olushia 24.11.06, 13:09 Co planujecie na prezent dla męża, bo potrzebuje inspiracji.I jeszcze drugi na mikołaja kurcze faceci są jak dzieci jakby nie dostał choćby cukierka toby sie chyba popłakał(żartuje oczywiście). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka78 Re: Prezent 24.11.06, 14:11 U mnie jest odwrotnie, mąż nie chce prezentu (a za 2 tyg ma urodziny). Ja chciałabym mu kupić perfumy, ale on mówi coś (jak już zmuszam, żeby mi powiedział) o namiocie bezcieniowym (albo czymś równie prozaicznym). Odpowiedz Link
efffe Re: Prezent 24.11.06, 14:49 Jeszcze nie planuję, kiedyś kupowałam "pożyteczne" prezenty - typu swetr, koszula itd. ale teraz staram się dawać coś co sprawi przyjemność, film na dvd, książkę, jakiś czas temu wynalazłam na prezent plakat z ulubionego filmu Odpowiedz Link
gacusia1 Re: Prezent 24.11.06, 16:00 Nie mam zielonego pojecia...Moj M ma wszystko!!!Chyba wykrywacz metalu ,-))) bo zawsze o nim marzyl.Bedzie szukal skarbow .-))) Dostal prezent przedgwiazdkowy- jeansy Diesel'a. Odpowiedz Link
wiolunia79 Re: Prezent 24.11.06, 19:41 ja swojemu kupię baaaardzo dużo słodyczy bo powiedział że nic nie potrzebuje a słodycze pożera tonami Odpowiedz Link
mongolia4 Re: Prezent 24.11.06, 20:02 Moj powiedzial ze chcialby dostac zestaw wiertarki Boscha.Nawet wziol mnie do sklepu i pokazal jaka to ma byc he..he... Chyba mu kupie... Odpowiedz Link
said_no_more Re: Prezent 25.11.06, 10:59 hmm..ciekawe pomysly na prezent ja najchetniej wzielabym siebie i Jego w kosmos, choc Jemu wystarczylyby Mazury ale Mazury w zimie? Odpowiedz Link
zaba772 Re: Prezent 25.11.06, 16:26 No wiesz wypad na Mazury na Sylwestra, a na Gwiazdke mozesz Mu wreczyc np bilet, albo zaproszenie na tego Sylwestra, ktorego wczesniej zaplanujeszA co do Bosha...to moj maz tez wlasnie o takim zestawiku marzyhihi Odpowiedz Link