Dodaj do ulubionych

kłopoty ze snem

28.09.06, 15:47
Od kilku dni strasznie źle sypiam. Nigdy nie byłam śpiochem, ale dzisiaj np. pospałam trzy godzinki, w piątek ubiegły nie spałam wcale. Chyba się muszę zapisać do jakiegoś specjalisty. Próbowałam już wszystkich naturalnych sposobów: melisa, melatonina, valerin itp. itd. ale na mnie to nie działa. Mąż mi radzi, żebym się zatrudniła jako stróż nocny smile Łażę po nocy, czytam, przykrywam wszystkich. Nawet jeśli się położę dużo później niż zwykle to i tak obudzę się o trzeciej w nocy i koniec spania. BUUUU
Obserwuj wątek
    • gacusia1 Re: kłopoty ze snem 28.09.06, 16:13
      A nie jestes przypadkiem w ciazy???
      • 76kitka Re: kłopoty ze snem 29.09.06, 15:02
        nie, nie jestem
        • malenkajalenka Re: kłopoty ze snem 01.10.06, 12:20
          moze jednak jestes smile))))
      • lady-r Re: kłopoty ze snem 01.10.06, 00:06
        Kitka spróbuj pozażywać :magnez,vitamina B compositum,kwas
        foliowy,wapń ,cynk,vit C i herbatki antystresowe.czy pijasz kawę to odstaw
        ją.Wietrz pokój przed spaniem może pogimnastykój się w dzień.No nie wiem co ci
        jeszcze poradzić bo nie wiem co jest przyczyną kłopotów ze spaniem.Może coś
        więcej napiszesz.Mam nadzieję że to tylko stres a nie początki depresji bo
        niestety ona się też tak może objawiać.
        • 76kitka Re: kłopoty ze snem 01.10.06, 16:23
          Ja to się nawet specjalnie nie stresuję, pokój wietrzę, dwa razy dziennie idę z małym do lasu na spacer. Dzisiaj mi się udało pospać do 5:00, wyspałam się za cały zeszły tydzieńsmile Zaaplikuję sobie te witaminki i malisę naraz może mnie to uśpi.
    • nikitka78 Masaż palców 02.10.06, 09:38
      Masaż palców u stóp. Po kolei (zaczynając od najmniejszego palca) brać palec
      między kciuk i palec wskazujący i delikatnie uciskając przesuwać palcami (u
      ręki smile w kierunku paznokcia, powtórzyć 3 razy, na koniec delikatnie nacisnąć
      końcówkę palca u stopy (tak jakby chciało się go wcisnąć do środka stopy). A
      potem wszystkie pozostałe palce (zawsze zaczynając od najmniejszego).
      Ten sposób pokazała mi masażystka do której kiedyś chodziłam. Mi pomaga smile
      Pozr.
      • koniczynka777 Re: Masaż palców 06.10.06, 10:48
        Polecam herbatke Vitaxu na Dobranoc pol godziny przed snem.Powodem moze byc tez
        stres..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka