gusia210 26.07.08, 23:42 korzystacie? Ja własnie z takiej wróciłam.U mnie w Porcie Rumia dziś byla taka wyprzedaż.Troszkę się obkupiłam.Kupiłam 5 bluzeczek,buty(japonki) i małemu dresik z Bobem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 20:35 jeny,sorki rzadko mi się to zdarza jasne że wyprzedaże było bardzo późno Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 21:27 gusia210 napisała: > jeny,sorki > rzadko mi się to zdarza > jasne że wyprzedaże > było bardzo późno Gusia, my rozumiemy. Masz trochę nerwowo z racji powrotu męża! Odpowiedz Link
molastka Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 21:55 rozumiemy,rozumiemy,późno było,męża brak a Ty w potrzebie))) Ty się teraz ciesz mężulkiem i wracaj później do Nas Odpowiedz Link
bj32 Re: nocne wyprzedarze 28.07.08, 01:25 No dobra, nadmiernie się czepiłam. Sama ostatnio napisałam "uwarzają", a kiedyś "ktury" i mało zawału nie dostałam)) Ja teraz mam zakaz nabywania odpanamężowy, bo mi sie w szafach nie miesci)) Odpowiedz Link
bj32 Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 02:52 Rany gorzkie z pierożkami... Gusia! *WyprzedaŻe"! Ja też robię byki, ale nie w temacie)) O nocnych nie słyszałam. Za to jesienią jak lokalny szmateks zmieniał towar, to sobie kupiłam 2 płaszcze za w supie 6,-, trzy pary spodni po złotówce i kilka kiecek po złotówce i dwa. Oraz bluzek po tyleż. W sumie za 20,- wypełniłam pół szafy Odpowiedz Link
gacusia1 Nocne tylko w Ikea bywaja we srody... 27.07.08, 05:30 ale to w Kanadzie. Tak poza tym,wyhaczam WSZYSTKO na wyprzedazy. Nie pamietam,co kupilam po normalnej cenie...Tu po prostu czasem az zal wydac 10$ gdy wiem,ze za pare dni bedzie kosztowac 1,50$ Tak,jak z mleczkiem do opalania. Czailam sie i czailam,bo lato jakies nieudane...no i zal bylo 8$ wydac(sknera ze mnie!) no i sie doczekalam-za 2,90 kupilam. Tak wiec,jak jakis GAP,Old Navy i inne Adidasy to TYLKO z przeceny. A jak mam jeszcze kupon rabatowy,to jestem usatysfakcjonowana,jakbym orgazm miala ,-) No ale szczytem jest dostawac cos za free... (mleko,szampony,tampony,mleko dla dzieci,karma dla zwierzat i wiele,wiele innych) Ja mam obsesje i codziennie szperam w necie i wyszukuje cos do wyhaczenia. No bo jak tu nie brac,jak daja...no nie? Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Nocne tylko w Ikea bywaja we srody... 27.07.08, 09:33 A w mojej wiosce ( nota bene liczącej prawie 300 tys ludności) dopiero od niedawna mamy kilka galerii, gdzie są jakieś sensowne wyprzedaże. Ale jescze nie jest to to co w Warszwnie . Wkurzam się jak widzę przecenione buty w rozmiarze 34 albo 44. Z ubraniami podobne, albo duża numeracja albo b. małe. Trudno jest coś kupi po przecenie w popularnej rozmiarówce. Trochę to się zmienia, ale trzeba czasu. Wiecie,że u nas do niedawna był tylko jedem hipermarket z małą galerią. A rynek taki,że ho ho .Jak już wiele razy pisałam to nie tylko zaścianek Europy , ale i Polski!!!!! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Nocne tylko w Ikea bywaja we srody... 27.07.08, 09:35 A IKEA ma być dopiero za cztery lata.Śmiech na sali!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
debest3 Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 15:05 nocne nie..ale wczoraj połaziłem trochę po wyprzedażach i kupiłem parę łaszków Odpowiedz Link
molastka Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 21:56 a ja w tym roku opuściłam wyprzedaże chyba po raz pierwszy może się jeszcze załapię,ale pewnie mojego rozmiaru juz nie będzie,wszystko upolowane Odpowiedz Link
endzi11 Re: nocne wyprzedarze 27.07.08, 22:50 Molastka są są,ja dziś upolowałam fajną bluzeczke i spodenki Odpowiedz Link
konto_online Re: nocne wyprzedarze 28.07.08, 14:23 a sprawdzałaś ceny? bo ja widziałem na przecenie koszulę z nalepką za 25,99 euro; pod spodem cena 29,99 euro a pod spodem nalepka za 19,99 euro... Odpowiedz Link
gacusia1 Takie chwyty to normalka 28.07.08, 15:20 Bardzo czesto widze w sklepie jakas "promocje" np. parowek-cena promocyjna 1,99 a cena regularna... 1,79 ,-))))) Po prostu trzeba sie orientowac w temacie,zeby nie dac sie naciac. Odpowiedz Link
bj32 Re: Takie chwyty to normalka 28.07.08, 19:03 To normalne, że najpierw windują ceny na maxa, zeby potem "promować" po cenie wyjściowej albo nawet wyższej. Ale raz widziałam buraczki marynowane w promocji. Od roku przeterminowane. Granda. Odpowiedz Link