madziaaaa 24.10.08, 17:21 kobieta.interia.pl/news/dziki-szczaw,1196616 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molastka Re: zona, gratulacje!!! 24.10.08, 19:15 Zona a to Ty jesteś autorką tej książki? Bo ja nie w temacie. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: zona, gratulacje!!! 24.10.08, 19:37 molastka napisała: > Zona a to Ty jesteś autorką tej książki? > Bo ja nie w temacie. Ja też nic nie wiem o Twojej twórczości. Jeżeli to Twoja książka to muszę koniecznie ją kupić. Odpowiedz Link
molastka Re: zona, gratulacje!!! 24.10.08, 20:06 sarah_black38 napisała: > molastka napisała: > > > Zona a to Ty jesteś autorką tej książki? > > Bo ja nie w temacie. > > Ja też nic nie wiem o Twojej twórczości. > Jeżeli to Twoja książka to muszę koniecznie ją kupić. no ja też,ale ja chcę z autografem Odpowiedz Link
bj32 Re: zona, gratulacje!!! 24.10.08, 22:55 No to musisz przyjechać. Zdalaczynnie sie nie da, a tournee nie wiadomo kiedy Odpowiedz Link
endzi11 Re: zona, gratulacje!!! 25.10.08, 11:42 Zona twoja książka? chętnie ja przeczytam w takim razie Mam jedna książke w domu pewniej forumowiczki z gazety Antoniny Kozłowskiej "Trzy półówki jabłka" bardzo mi sie podobała! Odpowiedz Link
gusia210 Re: zona, gratulacje!!! 25.10.08, 19:30 ja też nie wiedzialam że piszesz.Gratuluję!Z chęcią przeczytam. Odpowiedz Link
zona_mi Endzi 27.10.08, 21:31 Powiem Ci w tajemnicy, że następna książka Tosi będzie jeszcze lepsza Odpowiedz Link
endzi11 Re: Endzi 01.11.08, 22:21 zona_mi napisała: > Powiem Ci w tajemnicy, że następna książka Tosi będzie jeszcze > lepsza > No to czekam mam nadzieje że jakoś się o niej dowiem,może dasz znac jak już bedzie w sprzedaży Odpowiedz Link
zona_mi Och... 27.10.08, 21:23 Ale mi niespodziankę, Madziuuuu, sprawiłaś - nie miałam pojęcia, że mnie tam ktoś z forum wypatrzy... Świeżutki ten szczaw, ledwie tydzień temu z drukarni wyszedł, dopiero co zdążyłam się ucieszyć, że to już, bo planowany był na później. Spróbowałam wyjść poza artykuły poradnikowe itp., no i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli macie ochotę na odrobinę lata tej jesieni, zapraszam serdecznie do mojej książki Po autografy zapraszam na Promocje Dobrych Książek we Wrocławiu 4-7 grudnia, albo jakoś inaczej się dogadamy Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Och... 27.10.08, 22:07 Gratulacje, a może o Białystok zahaczysz? Byłoby miło. Odpowiedz Link
molastka Re: Och... 28.10.08, 08:58 Zonka ja kupię ....uwielbiam czytać książki Książkę Tosi też przeczytałą, Endzi mi pożyczyła a jak już kupię i przeczytam to może poślę Tobie i podpiszesz ,no chyba że w Poznaniu będziesz ? Odpowiedz Link
zona_mi Re: Och... 28.10.08, 12:58 Chyba najprędzej jednak poprzez Poczte Polską nam wyjdzie... Ja też uwielbiam czytać książki Odpowiedz Link
bj32 Ja tu Wam doniosę [tylko Zonie nie mówcie;)]: 30.10.08, 15:22 Koszt to 27,- plus wysyłka polecona zwykła [nie priorytet] w kopercie bąbelkowej czyli 4,65 to razem 31,65. Wartowartowarto Oraz gdyby któraś chciała, to niech pisze na Zony priv podając swój adres, a ona odeślę numer konta, na który można wpłacać Odpowiedz Link
zona_mi Dobrze Bejotka mówi :))) 08.11.08, 21:33 Nie macie pojęcia jaki to miłe siedzieć tak wieczorami, wypisywać dedykacje i adresować koperty... Już się z paniami na poczcie zaprzyjaźniłam Odpowiedz Link