie byłam choć w połowie tak sliczna jak ona Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Obcięłąm włosy 28.11.06, 08:26 a ja zapuszczam. Ciekawe, jak długo, he,he. Odpowiedz Link
edelka Re: Obcięłąm włosy 28.11.06, 08:45 no jak już się tak wszystkie chwalą to ja też Podcięłam włosy (wreszcie), bo też aktualnie chcę je troche zapuścić A były już okropne, utraciły dawno swoją "formę" czy "kształt", a ostatnio to już w ogóle nie dały się ułożyć... A teraz jest Ok. Odpowiedz Link
elag3 Re: Obcięłąm włosy 28.11.06, 08:50 Zrób sobie zdjęcie i wstaw do wizytówki - plis. Odpowiedz Link
madziaaaa Ale klameczka ma już nowe zdjęcie w wizytówce 28.11.06, 08:57 tylko nie widać na nim, ze włosy obcięła!!! Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Ale klameczka ma już nowe zdjęcie w wizytówce 28.11.06, 09:00 ja chyba znowu sobie jakoś ładnie podetnę, żeby się układały Ostatnio nawet mężowi się podobałam, a był na nie! Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: Ale klameczka ma już nowe zdjęcie w wizytówce 28.11.06, 11:02 To zdjęcie jest jeszcze ze starą fryzurą. Z nową jeszcze sie nie fotografowałam, ale jak będę miała fotkę to ją wstawie do wizytówki. Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: Ale klameczka ma już nowe zdjęcie w wizytówce 28.11.06, 11:02 Mam teraz bujną grzywkę Odpowiedz Link