madziaaaa 01.02.07, 13:14 witamy! Jak nas znalazłaś? Rozgość się, przedstaw i czuj jak u siebie w domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ania77 Re: mama_ania77 01.02.07, 13:47 Witam, dziewczyny! Znalazłam Was już jakis czas temu, zdaje się, że u kogoś w sygnaturce lub w wizytówce i regularnie podczytywałam, ale, że troszkę nieśmiała jestem to nie miałam odwagi się odezwać. Dziś powiedziałam sobie, że raz kozie smierc i ....jestem. Jestem mamą dwóch chłopców i kobietą pracująca zarazem, przy czym mam ten komfort, że do pracy nie muszę daleko chodzić, bo to wydzielona część domu ) Lubię dużo rzeczy, ale najbardziej lubię ludzi i spotkania z nimi... Cóż wiecej? Wszystko wyjdzie w tzw. "praniu", chyba, że coś chcecie wiedzieć, wtedy pytajcie Bardzo mi się tu u Was podoba ( a może juz u NAS?). Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
edelka Re: mama_ania77 01.02.07, 13:51 witaj witaj No skoro tu juz jakiś czas zaglądasz, to chyba już u NAS Odpowiedz Link
edelka i chyba jeszcze jedna nowa Cenzurka jest? mimarika 01.02.07, 13:55 No chyba, że juz tu byłaś wczesniej, jak mnie nie było, to przepraszam Ale w razie czego Ciebie tez serdecznie witam Odpowiedz Link