madziaaaa 01.02.07, 09:43 Wiecie, ze jeszcze nie rozebraliśmy choinki? Ale tak ładnie wygląda i Olce sprawia frajdę... A poza tym jakos czasu brak Może by tak została do przyszłego Bożego Narodzenia? Na Wielkanoc można by jajka powiesić. I białą kiełbaskę ;DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfina7 Re: leń nad lenie! 01.02.07, 09:57 U mnie z racji , że była żywa to juz dawno rozebrana , ale koczuje na balkonie. Trzeba ja pociąć albo jak zrobi się ciemno to buch przez balkon , a małż ją na śmietnik wyniesie. W zeszłym roku tak do marca stała. Odpowiedz Link
sweet.joan Re: leń nad lenie! 01.02.07, 10:21 Nasza po rozebraniu jakiś czas w kiblu stała. Śmialiśmy się, że chodzimy siku pod drzewko. Kilka dni temu powędrowała do piwnicy (sztuczną mamy). Odpowiedz Link
edelka Re: leń nad lenie! 01.02.07, 11:05 rozebrana w zeszły piatek, jak juz sie doczekała wizyty księdza (też w piwnicy teraz czeka, bo sztuczna) Odpowiedz Link
demonii Re: leń nad lenie! 01.02.07, 13:58 wczoraj juz poszła na srtrych, ale bombki jeszcze w kuchni na ladzie leżą...nie ma komu schować ) Odpowiedz Link
bj32 Re: leń nad lenie! 01.02.07, 14:22 Ja już dawno rozebrałam, Bo Anka włączała lampki, a od tego migotania obłędu można dostać. To dla własnego zdrowia psychicznego...)) Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: leń nad lenie! 02.02.07, 09:36 Jednego roku jak choinka postała dłużej, to pająk całkiem niezłą sieć zrobił z tyłu drzewka. Od tamtej pory szybko wyrzucam. Zreszta jak stoi za długo, to traci urok i wnerwia mnie! Odpowiedz Link