reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 22:45 Ciebie Pniok to ale fest na dekiel bije. Przić np. na Nikisz, do Panewnik, Lipin, Chropaczowa, do Kochlowic, Maciejkowic etc. i powiydz to piyrszymu lepszemy przechodniowi. Wsadź sie ale wcześnij jako deska na rzić do galotów. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 22:51 Zrbię, niezawodnie, tak jak radzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kouek? Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 14:42 Przemjanujcie sie na "gnotek"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Forever Co z młynarką? IP: *.icpnet.pl 01.08.04, 18:50 Niech odwiedza mnie pisze listy itd. Czy w płucach Wielkopolski moglibysmy miec randki? Tylko czy bezlitosna zona mojego przyjaciela pozwolilaby na to? PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paneuropean Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.04, 22:53 Tylko czy Kieleckie bedzie chcialo? Pamietajcie, ze liczy sie glos tych ktorzy sa przesuwani. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:14 Granice Sląska trzeba rozszerzać! Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:28 zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewtopic.php?t=1277&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:42 ...a powiycie coś wiyncyj, może? Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:43 Kolego!? O tej porze? Szczegoły programu "Kieleckie do Śzlonska" zdradzę jutro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:46 To na gute Nacht pytanie jedne, ja? Fto to je "pniok" po zagłymbiowsku? Z góry dziynka za łodpowiydź... Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: Kieleckie do Śzląska! 29.07.04, 23:51 Yno mie niy godej żes je ze chorzowskich Pnioków bo i tak niy uwierza... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 18.08.04, 18:43 pniok napisał: > A ciekawe, ciekawe :-) Pewnie ... up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:38 Winda !!! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bybelo. Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.04, 10:36 S T O P ! Momy jus dosyc golroli a z kieleckiego to przebrali jus limit, poleku my postawiemy mur chinski ale z tych goroli a nie z cegiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.04, 10:39 To juz zespol "Slask" spiewal dobre 40 lat temu ""Zasrali G O R O L E Gorny Slask " I nietrzeba wos tu wiency. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:30 Gość portalu: paneuropean napisał(a): > Tylko czy Kieleckie bedzie chcialo? Pamietajcie, ze liczy sie glos tych ktorzy > > sa przesuwani. ;) Winda !!! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder.co.uk Re: dej se spoko`j ojciec! IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 29.07.04, 23:55 Kieleckie do Kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: dej se spoko`j ojciec! 01.08.04, 13:43 Dość ustępst terytorialnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: dej se spoko`j ojciec! 18.08.04, 08:33 Gość portalu: builder.co.uk napisał(a): > Kieleckie do Kogo? Eee ... tam ! Go up ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Jerczyńscy 01.08.04, 14:47 Jerczyńscy bedą bardzo zadowoleni, kiedy województwo świętokrzyskie połączą ze śląskim. Skończy się przepłacanie za rozmowy międzymiastowe i jerczyńscy z Rudy Malenieckiej będą mogli pogadać z Jerczyńskimi ze Śląska w cenie rozmowy lokalnej. Darku!, ciotka Celka jest na Ciebie zła, że wydałeś wujka Wicka z tym płukanie kartofli w muszli klozetowej; chce Ci za to zarzegnać kołtuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiak Forever A co z młynarką? IP: *.icpnet.pl 01.08.04, 18:53 Niech odwiedza mnie pisze listy itd. Czy w płucach Wielkopolski moglibysmy miec randki? Tylko czy bezlitosna zona mojego przyjaciela pozwolilaby na to? PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: A co z młynarką? 03.08.04, 22:32 Jak długi jeszcze??? Kieleckie... będzie... poza Oberschlesien???? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 03.08.04, 22:45 Pchnijmy ten wątek do przodu! Niech przekroczy magiczna liczbę Tysiąca i Jednego Postu!!! Gońmy wątek "Zagłębie do Kieleckiego"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 03.08.04, 23:00 Nuże! Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 03.08.04, 23:03 Cholera!!! Może jeszcze zdążymy??? Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 09:58 Śląsk powinmien mieć granicę za Ostrowcem Świętokrzyskim !!! Tam są też pradawne ziemie sląskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 11:32 Dobra. Niech będzie.Up. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 11:36 aqua napisał: > łupu cupu, carrramba:) Sorry Aqua, ale nie wiem o co tu chodzi. Arnold nastukał tausena na "Zagłębiu" i co z tego ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 13:50 Też nie wiem o co mu chodzi, może jakąś nagrodę zgarnie od GW, za to osiągnięcie. Początek Zog?xzły?/mib*a sięga w zamierzchła przeszłość. Byliśmy wtedy wszyscy młodzi i ..... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 22:01 Do Walki Siostry i Bracia!!! Kieleckie musi wrócić do Macierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 04.08.04, 22:12 A gdzie Ty tu siostry widzisz ?up. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:19 Hajda!!!! Niech to będzie pierwszy wątek, ktory przekroczy 10 000 postów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:23 Bardzo proszę, jutro w pracy mogę dorzucić około 100 :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:29 Wspanialeeeeee!!! Koleżko! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:52 fiodorus napisał: > > Wspanialeeeeee!!! > Koleżko! A gdzie się mój sympatyczny Pniok zawieruszył ? Może znów Java się popsuła ? I na piechotę gania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 22:56 fiodorus napisał: > Hm... > No wlaśnie! > A z czego Ty się śmiejesz, jak nie wiesz o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:04 Sam nie wiem! Ale wydalo mi sie to zabawnym dowcipem sytuacyjnym! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:09 fiodorus napisał: > Sam nie wiem! > Ale wydalo mi sie to zabawnym dowcipem sytuacyjnym! Szkoda, że nie widizałeś tego:)))) Pniok zbaraniał :))))) Kiedyś Ci opowiem. To była wielka frajda, widzieć zdziwienie Pnioka na czacie:)) Szkoda, że Go nie ma. Bardzo fajny Gość. > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:13 Z tego co wiem to Pniok często baranieje! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:15 fiodorus napisał: > Z tego co wiem to Pniok często baranieje! Nie wiem co Ty piszesz, gościu jest bardzo sympatyczny i hitlerków się załapał. A zbaraniał, bo Go zaskoczyłem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 08.08.04, 23:19 No cóż! Mam okreslony pogląd na osobę tego typa Pnioka :-)! Idę już spać! Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 09.08.04, 19:30 fiodorus napisał: > "No cóż! > Mam okreslony pogląd na osobę tego typa Pnioka :-)! > Idę już spać! > Nara!" Sam jesteś typem. Spod ciemnej gwiazdy! > Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 19.08.04, 13:50 Up ! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 19.08.04, 13:50 aqua napisał: > Dalej, jeszcze dalej! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Hej! Dziewczyny i Chłopaki!!! 16.08.04, 22:45 fiodorus napisał: > Pchnijmy ten wątek do przodu! > Niech przekroczy magiczna liczbę Tysiąca i Jednego Postu!!! > Gońmy wątek "Zagłębie do Kieleckiego"!!! Tak .. jazda ... do przodu ... Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 09:30 Sądzę, że również wielu Ślązaków żyjących w kieleckim będzie zadowolonych;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:29 aqua napisał: > Sądzę, że również wielu Ślązaków żyjących w kieleckim będzie zadowolonych;) Pijus Aqua się znalazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:43 Czyżbyś nie rozumiała, że nawet ze swoimi ptaszkami w uśmiechu, twoje posty są niegrzeczne? Zatanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:46 aqua napisał: > Czyżbyś nie rozumiała, że nawet ze swoimi ptaszkami w uśmiechu, twoje posty są > niegrzeczne? Zatanów się. Trzeba się znać na żartach i wszystko jest ok:) Dobrze juz nie będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysiak forever Trzema miec wyobraznie!!! IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 11:49 Ja wyobrazam sobie ze dla odstresowania gadam ze starym przyjacielem. I to pomaga!!! Bo go bardzo lubię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YKrzysiak forever Wyobrazam sobie IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 11:52 Ze jest sam jak palec. I mu nudno. NIe moze pojdz na balange. Porzucas kmiotkow puszkami po piwie. Pojdz do kina z dziewczyną. Pojechac na łono natury. I tylko JA wiem ja wyglada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:51 To bardzo mi przyjemne, znowu ominęły mnie ciekawe wątki sobotnio-niedzielne. Ale widzć taki mój los. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:53 aqua napisał: > To bardzo mi przyjemne, znowu ominęły mnie ciekawe wątki sobotnio-niedzielne. > Ale widzć taki mój los. No niestety duzo Cię ominęło, jak zechcesz to nadrobisz. Zlokalizowany została tata_arnolda, więc będzie spokój. Jeszcze żeby krzysiak i fego ferajna poszli w cholerę.... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:57 Nic nie będę nadrabiał, tam wszystko powiedziano, praktycznie nie mam nic do dodania. A tak na marginesie, działa Twoja skrzynka w GW? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 11:58 aqua napisał: > Nic nie będę nadrabiał, tam wszystko powiedziano, praktycznie nie mam nic do > dodania. A tak na marginesie, działa Twoja skrzynka w GW? Tak. Co prawda poginęło trochę maili ale powoli wracają. Była jakaś awaria na GW. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jerczyńscy 09.08.04, 12:00 Jak na mój gust, mnie wszystko zginęło:( Na szczęście to jest tylko nick na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 09.08.04, 12:01 aqua napisał: > Jak na mój gust, mnie wszystko zginęło:( > > Na szczęście to jest tylko nick na FK. Ale GW pisała o tym i wsztstko wróci. Ja też mam inne skrzynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karambol Poza tym... IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 12:03 Jestem duchem z Tobą. Jade do miasta. I chyba ma na to wplyw samotnosc!! PA! Czy oczy Ciebie nie bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Poza tym... 09.08.04, 12:05 Mnie oczy tylko wtedy bolą, jak twoje wypociny czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karambol do N_tej Mnie oczy bola IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 12:10 od soczewek kontaktowych. NIe moge darowac ze jestes prawie online i tak malo gadamy z sobą. Moze moja seria z Szwejkiem pomoze przejdz na Monarchie Austro-Wegierską. Bo o faszystach gadac przez 3 miesiace to chore. A twoje wypociny tez sa nudne po sie powtarzaja. PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Mnie oczy bola 09.08.04, 12:15 Gość portalu: Karambol do N_tej napisał(a): > od soczewek kontaktowych. > NIe moge darowac ze jestes prawie online > i tak malo gadamy z sobą. > Moze moja seria z Szwejkiem > pomoze przejdz na Monarchie Austro-Wegierską. > Bo o faszystach gadac przez 3 miesiace to chore. > A twoje wypociny tez sa nudne po sie powtarzaja. > PA!!! Moich wypocin czytać nie musisz. Może Krzysztof i Wioletta z tobą pogadają? Może do Ełku lub Poznania wyskoczysz ? Nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karambol do N_tej Nic nie wiem o Ełku IP: *.icpnet.pl 09.08.04, 12:22 W Poznaniu sa nudy!!! Jak wyobrazasz sobie rozmowe z dostojnym Krzysiem i Wiolą PA! