ebi3 22.11.06, 10:12 ale ja uwielbiam ta pioseneke...jedna z niewielu z tak "glebokimi" slowami..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebi3 Re: "Niepokonani" Perfectu 22.11.06, 10:13 ...być zagadka, ktorej nikt nie zdazy zgadnac nim minie czas... Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: "Niepokonani" Perfectu 22.11.06, 10:18 Ja też baaaardzo lubie...wogóle lubie Perfekt,Maryle Rodowicz(nie wiem dlaczego naj naj..."Łatwopalni") i wiele innych(nie chce mi się wymieniać;p ) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: "Niepokonani" Perfectu 22.11.06, 10:30 :gdy ktoś kto mi jest swiatelkiem gaśnie nagle w biały dzień: i :gdy emocje juz opadna jak po wielkiej bitwie kurz, gdy nie mozna moca zadna wykrzyczanych cofnac słów: :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: "Niepokonani" Perfectu 22.11.06, 10:34 odpowiednia do wczorajszych i dzisiejszych wydarzen :(( Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: "Niepokonani" Perfectu 22.11.06, 10:36 Dziś na forum panuje smutny nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: "Niepokonani" Perfectu 22.11.06, 10:39 tez to widze, ale trudno sie dziwic... Dziewczyny to znaczy ze potrafimy dzielic sie ze soba nie tylko wesolymi i przyjemnymi rzeczami, ale tez tymi smutnymi i to jest chyba powod w jakims sensie do usmiechu;) Odpowiedz Link Zgłoś