sarah_black38 07.12.08, 09:49 nigdzie w swoim mieście kupić Twojej książki? Byłam w wielu księgarniach i nic.Może jakaś sieć ją sprzedaje, o której u nas nie słyszano? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bj32 Re: Zona dlaczego nie mogę 07.12.08, 13:21 W Empiku Albo se aię dogadaj z Zona coby Ci z dedykacją posłała najlepiej Albo w księgarni zapytaj, kiedy będzie. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zona dlaczego nie mogę 07.12.08, 16:20 Dzięki, sprawdzę w empiku ( mamy nowy i duży w mieście), bo tam nie dotarłam. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Zona dlaczego nie mogę 07.12.08, 17:29 Nie mam pojęcia, dlaczego. A co to za miasto? Trzeba było przyjechać na targi do Wrocławia, gdzie wczoraj była możliwość nabyć z dedykacją Niech Ci sprowadzi któryś księgarz, albo w sieci Matras, albo w Empiku, albo w jednej z dziesiątek księgarni internetowych, albo na Allegro, albo dogadaj się ze mną, jak sugeruje Bejotka Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zona dlaczego nie mogę 07.12.08, 17:41 Do Wrocka trochę daleko, bo mieszkam w Białymstoku. Szukałam w księgarniach takich zwykłych, ale nie w empiku. Po niedzieli tam zajrzę, a jak nie będzie to skontaktuję się z Tobą. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Zona dlaczego nie mogę 08.12.08, 10:51 Jasne Bejotka - jakby co, to w Merlinie też jest, tylko trzeba odznaczyć 24h - bo dostępna w ciągu 3-5 dni. Zrobiłam raban w wydawnictwie zupełnie niesłusznie... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zona dlaczego nie mogę 08.12.08, 20:57 Zona wysłałam Ci maila na pocztę gazetową. Odbierz proszę. Odpowiedz Link
czajkax2 Re: Zona dlaczego nie mogę 09.12.08, 10:43 sarah_black38 napisała: > Do Wrocka trochę daleko, bo mieszkam w Białymstoku ja tez mieszkam w Białymstoku I książeczka od Zony przyszła do mnie baaardzo szybko, tak więc to chyba nie jest strasznie daleko A książke polecam, bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Zona dlaczego nie mogę 09.12.08, 18:03 Może i niedaleko , ale szukałam na razie w osiedlowych księgarniach i w Galerii Podlaskiej, bo do centrum rzadko zaglądam.Wracam do domu obwodówką i jeżeli jesteś krajanką to wiesz o czym piszę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sarah_black38 Już ma , już mam 17.12.08, 16:36 czekałam na nią tydzień czasu. Zamówiłam w empiku, jeszcze pachnie świeżością. Wieczoerm zacznę czytać. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Już ma , już mam 17.12.08, 22:07 > jeszcze pachnie świeżością. Mam nadzieję, że Ci zapachnie lasem i miodem Odpowiedz Link