hehe.he 06.05.04, 23:19 Jeśli ktoś zabłądzi na to forum MUSI sie tu wpisac inaczej wypadną mu wszystkie włosy a nawet zęby :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubanon Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 27.05.04, 19:08 ok, jestem :) przy okazji odrobinę prywaty: chętnie kupię jakąś niedużą nieruchomość (grunt, riunkę) w Waszym pięknym noworudzkim rejonie, jeśli coś w temacie wiecie/macie - zapraszam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 05.05.05, 22:53 ml_500 sie zglasza do boju:) Odpowiedz Link Zgłoś
k_k1 Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 22.05.05, 15:30 czesc noworudzianie, wpadlem tutaj najbardziej przypadkowo jak tylko to mozliwe, sam nie wiem jak i pozdrawiam wszystkich z Nowej Rudy i okolic - to miasteczko jest naprawde niesamowite i ma swój specyficzny melancholijny klimat - przynajmniej ja tak to zapamietalem, a mialem niewatpliwa przyjemnosc przebywac w Nowej R. przez 5 lat nauki w T.P Przy okazji zawsze uwazalem i podtrzymuje ze Nowa Ruda moze wygrac na turystyce - oby tylko nie zatracila tego klimatu który tak trafnie przedstawic potrafi pani Olga T. pozdrowienia i chociaz teraz jestem baaardzo daleko to napewno zawitam to "mojej" Nowej Rudy - mam nadzieje juz wktótce uff... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_26 Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 27.05.05, 16:15 Nowa Ruda jest jedyna w swoim rodzaju.Juz niedlugo tam bede. Odpowiedz Link Zgłoś
pvs Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 15.08.05, 17:13 pozfro z Dusseldorfu, pozdrawiam cale WP a w szczegolnosci Romana, Tomka i Slawka U, dziedzica, cebule... mila kolezanke z Grafitu, Agnieszke K. i cala ekipe z bloku 14... 3majta sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
geronimo12 Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 15.08.05, 20:37 pozdro dla grafitu z dublina rowniez :) juz niedlugo bede w nowej rudzie znowu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbrand Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 03.06.06, 12:04 Pozdrowienia dla znajomych z N-R A.Zbrzezny Odpowiedz Link Zgłoś
ek1111 Re: KSIĄŻKA WPISÓW DLA GOŚCI-wpis obowiązkowy 16.07.06, 20:40 eeee, nie chce mi się wpisywać, chodzę do dentysty, to zęby mi nie wypadną :))) Odpowiedz Link Zgłoś