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 12:28 Gość portalu: Karambol do N_tej napisał(a): > W Poznaniu sa nudy!!! > Jak wyobrazasz sobie rozmowe z dostojnym Krzysiem i Wiolą > PA! Ty to najlepiej wiesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Nic nie wiem o Ełku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:37 ale będziemy mieć duże województwo razem z kieleckim, ale chyba bez zagłębia bo arnold nabije niedługo tyle postów w swoim wątku, że władze państwa będą coś musiały w końcu zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 14:02 Gość portalu: pepe napisał(a): > ale będziemy mieć duże województwo razem z kieleckim, ale chyba bez zagłębia bo > > arnold nabije niedługo tyle postów w swoim wątku, że władze państwa będą coś > musiały w końcu zrobić Noooooooooo, masz rację, coś ARnoldowi zrobią;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 14:24 już po pracusi, to mogę sobie podnosić ile mi się podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 15:20 aqua napisał: > I tak nie dojedziemy do tysiąca:( Dojedziemy ! Trochę zajmie, ale dojedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Nic nie wiem o Ełku 09.08.04, 16:50 Hallo! Hallo! A gdzie obiecane sto postów :-o ????? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:15 jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:17 carrramba napisała: > jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) I co Ty chcesz od Pnioka ? Taki wątek założył. A ja bardzo lubie faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:17 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) > I co Ty chcesz od Pnioka ? Taki wątek założył. A ja bardzo lubie faceta:) up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:18 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > carrramba napisała: > > > > > jednak praca mnie dopadła, poprawie się. do rana daleko :) > > I co Ty chcesz od Pnioka ? Taki wątek założył. A ja bardzo lubie faceta:) > up do góry Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:18 cholera, jak trójkach murarskich. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:19 Do Pnioka nic nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:20 fiodorus napisał: > Do Pnioka nic nie mam :-) To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ:) > Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:20 carrramba napisała: > fiodorus napisał: > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ:) > > up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:21 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > fiodorus napisał: > > > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > > To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ:) > > > > do góry Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:21 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > carrramba napisała: > > > > > fiodorus napisał: > > > > > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > > > To dlaczego tak napisałeś ? Bardzo fajny facet i na motorze jeździ: > ) > > > > > > do góry up Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 19.08.04, 13:49 carrramba napisała: > do góry Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 A na jakim motorze? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 fiodorus napisał: > A na jakim motorze? Java :) > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:23 Pniok nie jeździ na javie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 fiodorus napisał: > Aha! > Nic nie rozumiesz !!! Kiedys Ci wytłumaczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:22 A dlaczego nie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:23 fiodorus napisał: > A dlaczego nie teraz? > trochę za dużo pisania:) a chcę podbić watek:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:24 carrramba napisała: > fiodorus napisał: > > > A dlaczego nie teraz? > > > trochę za dużo pisania:) a chcę podbić watek:) up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:25 carrramba napisała: > carrramba napisała: > > > fiodorus napisał: > > > > > A dlaczego nie teraz? > > > > > trochę za dużo pisania:) a chcę podbić watek:) > up Chyba mam szybszy komp :))) monitor MultiSync V921:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:25 fiodorus napisał: > Rozumim! > up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:26 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:28 carrramba napisała: > 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 103 Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:29 No to właczyliśmy się skutecznie do rywalizacji o tytuł najgłupszego i najdłuższego wątku na tym forum :-))) choć na razie "Zagłebie do Kieleckiego" - bezkonkurencyjne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:31 ... ale walka trwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:34 A przy okazji... można tu miło spędzić czas... i porozmawiać... o - na przykład - hmmm.... No właśnie!!! O czym?