21.01.07, 12:01
Czesc mam pytanie dotyczace ubran z firmy Bonprix jakie sa gatunkowo??
Spodobalo mi sie kilka bluzeczek ale boje sie ze moga to byc buble.Bardzo
prosze o opiniesmile
Obserwuj wątek
    • gugitsa Re: Bonprix 21.01.07, 15:38
      a maja jakis link do sklepu internetowego? pierwsze slysze o firmie i z checia
      bym tam zajrzala.
      • 76kitka Re: Bonprix 21.01.07, 17:42
        Ja osobiście nie kupowałam, ale moja koleżanka kupiła raz. Miał to byc taki kombinezon letni, z lnu w kolorze liliowym, przyszło cos co kształtem było zamawianą rzeczą, ale do lnu było temu daleko, kolor duzo bledszy niż na zdjęciu.
    • nuta01 Re: Bonprix 21.01.07, 17:45
      Mają:
      www.bonprix.pl

Jakośc taka sobie,choć w sumie po praniu wracały bluzki do formy. ja kupowałam u
      nich kilka lat temu, jak u nas nie było jeszcze takiego wyboru. Teraz ich ceny
      nie sa juz takie atrakcyjne, choc wzory rzeczywiscie maja ciekawe. Radze zamówic
      jedną, tania bluzke i sama oceń- poniewaz kazdy sobie inaczej wyobraza .
    • kabaste Re: Bonprix 22.01.07, 10:50
      Ja kiedyś zamówiłam u nich top i spodnie dresowe i muszę przyznać, że bardzo
      się rozczarowałam. Bonprix sprzedaje moim zdaniem rzeczy kiepskiej jakości. I
      tak się do nich zraziłam, że już więcej nie zamierzam tam nic kupować.
      A jeżeli chcesz sprawdzić jakość tych rzeczy to w większości miast są sklepy, w
      których sprzedawane są końcówki kolekcji własnie z katalogu bonprix.
      • edyta1177 Re: Bonprix 22.01.07, 12:29
        dzieki za wszystkie opinie zamowilam 2 bluzeczki i zobaczymy co przyjdziewink
    • mimarika Re: Bonprix 22.01.07, 19:26
      witaj,
      Dwa razy zamówiłam z tego katalogu ubranka: raz sweterek, a raz bluzeczke.
      Oczywiście miały być super gatunkowo...
      Więcej jednak nie zamierzam korzystać z ich oferty. Jakość jest zupełnie inna,
      niz piszą w katalogu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka