pyromantium_c-n 14.05.06, 20:41 w piątek w Parku Pokoju w Ciesyznie zagrają (początek imprezy o 16): * 8 Lat w Tybecie * Tiramisu * Terefere Zapraszam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoik1 piątek 14.05.06, 21:18 to są szanse że się przejdę szkoda że tak wcześnie się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: 19 maja - Park Pokoju - KONCERT 16.05.06, 15:06 A jednak coś się dzieje w tym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
pyromantium_c-n a jednak :) 16.05.06, 15:25 jednak tak :D po koncercie odbęda się warsztaty bębniarskie, filmowe, teatralne i plastyczne na które też wszystkich zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: co, gwałcą ? 17.05.06, 08:46 Przychodzi żaba do lekarza - Panie doktorze, coś mnie w stawie je... E, brzydkie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela To w ramach "zagracania kultury" 18.05.06, 14:03 Chcą zagracić kulturę Młodzież w Cieszynie chce zagracić kulturę! Proszę się jednak nie obawiać, to pomysł jak najbardziej słuszny. Zagracanie to burzenie schematów; to bunt przeciw pędowi tłumu i braku aktywności młodych ludzi - tak reklamują swoją akcję wolontariuse ze Stowarzyszenia "Być Razem". Chcemy wyjść razem na ulicę i zagracić kulturę masową. Zrobić coś, czego nikt tu nie robi, a do czego są zdolni szczególnie młodzi - mówi Wojciech Piszczek koordynator projektu. Koncert w piątek po południu w cieszyńskim Parku Pokoju ale na tym młodzież nie chce kończyć. Jeszcze w maju ruszą warsztaty m.in. teatru ulicznego, filmowe, bębniarskie. Jesienią w Cieszynie ma powstać klub młodzieżowy "Graciarnia" - dodaje Piszczek wiadomosci.ox.pl/?p=czytaj&nr=4063 Odpowiedz Link Zgłoś
pyromantium_c-n Re: 19 maja - Park Pokoju - KONCERT 19.05.06, 22:30 fajnie było :). zaszczycił ktoś swoja obecnością? Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: ja niestety nie 21.05.06, 21:43 Przechodziłam. Niestety mam strasznie zawężone horyzonty, więc nie jestem dobrym widzem ... :) Odpowiedz Link Zgłoś