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:35 carrramba napisała: > 100 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba 105, a Kolega Fiodorus wpadł pod stolik:) powtarzam. Mój monitor= MultiSync V921.Komputer chodzi jak piorun:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:26 Nooo! Gratuluję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:27 no to mamy pierwszą setkę ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:37 a ja sie dopisywałam do poprzedniej strony :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do STO!!! 09.08.04, 17:38 na dzis wystarczy, poczytaj prasę" czyli wątki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Program na dzis: dojśc do 11xSTO!!! 19.08.04, 13:47 fiodorus napisał: > Do Pnioka nic nie mam :-) I dobrze ... dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do 11xSTO!!! 19.08.04, 13:48 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > fiodorus napisał: > > > Do Pnioka nic nie mam :-) > > I dobrze ... dalej ! a co kto ma mieć, do Pnioka ? Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Re: Program na dzis: dojśc do 11xSTO!!! 19.08.04, 13:50 Pan Carramba podbija wątek konkurencji, zakradłem się i widziałem na własne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Program na dzis: dojśc do 7 X STO!!! 16.08.04, 22:22 Winda ... winda ... a jednak winda ... Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Program na dzis: dojśc do 7 X STO!!! 16.08.04, 22:23 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Winda ... winda ... a jednak winda ... > > > Bye ! > Killin' all german nazi pigs ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. do nieba ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Nic nie wiem o Ełku 18.08.04, 19:09 fiodorus napisał: > Alleluja i do przodu!!! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nic nie wiem o Ełku 18.08.04, 19:11 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > fiodorus napisał: > > > Alleluja i do przodu!!! > > > Up ! i miał rację:)) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Nic nie wiem o Ełku 19.08.04, 13:51 aqua napisał: > I tak nie dojedziemy do tysiąca:( A kuku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Nic nie wiem o Ełku 18.08.04, 10:23 Eeee ... tam ! Go Up ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Bajka 18.08.04, 10:45 Ołowek w ucho wetknąwszy, przekręciłem dłoń kilkakrotnie i nic to, że zabolało. Ważne, że ołówek zastrugany Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Bajka 18.08.04, 10:52 josef.k napisał: > Ołowek w ucho wetknąwszy, przekręciłem dłoń kilkakrotnie i nic to, że zabolało. > > Ważne, że ołówek zastrugany O matko ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Poza tym... 18.08.04, 16:17 carrramba napisała: > Mnie oczy tylko wtedy bolą, jak twoje wypociny czytam! Up ! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Poza tym... 16.08.04, 22:32 Gość portalu: karambol napisał(a): > Jestem duchem z Tobą. Winda ! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Poza tym... 16.08.04, 22:34 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Gość portalu: karambol napisał(a): > > > Jestem duchem z Tobą. > > > Winda ! > > > Bye ! > Killin' all german nazi pigs ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. Zaraz duchu obskoczysz za "karambola":) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Poza tym... 19.08.04, 13:46 Gość portalu: karambol napisał(a): > Czy oczy Ciebie nie bolą? Eeee ... tam ! Up ! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 18.08.04, 18:29 carrramba napisał: > Aqua coś się dziś obijał /i ja też/ Teraz trochę nadrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Jerczyńscy 18.08.04, 18:30 Heh! Ja się ostatnio ciągle obijałem :-(! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Jerczyńscy 18.08.04, 18:32 fiodorus napisał: > Heh! > Ja się ostatnio ciągle obijałem :-(! A pocztę czasem czytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Jerczyńscy 18.08.04, 16:36 grba napisał: > Jerczyńscy bedą bardzo zadowoleni, kiedy województwo świętokrzyskie połączą ze > śląskim. Skończy się przepłacanie za rozmowy międzymiastowe i jerczyńscy z Rudy > > Malenieckiej będą mogli pogadać z Jerczyńskimi ze Śląska w cenie rozmowy > lokalnej. > Darku!, ciotka Celka jest na Ciebie zła, że wydałeś wujka Wicka z tym płukanie > kartofli w muszli klozetowej; chce Ci za to zarzegnać kołtuna. Up ! Up ! Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 17:47 To jest bardzo dobre wezwanie do reformy administracyjnej, popieram :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 17:53 albertis napisał: > To jest bardzo dobre wezwanie do reformy administracyjnej, popieram :DDD mosz recht ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 18:05 carrramba napisała: > albertis napisał: > > > To jest bardzo dobre wezwanie do reformy administracyjnej, popieram :DDD > mosz recht ! Jak to zobaczą ci od reformy...............ja Cię kręcę! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 18:37 z największa przyjemnością:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 18:46 albertis napisał: > BTW, do kogo to? :D no nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 18:55 carrramba napisała: > albertis napisał: > > > BTW, do kogo to? :D > no nie wiem ? Czego nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:01 albertis napisał: > carrramba napisała: > > > albertis napisał: > > > > > BTW, do kogo to? :D > > no nie wiem ? > > Czego nie wiesz? Czy Ty jesteś powazny facet, czy nie ? Nie wiem dlaczego Baroszcze napisał BTW ? Czy Ty zawsze wszystko wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:08 carrramba napisała: > albertis napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > albertis napisał: > > > > > > > BTW, do kogo to? :D > > > no nie wiem ? > > > > Czego nie wiesz? > Czy Ty jesteś powazny facet, czy nie ? Nie wiem dlaczego Baroszcze napisał > BTW ? Czy Ty zawsze wszystko wiesz ? No nie wiem? Czy to jest poważne? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:10 albertis napisał: > carrramba napisała: > > > albertis napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > albertis napisał: > > > > > > > > > BTW, do kogo to? :D > > > > no nie wiem ? > > > > > > Czego nie wiesz? > > Czy Ty jesteś powazny facet, czy nie ? Nie wiem dlaczego Baroszcze napisa > ł > > BTW ? Czy Ty zawsze wszystko wiesz ? > No nie wiem? Czy to jest poważne? Ty chyba jesteś klonem Arnolda, On ma zwycza odpowiadania pytaniem, na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:13 a wiecie, że Arnold musiał czekać 10 miesięcy żeby jego wątek dobił do 1000? ten ma taki przyrost, że... no kto wie, kiedy w tym tempie osiągnie 1000? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:16 Gość portalu: pepe napisał(a): > a wiecie, że Arnold musiał czekać 10 miesięcy żeby jego wątek dobił do 1000? > ten ma taki przyrost, że... no kto wie, kiedy w tym tempie osiągnie 1000? No własnie:))) ja sie ARnoldowi dołożyłem jakies 60 postów, to teraz tu porobię klakę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:27 Arnold też mógłby dołozyć coś od siebie, leń... a to nie po śląsku tak się zachowywać Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:27 My dobijemy znacznie szybciej :-))) Pozdro dla Carramby i Fiodorusa oraz pozostalych, którzy się włączyli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:58 Gość portalu: pepe napisał(a): > a wiecie, że Arnold musiał czekać 10 miesięcy żeby jego wątek dobił do 1000? > ten ma taki przyrost, że... no kto wie, kiedy w tym tempie osiągnie 1000? No no ... tempo niczego sobie ... Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:29 carrramba napisała: > albertis napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > albertis napisał: > > > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > albertis napisał: > > > > > > > > > > > BTW, do kogo to? :D > > > > > no nie wiem ? > > > > > > > > Czego nie wiesz? > > > Czy Ty jesteś powazny facet, czy nie ? Nie wiem dlaczego Baroszcze > napisa > > ł > > > BTW ? Czy Ty zawsze wszystko wiesz ? > > No nie wiem? Czy to jest poważne? > Ty chyba jesteś klonem Arnolda, On ma zwycza odpowiadania pytaniem, na pytanie. Nie odpowiedziałeś na pytanie, czy niewiedza może byc poważna, albo poważana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:33 Przychodzi do lekarza baba z żabą na głowie. Lekarz do niej: - co Pani dolega? Odzywa się żaba: - coś mi weszło do dupy Stare ale jare:) Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:37 a niezłe, niezłe... przekażemy dalej... sami (niestety) spalamy kawały to nic nie napiszemy, ale pozdrawiamy, pozdrawiamy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:43 Policjant wraca z pracy i już od progu woła: - Kochanie, dostałem bilety i wieczorem idziemy na "Jezioro łabędzie". Po obiedzie widzi, ze żona starannie zmiata okruszki chleba i pakuje w torebkę. - Po co to? - No jak to, idziemy na "Jezioro łabędzie", to dla ptaków... - Oj ty głupia, to taki balet, tancerki znaczy się tańczą. - Patrzcie go, jaki mądry się znalazł. A jak szliśmy na "Wesele" Wyspiańskiego, to kto wziął pół litra? Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:48 A ciekawe, ciekawe :-) Znaliśmy to w version z Lechem Wałęsą i Panią Prezydentową, Wałęsową! Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 19:54 A to znacie?: Siedzi jeż i coś zajada. Przykicał zając i pyta: - Co jesz? Jeżu: - Co zając? buhahaha zawsze mnie to powala Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 19:57 Idzie sobie mamut przez pustynię i nagle stratowało go stado słoni. Wstaje z trudem i rozgoryczony mówi: - Ach, ci skinheadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:00 dobre, dobre No to z cyklu kawały rasistowskie: Dlaczego murzyni mają białe dłonie wewnątrz? Bo jak się wędzili to musieli się trzymać drążka Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 20:05 Co robi blondynka, gdy dostanie narty wodne? - Szuka pochyłego jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 20:06 albertis napisał: > Co robi blondynka, gdy dostanie narty wodne? > - Szuka pochyłego jeziora. Dobre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:13 Kawał niewybredny. Mucha wlatuje do restauracji i składa zamówienie: - Poproszę gówno z cebulką. Tylko cebulki to tak niedużo, bo się boję, że mi będzie z gęby śmierdzieć Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 20:16 Gość portalu: pepe napisał(a): > Kawał niewybredny. > > Mucha wlatuje do restauracji i składa zamówienie: > - Poproszę gówno z cebulką. Tylko cebulki to tak niedużo, bo się boję, że mi > będzie z gęby śmierdzieć Tez dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:19 Na razie zmykam. Ale jeszcze jeden: Starszy pan woła żonę: - Chodzi szybko i zobacz, kochanie, jakie teraz świństwa pokazują w telewizji. Żona przybiega, patrzy przez chwilę na ekran, po czym zwraca się z politowaniem do męża: - Ej, stary, stary! Lepiej okulary załóż,. Przecież to Fidel Castro je banana. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:19 albertis napisał: > To jest bardzo dobre wezwanie do reformy administracyjnej, popieram :DDD Winda ... winda ... nie ma to jak winda ! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:20 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > albertis napisał: > > > To jest bardzo dobre wezwanie do reformy administracyjnej, popieram :DDD > > > Winda ... winda ... nie ma to jak winda ! > > > Bye ! > Killin' all german nazi pigs ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
terminal_slawkow Re: Kieleckie do Śzląska! 09.08.04, 20:19 Dobry pomysł. Już lepiej przyłączyć kieleckie do Śląska niż opolskie. Zieloni ślązacy z opolszczyzny niech zostaną na swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 08:17 Kieleckie jest ulubionym miejscem spędzania wakacji przez Ślązaków, np. pan j. Gorzelik bardzo lubi Złoty Potok. Dlatego pomysł przyłączenia kieleckiego do Śląska jest w pełni uzasadniony. Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 09:10 Ja tak tylko na chwilkę. Dzień dobry i zmykam bo mam full pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:56 A które to jest kieleckie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 11:57 Gość portalu: :) napisał(a): > A które to jest kieleckie ???? To z Kielcami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:19 Jestem po prostu zszokowany inicjatywą obywtelską. Kieleckie to wspaniałe województwo. Wielokrotnie spotkałem sie z takimi opiniami wśród moich znajomych rodowitych ślązaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:20 Tylko wspólny wysiłek może doprowadzić do zwrócenia uwagi na to zagadnienie. Musimy działać razem by nie rzec: kolektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:22 Na forum GW powinno być cos takiego jak generator postów, taki uploader. Jakże niebywale uatrakcyjniło by to wypisywanie postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:23 Ciekawe czy teraz w Kielcach jest taka sama pogoda jak tu u nas na sloonsku i czy tak będzie po włączeniu do naszego województwa? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 13:29 Gość portalu: pepe napisał(a): > Ciekawe czy teraz w Kielcach jest taka sama pogoda jak tu u nas na sloonsku i > czy tak będzie po włączeniu do naszego województwa? up Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 13:40 carrramba napisała: > Gość portalu: pepe napisał(a): > > > Ciekawe czy teraz w Kielcach jest taka sama pogoda jak tu u nas na sloons > ku i > > czy tak będzie po włączeniu do naszego województwa? up up > up Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 18.08.04, 10:02 Gość portalu: pepe napisał(a): > Ciekawe czy teraz w Kielcach jest taka sama pogoda jak tu u nas na sloonsku i > czy tak będzie po włączeniu do naszego województwa? Istotne spojrzenie ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 13:43 do góry bo Pnioczek tak chciał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 13:55 carrramba napisała: > za pnioka ! Porwali pnioka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:02 Od arnoldów? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:18 nie porwali, mam nadzieję, bo tego nie przeżyłbym . taki fajny Gościu, sorry 1,5 Gościa :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:40 aqua napisał: > No to gdzie jest?) Pniok ? A kto Go tam wie ! Biega pewnie za laskami :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:43 carrramba napisała: > aqua napisał: > > > No to gdzie jest?) > Pniok ? A kto Go tam wie ! Biega pewnie za laskami :) No właśnie, z tego forum laski uciekły, to niech se facet polata! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:47 A Fiodorus też nie lepszy. Siostry i Bracia......, a teraz podał tyły. Aqua, a może Oni po prostu pracują ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:53 To jest najbardziej prawdopodobne. Ktoś w końcu musi pracować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:17 aqua napisał: > To jest najbardziej prawdopodobne. Ktoś w końcu musi pracować:))) A my się Aqua możemy poopieprzać !:)))) A cała reszta: do pracusi !:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:23 carrramba napisała: > aqua napisał: > > > To jest najbardziej prawdopodobne. Ktoś w końcu musi pracować:))) > A my się Aqua możemy poopieprzać !:)))) A cała reszta: do pracusi !:) Pnioczek chyba drugą szychtę wziął:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:27 Ale nam się z Pniokiem dostało :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:28 Martwi mnie, że arni też na dwie zmiany podnosi >swój< wątek:( Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:46 Ale póki co my mamy szybsze tempo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:54 fiodorus napisał: > Ale póki co my mamy szybsze tempo!!! O znalazłeś sie, Kolego. My tu z Aquą pilnie pracujemy a reszta towarzystwa gdzie ? > Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:14 Wydaje mi się, że z fiodorusem to damy popalić oponentom. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:21 aqua napisał: > "Wydaje mi się, że z fiodorusem to damy popalić oponentom." Sluszna konstatacja Koleżko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:10 z życzeniami dla Pnioczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 14:29 A ja myslę, że akcja przyłączenia kielc do śląska strasznie zaktywizowała niektóre środowiska, wrogie ideowo. W 1968 takie właśnie aktywy robotnicze powodowały najwięcej zamętu. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 14:37 Gość portalu: pepe napisał(a): > A ja myslę, że akcja przyłączenia kielc do śląska strasznie zaktywizowała > niektóre środowiska, wrogie ideowo. W 1968 takie właśnie aktywy robotnicze > powodowały najwięcej zamętu. A co mi tam..... Pnioczek tak chciał, to tak na być:) Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:54 ja tez tylko na chwilę bo mam cięzki tydzień w szkole hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 15:56 Ludzie pracują... inni wypoczywają różnie bywa! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:00 fiodorus napisał: > Ludzie pracują... > inni wypoczywają > różnie bywa! Ja tam i jedno i drugie. Hierowski, co Ty do CKU chodzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:16 Właśnie, trzeba umieć godzić przyjemne z porzytecznym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:18 aqua napisał: > Właśnie, trzeba umieć godzić przyjemne z porzytecznym:-) Dokładnie Aqua, tak robi:) Nawet udaje mi się popracować:) A Fiodorus oczywiście już uciekł, nas zostawiając na forum, tak to jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:21 carrramba napisała: > aqua napisał: > > > Właśnie, trzeba umieć godzić przyjemne z porzytecznym:-) > Dokładnie Aqua, tak robi:) Nawet udaje mi się popracować:) > A Fiodorus oczywiście już uciekł, nas zostawiając na forum, tak to jest..... Już wiem dlaczego licznik /ten od prądu/ tak biega w kółko :( Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:25 Walcz Carrramba, nie oszczędzaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:25 A o co z tym licznikiem chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:28 fiodorus napisał: > A o co z tym licznikiem chodzi? A tobie komputer prądu nie ciągnie :) > Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:31 fiodorus napisał: > aha! Pnioczku wracaj, bo bardzo nam Ciebie brakuje:( > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:34 Pniok robi na grubie! Dzisioj mo na druga zmiana! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 16:43 fiodorus napisał: > Pniok robi na grubie! > Dzisioj mo na druga zmiana! A co to jest "gruba"? > Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:05 carrramba napisała: > fiodorus napisał: > > > Pniok robi na grubie! > > Dzisioj mo na druga zmiana! > > A co to jest "gruba"? Sam nie wiesz, widisz! A pniok by wiedział! > > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:10 "Gruba" to gwarowe okreslenie na - charakterystyczny dla Górnego Slaska - zakład pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:13 fiodorus napisał: > "Gruba" > to gwarowe okreslenie na - charakterystyczny dla Górnego Slaska - zakład pracy! Acha, to juz zapamiętam. Chociaż Koledzy tu ze mną w głąba lecą. Coś mi takiego wczoraj napisali, że aż musiałem zasięgnąć porady. I okazało się, że bzdurę mi napisali. Wiem, że specjalnie to robią, ale nic to. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:20 Do 200 dobijamy :-) A Piok? A gdzie on? A widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:22 fiodorus napisał: > Do 200 dobijamy :-) > A Piok? > A gdzie on? > A widzisz? No przecież sam napisałeś, że ma drugą gurbe ! To bedzie pewnie po 22 ! > Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:22 carrramba napisała: > fiodorus napisał: > > > Do 200 dobijamy :-) > > A Piok? > > A gdzie on? > > A widzisz? 200 MOJE !!!!! > > No przecież sam napisałeś, że ma drugą gurbe ! To bedzie pewnie po 22 ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:23 Trochę - zdaje się - pokręcił! On jest na grubie teraz gdyż ma na drugą zmiane :-) A "gruba" to kopalnia! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:28 fiodorus napisał: > Trochę - zdaje się - pokręcił! > On jest na grubie teraz gdyż ma na drugą zmiane :-) > A "gruba" to kopalnia! Kto pokręcił ? Chyba Ty ! druga zmiana jest pewnie od 14 do 22:) Ale się zagapiłeś, 200 jest moje :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 17:53 Wyjdzie Pnioczek z gruby ?/tak sie odmienia?/ no nie wiem, ale wyjdzie i sie ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 18:27 samego człowieka zostawili i poszli, mądrale ! Odpowiedz Link Zgłoś
terminal_slawkow Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 18:33 Pracuj pracuj. O 22 będziesz miał 300 ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 18:34 terminal_slawkow napisał: > Pracuj pracuj. O 22 będziesz miał 300 ! nie dam rady, ale postaram się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Kieleckie do Śzląska! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.08.04, 20:03 alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 20:07 Gość portalu: TT napisał(a): > alleluja i do przodu zgadzam się z Tobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 20:53 no chyba robię z siebie idiotę ! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:36 Gość portalu: TT napisał(a): > alleluja i do przodu Winda ! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:38 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Gość portalu: TT napisał(a): > > > alleluja i do przodu > > > Winda ! > > > Bye ! > Killin' all german nazi pigs ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. mnie chodziło o wyraz "zdąży" lub "zdąrzy" mam zawsze problemy z rz i ż:( alleluja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Kieleckie do Śzląska! IP: 69.72.143.* 10.08.04, 22:36 I ja się wpiszę. A co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silny Re: Kieleckie do Śzląska! IP: 69.72.143.* 10.08.04, 22:38 W kupie siła! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 22:39 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocny Re: Kieleckie do Śzląska! IP: 69.72.143.