Gość: wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:51 Napisałam wypracowanie z polskiego niebieskim długopisem. Wszystko mam na czarno tylko wypracowanie na niebiesko...czy ktoś wie czy moja praca będzie sprawdzona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axeh Re: WYPRACOWANIE NIEBIESKIM DŁUGOPISEM...:( 07.05.05, 11:54 podobno prace pisane niebieskim długopisem nie będą sprawdzane,tak mówił u nas przewodniczący komisji,ale nie dam sobie za to głowy uciąć,więc musisz czekać,albo zapytać kogoś z nauczycieli,choć jak ja się zapytałam na mojej maturze jak trzeba zaznaczać odpowiedzi(czy w kółko czy krzyżykiem) to mi facet odpowiedział że mam się sama o to martwić i on nie wiem,więc nie wiem czy Ty się czegoś dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefon Re: WYPRACOWANIE NIEBIESKIM DŁUGOPISEM...:( IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 15:58 A ja bym radziłą zadzwonić do CKE, tam dostaniesz bardziej wiarygodną odpowiedź niz na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
ola_rt Re: WYPRACOWANIE NIEBIESKIM DŁUGOPISEM...:( 21.07.05, 22:18 a czemu nie napisales czarnym? Zupelnie nie rozumiem, wszytsko masz czarnym a to na niebiesko,. Chyba kazdy kolega koleżanka w kalsie mieli po co najmniej dwa długopisy to tzreba sobie bylo pozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
alfredzia Re: WYPRACOWANIE NIEBIESKIM DŁUGOPISEM...:( 21.08.05, 20:55 Nowa matura to jeden wielki burdel... Nikt nic nie wie, u nikogo nic nie można się dowiedzieć... Błazenada... Porażka MENIS... Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś