Gość: turkish wielkie rzeczy! IP: *.159.218.23.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.12.04, 14:21 a niech sobie ogladaja do woli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacunio Bankomat IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 02.12.04, 14:55 Istotnie, nasze górnictwo i górnicy są bardzo biedni... A w bankomacie że zabrakło pieniędzy to już inna sprawa... I w tym momencie nie rozumię czemu płacę na składzie 500 złotych (słownie:pięćset) za tonę węgla!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Bankomat IP: 195.205.23.* 02.12.04, 15:13 ja wiem czemu płacisz za tone 500 zł w składzie.Wiem też że w kasie kopalni kosztuje on 370 zł .Jak masz samochód zaoszczędzisz 130 na tonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.N Re: Bankomat IP: *.coig.katowice.pl 04.12.04, 04:43 Bo pośrednik dolicza sobie połowe w kopalni dobry sortyment kosztuje ok 360 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: Bankomat IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 03:25 Dobre pytanie! Tylko komu płacisz-górnikowi? Myślenie nie boli, więc myśl, przynajmniej co jakiś czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Mundur??? IP: 213.17.201.* 02.12.04, 15:06 Mundur?? A kto to jest PAN górnik? Jakiś funkcjonariusz państwowy czy co??? Niech spadną z bujania w obłokach że są kastą wybraną! Więcej ludzi pracowało w Polsce w PGR które zlikwidowano i o nimi nikt się nie przejmuje. A górnicy pokrzyczą, rzucą trochę żelastwa w ministra i już wszyscy kulą ogon. Dość tego! Cała Polska dopłaca do nierentownych kopalń, a Ci dziwki za to opłacają. Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Mundur??? IP: 195.205.23.* 02.12.04, 15:23 Ostatnimi czasy poprawiła sie koniunktura na węgiel i nikt już do górnictwa nie dopłaca i już raczej nie będzie.A z dziwek korzystają ci którzy na dół zjeżdzają raz na tydzień i to nie są prawdziwi górnicy .Normalnych ludzi na to nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyra Re: Mundur??? IP: 213.17.201.* 02.12.04, 15:48 Co z tego że się poprawiła? Ile kopalnie zarobiły? 100 mln? 200 mln? To kropla tego co dotychczas władowano w gónictwo. Regularne oddłużanie na kilka miliardów złotych. Jak zaczęły trochę zarabiać to górnicy od razu chcą podwyżek. Niech najpierw oddadzą te dotacje i umorzenia, później pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simensm35 Re: Mundur??? IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 02:30 Pyra to ty jesteś,dlatego że rozumu u Ciebie akurat tyle ile w tej pyrze.Do Twojej dupy zasranej dopłacają a nie do gołych babek.Ile zadeklarowali składek tyle im potrącają, a "Barbórkowe" to jest 12 część miesięcznego wynagrodzenia potrącana z każdej pensji i wypłacona RAZ W ROKU.Weź się pojebie za tych kutasów kturzy przesrali grube miliony z Twoich pieniążków płaconych skarbówce na drogi, szpitale, ZUS, nowe siedziby kacyków partyjnych i lokowane na kontach za granicą. Robisz dokładnie to, co chcą redaktorzy "Gazety"-dajesz ponieść się fali.Dziś górnicy, jutro pielęgniarki-bo tabletki niema Ci kto podac, potem kolejarze- bo nierentowne, huty-bo energożerne, itd.A to wszystko pod dyktando Brukseli i panów z Banku Światowewgo. Zapraszam na dół- 22 dniówki w pyle, temperaturze, bez wody, na kolanach z narzędziami,a na 10-tego wypłata-całe 1800zł(jak był dobry miesiąc)i możesz szaleć! Jesteś typowym wychowankiem Michników, Hausnerów i tym podobnych Millerów! Niektórzy już tak mają-durniami się rodzą i durniami umierają, dzięki nim trwają rządy takie jak nasz.Dzięki takim jak Ty możliwe są wszystkie przekręty jakie wyszły w ostatnim czasie, bo przyjmujesz wszystko bezkrytycznie jak zwykły prostak , którym zresztą jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: Mundur??