* 10.08.04, 22:42 Jak da się na siłę z niczego tauzyna wydębić, to co? Dajemy... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 23:00 Gość portalu: mocny napisał(a): > Jak da się na siłę z niczego tauzyna wydębić, to co? > Dajemy... A pewnie ! Dajemy ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:59 Gość portalu: silny napisał(a): > W kupie siła! ;) No jasne ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 23:00 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Gość portalu: silny napisał(a): > > > W kupie siła! ;) > > > No jasne ! > > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. Jak Ty to robisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 22:59 Gość portalu: zainteresowany napisał(a): > I ja się wpiszę. A co!!! I bardzo dobrze !!! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 18.08.04, 12:10 Gość portalu: zainteresowany napisał(a): > I ja się wpiszę. A co!!! I dobrze. "Kieleckie do Śzląska!" ist the best ! Bye ! Killin' all german nazi pigs ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hojny Re: Kieleckie do Śzląska! IP: 66.98.131.* 10.08.04, 22:48 Ano, czemu nie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 22:50 Gość portalu: hojny napisał(a): > Ano, czemu nie? :)) Fajny Gościu jesteś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 23:00 Gość portalu: hojny napisał(a): > Ano, czemu nie? :)) Pewnie ... do przodu ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 16.08.04, 23:01 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Gość portalu: hojny napisał(a): > > > Ano, czemu nie? :)) > > > Pewnie ... do przodu ! > > Bye ! > Against fascism ! > HENRY MORGENTHAU jr. jr. JAK TY TO ROBISZ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Needed help;) Arni, wpisz się i pomóż! :) IP: 67.15.77.* 10.08.04, 22:56 carrramba napisał: > Gość portalu: hojny napisał(a): > > > Ano, czemu nie? :)) > Fajny Gościu jesteś:))) Hie, hie.. Dzięki Ci! :))) A liczniczek bije... Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Arni, wpisz się i pomóż! :) 19.08.04, 13:00 Gość portalu: Needed help;) napisał(a): > A liczniczek bije... Dalej ... dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
josef.k Obawa przed trudnymi tematami 19.08.04, 13:10 Nie rozumiem dlaczego Panowie tak aktywnie omijają, wręcz ślizgają się po tematach geopolitycznych. Czyżbyście nie byli Panowie zainteresowani ogromną i zjednoczoną macierzą Kielecko - Śląską. Niech będzie już na równych prawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardziel Kieleckie do Śzląska! Macierz czeka... IP: 66.98.131.* 10.08.04, 23:07 carrramba napisała: > o to chodzi :))) Niech bije nam do tauzyna, i to niejednego... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! Macierz czeka... 10.08.04, 23:16 Gość portalu: twardziel napisał(a): > carrramba napisała: > > > o to chodzi :))) > > Niech bije nam do tauzyna, i to niejednego... racja, tylko trzeba będzie iść spać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Kieleckie do Śzląska! Macierz czeka... 16.08.04, 23:05 Gość portalu: twardziel napisał(a): > Niech bije nam do tauzyna, i to niejednego... No pewnie ! Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Przeczytaj Hrabio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. 16.08.04, 23:07 wszystkie wpisy "przymiotnikowe- to mój werbunek"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Przeczytaj Hrabio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.08.04, 23:08 carrramba napisał: > wszystkie wpisy "przymiotnikowe- to mój werbunek"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czytaj !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny_też Re: Kieleckie do Śzląska! IP: 66.98.131.* 10.08.04, 23:27 > Gość portalu: twardziel napisał(a): > > > carrramba napisała: > > > > > o to chodzi :))) > > > > Niech bije nam do tauzyna, i to niejednego... > racja, tylko trzeba będzie iść spać:)))) Zaraz idemy.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Kieleckie do Śzląska! 10.08.04, 23:32 Gość portalu: senny_też napisał(a): > > Gość portalu: twardziel napisał(a): > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > o to chodzi :))) > > > > > > Niech bije nam do tauzyna, i to niejednego... > > racja, tylko trzeba będzie iść spać:)))) > > Zaraz idemy.. ;)) Razem ? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Niezłe, niezłe... :)) IP: 67.15.77.* 10.08.04, 23:36 carrramba napisał: > Gość portalu: senny_też napisał(a): > > > > Gość portalu: twardziel napisał(a): > > > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > o to chodzi :))) > > > > > > > > Niech bije nam do tauzyna, i to niejednego... > > > racja, tylko trzeba będzie iść spać:)))) > > > > Zaraz idemy.. ;)) > Razem ? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Podoba mi się Twój tok rozumowania, ale wierz mi, iż intencje miałem czyste - zgoła odmienne od Twoich, rzekłbym szczerze... Wybacz, że też odmówię:))) Osobno bydzie lepiej, ino recht:)) Dobranoc (osobno) - Cześć... Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Niezłe, niezłe... :)) 10.08.04, 23:39 Dobrej nocy ! Ja nie miałem żadnych intencji, poza podnoszeniem wątku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Niezłe, niezłe... :)) 19.08.04, 12:35 Dalej ... dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Niezłe, niezłe... :)) 19.08.04, 12:37 henry.morgenthau_jr.jr napisał: > Dalej ... dalej ! Panie Hrabio ! ma Pan zadyszkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś