edyta1177 21.01.07, 12:01 Czesc mam pytanie dotyczace ubran z firmy Bonprix jakie sa gatunkowo?? Spodobalo mi sie kilka bluzeczek ale boje sie ze moga to byc buble.Bardzo prosze o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gugitsa Re: Bonprix 21.01.07, 15:38 a maja jakis link do sklepu internetowego? pierwsze slysze o firmie i z checia bym tam zajrzala. Odpowiedz Link
76kitka Re: Bonprix 21.01.07, 17:42 Ja osobiście nie kupowałam, ale moja koleżanka kupiła raz. Miał to byc taki kombinezon letni, z lnu w kolorze liliowym, przyszło cos co kształtem było zamawianą rzeczą, ale do lnu było temu daleko, kolor duzo bledszy niż na zdjęciu. Odpowiedz Link
nuta01 Re: Bonprix 21.01.07, 17:45 Mają: www.bonprix.pl Jakośc taka sobie,choć w sumie po praniu wracały bluzki do formy. ja kupowałam u nich kilka lat temu, jak u nas nie było jeszcze takiego wyboru. Teraz ich ceny nie sa juz takie atrakcyjne, choc wzory rzeczywiscie maja ciekawe. Radze zamówic jedną, tania bluzke i sama oceń- poniewaz kazdy sobie inaczej wyobraza . Odpowiedz Link
kabaste Re: Bonprix 22.01.07, 10:50 Ja kiedyś zamówiłam u nich top i spodnie dresowe i muszę przyznać, że bardzo się rozczarowałam. Bonprix sprzedaje moim zdaniem rzeczy kiepskiej jakości. I tak się do nich zraziłam, że już więcej nie zamierzam tam nic kupować. A jeżeli chcesz sprawdzić jakość tych rzeczy to w większości miast są sklepy, w których sprzedawane są końcówki kolekcji własnie z katalogu bonprix. Odpowiedz Link
edyta1177 Re: Bonprix 22.01.07, 12:29 dzieki za wszystkie opinie zamowilam 2 bluzeczki i zobaczymy co przyjdzie Odpowiedz Link
mimarika Re: Bonprix 22.01.07, 19:26 witaj, Dwa razy zamówiłam z tego katalogu ubranka: raz sweterek, a raz bluzeczke. Oczywiście miały być super gatunkowo... Więcej jednak nie zamierzam korzystać z ich oferty. Jakość jest zupełnie inna, niz piszą w katalogu. Odpowiedz Link