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 01:04 "Gość: pyra 02.12.2004 15:06 + odpowiedz Mundur?? A kto to jest PAN górnik? Jakiś funkcjonariusz państwowy czy co??? Niech spadną z bujania w obłokach że są kastą wybraną! Więcej ludzi pracowało w Polsce w PGR które zlikwidowano i o nimi nikt się nie przejmuje. A górnicy pokrzyczą, rzucą trochę żelastwa w ministra i już wszyscy kulą ogon. Dość tego! Cała Polska dopłaca do nierentownych kopalń, a Ci dziwki za to opłacają. Paranoja!" WIESZ CO JAK BYS TROCHE SIE INTERESOWAL TO WYS WIEDZIAL DLACZEGO GORNICY MAJA MUNDURY I KIM SA POWIEM CI TYLKO TROCHE A RESZTE SE RZECZYTAJ BO WIEDZA CI SIE PRZYDA. GORNIK MA MUNDR DOSTAJA JAKO ODZNACZENIA SZPADY I KORDZIKI WIESZ CO TO JEST ?? HYBA NIE !! A DOSTAJA DLATEGO ZE WROC SIE DO HITORII PEWIEN CZLOWIEK NADAL GORNIKA PRAWO DO NOSZENIA MUDUROW SZPAD I KORDZIKOW PO TO ZEBY MOGLI BRONIC POLSKI NASZEJ POLSKI BYLI UZNANI ZA WOJSKO KTORE UWAZAM DOBRZE SPELNILO SWOJ OBOWIAZEK I BRONILO POLSKI !!!!! TO JEST GORNIK I PRZECZYTAJ JESZCZE TYLKO SOBIE DLACZEGO ZAWSZE Z NIEMCAMI BYLA WOJNA O SLASK ??!! BO ZAWSZE NIEMCY NIESTETY BYLI MADRZEJSI I WIEDZIELI ZE TEN WEGIEL JEST ZYLA ZLOTA I MIELI RACJE ALE NIESTETY PRZEZ TAKICH TU WIEKRZOSC LUDZI NA FORUM W POLSCE NIGDY NIE BEDIE DOBRZE !!!!! BO NIE UMIEJA WYKORZYSTAC TEGO !!!!!!! KOPALNIE ZADLUZONE ??!!!! A ILE MILIONOW ZL ROCZNIE IDZIE NA WARSZAWE NA BUDOWE STOLICY ILE!!!!!!!!!! TEGO NIKT NIE WIDZI!!!!!!!!! KOPALNIE ZADLUZONE ???? CZEMU HUTY, ELEKTROWNIE, CIEPLOWNIE NIEPALCA ZA WEGIEL!!!!!!!!!! JEDNA Z HUT W KATOWICACH MA ZADLUZENIE W PEWNYCH KOPALNIACH NA 600 MILIONOW ZL NIECH WSZYSTKIE TE ZAKLADY ODDADZA PIENIADZE KOPALNIOM TO ZOBACZYMY CZY KOPALNIE SA ZADLUZONE CZY INNE PANSTWOWE ZAKLADY PROBOWALY ZNISZCZYC KOPALNIE !!!!! A HUTY TEZ SIE RTUJE I CO JAKOS DZIWNE PIENIADZY KOPALNIOM NIEODDAJA DLACZEGO!!!!!!!!!!! GDZIE TU SPRAWIEDLIWOSC GDZIE!!!!!!! TYLKO GORNICY SA ZLI TAK??? PRZEPRASZAM BARDZO JA JESTEM JEDNEGO ZDANIA ZE NAJPIERW LUDZIE POWINNI ZACZAC OD SWOJEGO PODWORKA ZEBY ROBIC POZADEK A NIEPATRZEC NA INNE GDZIE NIEMA SIE ZIELONEGO POJACIA O CO CHODZI !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miwal_40 Re: Striptiz w Barbórkę 02.12.04, 15:26 Witam wszystkich forumowiczów,jestem górnikiem zatrudnionym w kopalni od 1981r.Zapewniam wszystkich, że opisany artykuł jest fałszywym świadectwem wystawionym przez gazetę wyborczą nam górnikom.Szanowna redakcjo jeszcze nie tak dawno odpisywałem wam na wasz artykuł o tytule Busy do Krakowa.Opisywaliście w nim jak to żony górników i byłych górników prostytuują się w Krakowie i jak to ich mężowie czerpią korzyści w postaci kupionego piwa na złagodzenie niewiem zazdrości, czy ugłaskanie godności.To, co wypisujecie jest świństwem wymierzonym w górnictwo,niema to nic wspólnego z wolnością słowa,sugerujecie ewidentnie społeczeństwu, że ludzie zatrudnieni w górnictwie to osoby o niskim stopniu inteligencji dużymi brakami w wykształceniu,nadające się tylko i wyłącznie do ciężkich, ale pozbawionych myślenia prac.Otóż oświadczam wszystkim czytającym to, co pisze, że jest to fałsz,owszem zgadzam się górnicy to ostatnia tak silna grupa, która może wywierać nacisk na partie rządzące, aby warunki społeczne ulegały poprawie,nikt więcej prócz górników i kolei nie jest w stanie zawalczyć o lepsze warunki socjalne,wszystkie znaczące grupy w tym kraju zostały skutecznie pozbawione swojej siły,taki był cel wszystkich rządzących partii na czele z AWS.Ja górnik z wieloletnim stażem oświadczam wszystkim, że nigdy nie uczestniczyłem i nigdy nie zamierzam uczestniczyć w podobnych imprezach,owszem słyszałem o takich tak jak słyszałem o imprezach w innych sektorach patrząc od A-Z.Co do wynagrodzenia górniczego czy to z 13 ta pensją czy tez z innymi dodatkami,to oświadczam wszystkim, że i w górnictwie i w innych branżach jest to wszystko poniżej minimum socjalnego bez względu na wszystko?.Pozdrawiam wszystkich i proszę o trzeźwą ocenę,jedziemy na tym samym wózku wszyscy nikomu prócz elit w tym kraju nie jest lekko,nam też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.... impreza IP: 195.205.23.* 02.12.04, 15:46 nawet jeśli jacyś górnicy sie zabawiali nie są oni inni od Bankowców informatyków ,pracowników administracji i wielu innych grup zawodowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.piotr Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 10:28 Nic dodać nic ująć. Jestem ciekaw, dlaczego nigdy gazeta nie interesuje się zawodami, w których również jest wiele przywilejów socjalnych np. policja. A tak naprawdę to nie patrzmy jak komuś zabrać, ale patrzmy jak sobie dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.ssnet.pl 03.12.04, 22:59 Pierwszy artykół co jest coś wart ,warto było czytac tak wiele!!!,mimawal szczęsliwych szycht !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz nagonka IP: 195.205.23.* 02.12.04, 15:34 redakcja gazety robi krzywde prawdziwym górnikom .Bo ci o których jest artykuł nie wiele mają wspólnego z ciężką pracą w kopalni .Artykuł jest tendencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Socjały dajcie im jeszcze więcej dotacji z naszych IP: *.echostar.pl 02.12.04, 15:40 podatków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: Socjały dajcie im jeszcze więcej dotacji z na IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 03:00 Barani łbie, fundusz socjalny powstaje z zarobków każdego z zatrudnionych w danym przedsiębiorstwie! Mają w dupie twoje podatki, bo te zostały zabrane przez Hausnerów i jemu podobnych aferantów! Myślenie nie boli ty wałku, ale jak widzę może być trudne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peje Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.kentlib.co.uk 02.12.04, 16:07 a niech sie bawia, faktycznie po roku takiego tyrania jak oni nalezy im sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Striptiz w Barbórkę IP: 81.15.236.* 04.12.04, 22:59 Fiuty im obciąć się należy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 03:31 A co, już Ci nie staje? Zazdrość bierze, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Po roku ciężkiej pracy IP: 213.17.128.* 02.12.04, 16:12 warto by jeszcze dodać: nikomu niepotrzebnej. poza samymi zainteresowanymi, którym, jak widać, od czasów Gierka nadal się jeszcze w dupie przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Po roku ciężkiej pracy IP: 195.205.23.* 02.12.04, 16:24 facet co ty wiesz o energetyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:17 Mają 13 i 14 pensję , barbórkowe to teraz wpisać im do karty górnika "striptizowe" albo z funduszu socjalnego niech dostają talon na qurwę z możliwiością wymiany na rajtuzy dla żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo_38 Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.zge.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 07:18 ty matole 13 to już w kopalniach nie ma od 15 lat i ciul cię to obchodzi na co idą moje składki związkowe bo to z nich finansuje sie takie imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 03:38 Jesteś dokładnie tak samo po..lony jak autorka tego artykułu.Pochrzaniły Ci się lata 80-te z dzisiejszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona żona Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.Zabrze.Net.pl 02.12.04, 16:27 1. to nie jest zabawa po roku harówki, tylko zwykłe kurestwo 2. jeśli jak mówi Pan Czerkawski "mundurowi nalezy sie szacunek", to niech uczestnicy takiej "imprezy" nie bedą w mundurach, bo to jest szarganie munduru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płatnik ZUS-u Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:37 Jestem za tym, by się Śląsk odłączył od reszty RP i balował za swoje pieniądzorki- wtedy będzie mi dyndać, czy górniki pójdą na dziwki, czy się tylko tradycyjnie uchleją! Niech to robią za swoje!!! W KGHM-ie są podobne praktyki, ale oni przynajmniej wykazują zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Striptiz w Barbórkę IP: 195.205.23.* 02.12.04, 19:59 głupi jesteś .Jak przez 40 lat śląsk ciągnął reszte polski zapewniając dopływ dewiz to było dobrze a teraz najlepiej wszystkich do gazu co?Teraz niech kraj się wykaże bo śląsk sam sobie nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 03:43 Ty to masz jedną fałdę na mózgu, i to nie dokońca zapętloną.Oni robią to za swoje, a jak tego nie rozumiesz to znaczy że ta pętla zaczyna się prostować.A tak na marginesie-ile kosztuje kilo miedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 01:25 "Gość: płatnik ZUS-u 02.12.2004 16:37 + odpowiedz Jestem za tym, by się Śląsk odłączył od reszty RP i balował za swoje pieniądzorki- wtedy będzie mi dyndać, czy górniki pójdą na dziwki, czy się tylko tradycyjnie uchleją! Niech to robią za swoje!!! W KGHM-ie są podobne praktyki, ale oni przynajmniej wykazują zysk" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:33 Juz wiem czemu nie chca zrezygnowac z pomocy jaka udziela im panstwo... wstydzili by sie za moje pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 02:48 Widać woleli panienki z agencji niż Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiller1 spróbowałbyś popracować pare dni w kopalni IP: 195.117.255.* 02.12.04, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sek nie użalaj się nad sobą, moralność obowiązuje IP: 81.15.236.* 04.12.04, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 02.12.04, 17:36 No no żeby tylko nie zobaczyli tam swojej siostry albo żony zwolnionego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Striptiz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 18:01 to patologia; jeszcze troche to zamiast bonów świątecznych z funduszu socjalnego będą fundować godzinkę w agenturze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany witaj Łukaszku !!!! IP: *.crowley.pl 02.12.04, 18:42 nie wiem czy pamietasz jak spales na napedzie o G-06 i nie moznabylo cie dobudzic zeby naprawic usterke haha potem zostales wielkim działaczem a kiedy łobuzy wybili ci okno wzywałeś policje do ochrony mam cichą nadzieje ze kiedys ludzie poznają sie na tobie i przyjdziesz do mojej firmy dostaniesz tęgiego kopa!!! z okazji górniczego święta pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 19:55 Ej, Zły w tym felietonie jest napisaned,że pieniądze na te zabawy dają sponsorzy, więc czytaj to co jest naoisane, a nie to co chcesz przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:25 Rozumiem, ze na takich imprezach sa wszechobecni kapelani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terminator A ty redaktorku CO ROBISZ? IP: *.106.129.19.ptr.us.xo.net 02.12.04, 20:58 A ty redaktorku co robisz? W pracy pocisz przez kilka godzin kiepski tekst. Do domu wracasz autobusem. A do lozka zamiast laski bierzesz sobie nadmuchiwana lalke. Co? Hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: A ty redaktorku CO ROBISZ? IP: *.local.pl / 213.216.88.* 02.12.04, 21:19 ten teks (nota bene calkiem niezly) napisal kobieta bucu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simensm35 Re: A ty redaktorku CO ROBISZ? IP: *.net / *.bielszowice.net 05.12.04, 02:44 Niezły to jest Polski Fiat 126p, a te wypociny mają sie tak do stanu faktycznego jak liść łopianu do papieru toaletowego-i tym i tym można dupę podetrzeć. Pani Redaktor jest niezwykle błyskotliwa- prawie tak jak lameta na choince.Daj jej Pulitzera Bucu jak tak ładnie pisze takie ładne knoty.Sensacja na miarę Koziej Wólki. Ciekawe, zaco teraz weźmie się błyskotliwa redaktorka "Gazety"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: Striptiz w Barbórkę IP: 83.238.67.* 02.12.04, 21:28 NAJLEPSZE ŻYCZENIA! Wszystkiego najlepszego życzę górnikom z okazji ich święta. (dlaczego jesteśmy tacy zawistni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 09:25 WITAM I POZDRAWIAM PIERWSZY NORMALNY GŁOS W TEJ ŻENUJĄCEJ DEBACIE NA TEMAT GÓRNICTWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auchan Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.04, 21:41 i służnie! bo te ich utlenione ,cicho dajki, do niczego się nie nadają! Słyszałem kiedyś jak górnik z żoną ,pierwszy raz w życiu,pojechał na wczasy nad morze, wychodzą i ... górnik się na głos mówi "o k.... tylech żech wody toch w życiu nie widział" , na to odzywa się plażowićż .. o! od razu widać że Pan ze Śląska!A na to górnik ..a po czymś Pan poznał.. No, po tyj .... K..... A na to górnik(odwracając się do zony) A pedołych ci, co bys w doma ostała!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xmen Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:51 ales ty dowcipny jak nizinny goral.Ale powiem ci ciekawostke .Tacy ,,slazacy i tlenione cichodajki,,o ktorych pisze w tym swoim miernym dowcipie nie ma . To sa tzw. ,, gorole ,, czyli ludzie z takich regionow Polski jak twoj panie podbeskidziak , ktorzy to w latach 70 tych przyjechali na slask za ,,chlebem ,, a ich jedynym dobytkiem bylo tekturowe pudelko po margarynie i stare sprane gacie.Tu dostali mieszkania ( i dziwili sie ze nie sra sie przez zerdke i ze ze sciany plynie woda ) i poczuli sie Panami , tylko nie widzieli ze im z butow sloma wychodzi,I to oni sa przeklenstwem rdzennych mieszkancow slaska .I jeszcze jedno , kazdy ma prawo wydawa swoje pieniadze jak chce i na co chce , nawet na dziwki.I nikt tu nie jest wyjatkiem.Najbardziej stalymi i chojnymi klientami agencji sa katoliccy ksieza.Nawet nie chce im sie koloratek sciagac.Za to gacie jak najbardziej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm A MOZE JAKAS ORGIETKA Z PEDOFILIA LUB NEKROFILIA? IP: 217.17.35.* 03.12.04, 08:19 Jak dobra zabawa to dobra zabawa, prawda gorniki-buraki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: A MOZE JAKAS ORGIETKA Z PEDOFILIA LUB NEKROFI IP: *.kosa.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 09:06 KRETYN NIC DODAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yurek Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.zge.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:19 a może panowie redaktorzy opiszecie wreszcie jak wy się bawicie i za czyje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZBIG Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.ptvk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:16 POWARIOWALIŚCIE!!!! Dajcie się chłopom zabawić!!!!! Od kiedy to na gołe baby nie można popatrzeć?! To tylko zabawa. A może ktoś zaraz wpadnie na pomysł zakazu picia piwa.... LUDZIE! NIE PRZEGINAJCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: Striptiz w Barbórkę IP: 81.15.236.* 04.12.04, 23:03 Niech jeszcze żonki tam wezmą na zabawę, ale radocha by była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryjota Re: Striptiz w Barbórkę IP: 195.205.183.* 04.12.04, 22:20 To jest skandal górnicy to nieuki. Zawsze mieli przywileje , koniec z tym zagłębiem komunizmu , trzeba zrobić z nimi porządek, co to za barburka ? to tylko chlanie i dzielenie się pieniedzmi które my wypracowujemy. Zamknąc kopalnie , najlepiej 90%. Wstyd. A ja proponuje przyjżeć się zatrudnionym tam ludziom bo w wiekszości to pijacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master3D Re: Striptiz w Barbórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:31 czlowieku ty sie zastanow co ty piszesz?! jakbys dzien w dzien ino ogladal wegiel i rypal lapata to tez bys chcial chodz raz w roku pozwolic sobie na odrobine zabawy. na te pieniadze górnicy pracuja cały rok. Odpowiedz Link Zgłoś