16.04.07, 21:07
Witam,

Oglaszam inauguracje kursowania windy!!!
Obserwuj wątek
    • zygzak14 Re: WINDA 17.04.07, 08:48
      a gdzie wstęga, szampan, prezydent i premier?
      tak po cichu, bez pompy?
    • sdarp Re: WINDA 17.04.07, 12:37

Gratulacje
      A już myślałem ze windy w B1 ruszą szybciej niż te w B3 :D
      jak się jeździ ??
      Ciche są ?
      • zuza_az14 Re: WINDA 17.04.07, 20:07
        Tak sie zastanawiamy jaki sens ma ten domofon skoro windą można wjechać na
        każde piętro, ktoś kto to zaprojektował odwalił fuszerkę jednocześnie ktoś kto
        to zaakceptował też nie zwrócił chyba uwagi pod czym się podpisuje. A my
        wydaliśmy pieniadze bez sensu, za tą kasę należało wybudować plac zabaaw dla
        dzieci, żeby nie musiały się "pałętać" po bajkowym I i wysłuchiwać ich uwag, że
        to się zniszczy a to dla małych dzieci,że "wydeptujemy" im trawę i niszczymy
        drzewa.
        • burzynp Re: WINDA 18.04.07, 08:23
          Witam

Dziś już winda nie działa :(((

Pozdrawiam
          • zygzak14 Re: WINDA 18.04.07, 08:52
            wiedziałem że to prowokacja...
            • burzp Re: WINDA 20.04.07, 08:28
              W czwartek znowu zaczęła działać. Zobaczymy jak długo ;>

Pozdrawiam
              • aj7778 Re: WINDA 21.04.07, 00:39
                a próbowaliście wyjść z windy powyżej 5 sekund .. przycina ciało człoweika bo
                czujniki są chyba zle zamontowane.. uważajcie na dzieci

pozdrawiam
        • bajeczka.81 Re: WINDA 21.04.07, 14:32
          Witam mieszkańców Bajkowego

Jak w bajce to my niestety nie mamy. Zgadzam się - kto to wymyślił, że każdy kto
          chce może nam się wpakować do windy i pałętać się po klatce! Po co te domofony?
          Próbowaliśmy z sąsiadami rozkminić myślenie tych geniuszy co to wymyślili- i: w
          windzie jest ten taki wynalazek do tych chipów, których chyba prędko jeszcze nie
          dostaniemy, a obiecują je nam już chyba z pół roku. No więc sąsiedzi wymyślili,
          że chyba będzie to działało na tej zasadzie, że wchodzimy do windy i jak nie
          mamy chipa to winda nie ruszy. No więc jeśli tak to ma wyglądać, to nie
          wyobrażam sobie instruowania o tym każdego z osobna, kto do mnie zamierza
          przyjechać. Domofon powinien być na zewnątrz, a nie w środku przy windzie - czy
          to takie skomplikowane? Gratuluję wykonawcom pomysłowości.
          Następna sprawa - te windy, niby takie nowoczesne i tak długo "pod kloszem"
          chowane - są głośne, niestety mam mieszkanie sąsiadujące bezpośrednio z windą i
          to odczuwam. Ciekawe ile nam będą kazać płacić za tą długo oczekiwaną windę,
          która wcale rewelacją nie jest-z uwagi na te hałasy. A tak na marginesie to
          zanim windę ktoś uruchomił, to powinien ją odpowiednio nasmarować itd, bo tego
          nie uczynił niestety. Teraz to ja się już przyzwyczaiłam do chodzenia po
          schodach, za wniesienie mebli, sprzętu itd. musiałam płacić, bo przecież nikt za
          frico mi nie będzie wnosił, więc po co komu teraz ta winda? chyba po to, żeby
          wydała głośne dźwięki i spać nie dawała. No i się psuła. A co do tych
          fotokomórek to faktycznie coś z nimi nie halo, można się nieźle przyciąć w tych
          drzwiach.

Pozdrawiam Sąsiadów
          • bajeczka.81 Re: WINDA 21.04.07, 14:36
            Jeszcze jedna sprawa - wjeżdżam na piętro 4, a muszę wcisnąć 5 - czyżby
            wykonawcy windy nie potrafili liczyć do czterech?
    • wienna znowu zepsuta 02.05.07, 20:51
      j.w.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka