syrelis 06.11.07, 11:22 Podejmiemy prace w ogrodnictwie , lub na produkcji. Mamy podstawy j. niemieckiego, oraz biegle rosyjski. Mamy doswiadczenie w pracy za granica. kontakt hasmik33@onet.eu. +48696143442 lub +48503898942 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judytaskrzypczyk Re: DWIE DZIEWCZYNY SZUKAJA PRACY W HOLANDII 27.11.07, 22:20 Witam. Mam propozycje dla was... prawdą jest ze nie w branżach o ktore pytałyście ale moze będziecie zainteresowane... Zacznijmy od tego ze jestem Polką dłuższy czas mieszkająca za granicą. Od 1 grudnia otwieram w raz z moim przyszłym męże restauracje obok mojego domu. Proponuje wam prace w owej restauracji... dobre warunki mieszkalne... dwie zmiany... ok 1000 euro miesiecznie na ręke... praca w pełni legalna... pomoge w uzyskaniu numeru sofii czy też załatwieniu busa z Polski do Holandii... Dodatkowo darmowe lekcje języka który bedzie wam w owej pracy potrzebny... Prosze o szybką odpowiedż. Z poważaniem Judyta Skrzypczyk Odpowiedz Link
atkaxx Re: DWIE DZIEWCZYNY SZUKAJA PRACY W HOLANDII 31.01.08, 12:14 witam. moge wam zaproponowac prace w holandi przy zbiorze malin. praca pewna i legalna. moge dac numer do mojej szefowej z holandii. odpowidzcie. mozecie tez napisac na maila: beatka_olak@o2.pl gg8592893 praca na 3-4 miesiace wakacji. od czerwca Odpowiedz Link