bj32 16.03.07, 14:00 nas regularnie odwiedzać, to będzie mogła swoją produkcję rozpowszechniać. Na razie koleżanka jest nam obca, więc się nie przejmucie kochaniutkie. Chce któraś kapuśniaczku? Z młodej kapusty mam)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Elyzabeth jak zacznie 16.03.07, 14:05 > Chce któraś kapuśniaczku? Z młodej kapusty mam)) A i owszem, tylko dobrze rozgrzanego poproszę Odpowiedz Link
74l Re: Elyzabeth jak zacznie 16.03.07, 14:44 Oj kapuśniaczek to ja bym zjadła..... A ja Was mogę podjąć barszczem ukraińskim i naleśnikami z serkiem i jagódkami lub z truskawkami jak kto woli. Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Elyzabeth jak zacznie 16.03.07, 14:56 ojej, naleśnika z truskawkami, pliiiiizzzz..... Odpowiedz Link
74l Re: Elyzabeth jak zacznie 16.03.07, 15:09 proszę bardzo mamo_aniu77 DDDDD Powiem nieskromnie , wyszły pyszne Odpowiedz Link
zona_mi Re: Elyzabeth jak zacznie 16.03.07, 16:58 Elyzabeth spamuje po forumkach, żeby głosować na jakieś tam zdjęcie Odpowiedz Link
bj32 Re: Elyzabeth jak zacznie 16.03.07, 17:14 No i tu też zajrzała, ale tylko po to. Nie lubię tak, więc ją odesłałam na grządkę z burakami. Odpowiedz Link
bj32 Re: Bejot 16.03.07, 18:19 Staram się kontunuować dzieło mojej szlachetnej poprzedniczki, a co! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Bejot 16.03.07, 19:23 A tak w ogole to oco chodzi z tym głosowaniem ? Czy sa z tego jakieś profity? Czasem czytam takie posty, zeby głosować na jakieś zdjęcie, jak dla mnie to bezsensowne, no nie wiem ? Wyjaśnijcie mi, proszę. Odpowiedz Link
bj32 Re: Bejot 16.03.07, 20:13 A diabli wiedzą. Reklama Monte. Nawet jak zagłosujesz, to Ty z tego mieć profitów nie będziesz. A wchodzenie na forum tylko w celu czerpania korzyści uważam za nietakt. Odpowiedz Link
edelka Re: Bejot 16.03.07, 21:31 Ano Ta Pani chyba po wszystkich forach lata i prosi o kliknięcie, bo na naszym styczniowym tez się pojawiła... Odpowiedz Link
zona_mi Re: Bejot 16.03.07, 23:31 sarah_black38 napisała: > A tak w ogole to oco chodzi z tym głosowaniem ? Czy sa z tego jakieś profity? Zwykle dla osób, które biorą udział w konkursie, a nie tych, które głosują. Wstawaisz zdjęcie dziecka, prosisz wszystkich znajomych (i nieznajomych) o głosowanie i wygrywasz wycieczkę na Karaiby, a głosującym potem się chwalisz, gdzie to Ty nie byłaś Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Bejot 16.03.07, 23:33 Ja też chce na Karaiby. Poważnie ? Za takie coś ? Odpowiedz Link
zona_mi Re: Bejot 17.03.07, 00:39 Och, no nie wiem, czy akurat elizabeth na Karaiby, ale jestem tuż po obejrzeniu "Klątwy Czarnej Perły", to mi się skojarzyło... Różne są nagrody w konkursach przecież - raz przewodnik po Polsce, innym razem podróż do Legolandu, albo zestaw do dekupażu, tak? Odpowiedz Link
bj32 Re: Bejot 17.03.07, 09:43 "Perła" jest super. Mam na płytce, tylko rupieć zwany DVD mi nie odtwarza, trzeba z nim zrobić... cośtam i cośtam, ale to już mąż zrobi A Johny mi sie snł po tym filmie, gdzie generalnie absolutnie nie w moim typie siopak. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Bejot 17.03.07, 14:36 Snuł się po filmie? Powiedziałabym, że głównym bohaterem był... Odpowiedz Link
bj32 Re: Bejot 17.03.07, 15:20 Śnił, Zono droga. Ja zaznaczałam już, że mi sie dzisiaj literki pirdzielą dokładnie)) A współgłównym był Orlando. Też coś fajny bywa, ale w Drużynie pierścienia bardziej mi pasował. Bo w Troi to za rozpacz robił straszliwą w wianku kwietnym. Czy coś pomyliłam? Odpowiedz Link