fk5 14.08.06, 13:10 ze Slazakowcy porzucili chwilowo forum "Cieszyn" i spotykaja sie teraz na forum "Slask Cieszynski": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36341&w=46822853 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoik1 spodziewałem się... 14.08.06, 13:34 ależ was energia rozpiera, aż szkoda, żeby ją tak marnować czasami jest to trochę męczące, a czasami jest mi was żal jeżeli jacyś ślązakowcy mają ochotę pisać na forum ŚC, to proszę bardzo, ale obawiam się, że mogą być rozczarowani; nie mamy na te tematy wiele ciekawego do powiedzenia każdy punkt widzenia jest jednak ciekawy dla ułatwienia podaję ogólny link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36341 Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: spodziewałem się... 14.08.06, 13:39 ( z dobrego serca radziłbym ostrożniej wypowiadać się na tym forum, bo tutaj nie da się tak łatwo usunąć zbyt pochopnie wysłanych postów, chyba że macie jakieś specjalne układy z moderatorem ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 przepraszam.... 14.08.06, 16:16 zapomniałem o drugim linku; cóż - starość nie radość, młodość nie wieczność... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15232 to jest właściwe forum cieszyńskie proponuję zapisać w notesie, dodać do ulubionych i pisać, pisać, pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: przepraszam.... 14.08.06, 18:38 Zauważam ciekawą prawidłowość. Z braku chetnych, forum Cieszyn stało się swoistą tablica ogłoszeń, a zarazem pośrednikiem, pomiędzy dwoma pozostałymi cieszyńskimi forami, których nazwy nie wymienię. Raj dla socjologów :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: przepraszam.... 15.08.06, 14:32 układ czysty jak woda destylowana, jak ktoś kiedyś tutaj powiedział ; ) zapomniałeś jeszcze o tym "układzie", który jest wszystkiemu winien Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: przepraszam.... 15.08.06, 17:40 > zapomniałeś jeszcze o tym "układzie", który jest wszystkiemu winien Nie zapomniałem, ale to jest tajemnica. Wszyscy o tym wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: spodziewałem się... 14.08.06, 18:40 stoik1 napisał: >( chyba że macie > jakieś specjalne układy z moderatorem ) Z układów znam układ okresowy Mendelejewa, słoneczny (made by Kopernik) i ten odkryty przez prof. Aleksandra Wolszczana. Więcej układów nie pamietam, serdecznie żałuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
prinzpolo Re: spodziewałem się... 15.08.06, 19:51 stoik1 napisał: > ależ was energia rozpiera, aż szkoda, żeby ją tak marnować > czasami jest to trochę męczące, a czasami jest mi was żal > jeżeli jacyś ślązakowcy mają ochotę pisać na forum ŚC, to proszę bardzo, ale > obawiam się, że mogą być rozczarowani; nie mamy na te tematy wiele ciekawego do > > powiedzenia > każdy punkt widzenia jest jednak ciekawy > > dla ułatwienia podaję ogólny link > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36341 sądząc po twoim zachowaniu na owym forum drogi stoikiu1, kimkoliwek jestes (o ile to w ogóle jakas różnica) każdy punkt widzenia jest ciekawy pod warunkiem że jest zgodny z towim punktem widzenia chesz miec forum cacy i tylko po twojej mysli...żałosne to... Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 mogę sobie być kimkolwiek... 15.08.06, 21:12 z wyjątkiem twojego "drogiego stoika" pisz dalej, czytam cię z rosnącym zainteresowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
teschiner Re: spodziewałem się... 16.09.06, 19:11 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jorg_z_bielitz Re: Wszystkich zainteresowanych zawiadamiamy, 15.08.06, 21:09 fk5 napisał: > ze Slazakowcy porzucili chwilowo forum "Cieszyn" i spotykaja sie teraz na > forum "Slask Cieszynski": > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36341&w=46822853 Cos mi to "pachnie" spiskową teoria dziejów :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Wszystkich zainteresowanych zawiadamiamy, 15.08.06, 21:23 jorg_z_bielitz napisał: > Cos mi to "pachnie" spiskową teoria dziejów :):):) Naczytali się Kodu LdV i odkryli, że skrót PS to Post Slązakowcy :D Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 wszystkich zainteresowanych zawiadamiam... 15.08.06, 22:42 że wspomniana przez fk5 dyskusja zmieniła adres pobytu i teraz jest tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40367&w=46822853 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Kserkses 16.08.06, 17:14 Nikt z forum KC nie ma nic wspólnego z działalnością prinzpolo, pomówienia są karalne Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Nie 16.08.06, 19:51 Mam po prostu dość ciągłego obgadywania forum KC na ŚC. Od dwóch tygodni nikt się tobą i koleżeństwem na moim forum nie zajmuje ani nie robi wam przykrości na forum ŚC, o spamie nie wspominając Więc wypadałoby się uspokoić z waszej strony Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 My nie zajmujemy się wami od dłuższego czasu, 17.08.06, 08:59 więc nie zaczepiaj "na ziemi niczyjej" /sorry Albrecht ;)/ Przypominam, że to ja opuściłam Twoją piaskownicę, i to Ty i Twoi koledzy leziecie wszedzie za mną. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 wiślok... 17.08.06, 12:28 wiemy jak jest; poważnie uważasz, że dalsze roztrząsanie tego tutaj jest dobrym pomysłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 "prawda" w wydaniu WIśloka: 17.08.06, 13:36 kawałek z forum KC - wątek od moderatora: (dla tych co nie mają wglądu...zresztą - za 10 minut to zniknie - i dobrze... tylko czemu dopiero teraz?): • Re: Komunikat prinzpolo 15.08.06, 19:46 wislok1 napisał: "W związku z zabanowaniem mojej skromnej osoby na forum ŚC, ZOSTAJE zabanowanych kilka osób, które na forum Śląsk Cieszyński zajmują się prowokacjami" czy ten ban dotyczy też stoika1? kim w ogóle on jest? załozył forum a zachowuje się jakby to był blog, dopuszcza tylko takie poglądy które są zgodne z jego własnymi, dość OGRANICZONYMI w dodatku, typowy przykład "cieszyniaka" przez którego wszystko sie w tym miescie i regionie piep... Jeśli to nie jest czepianie się naszego forum - z datą z przed dwu dni, to jestem osobiście Aleksanderem Wielkim z przebiciem na Napoleona i kilku innych wariatów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czesil Re: "prawda" w wydaniu WIśloka: 17.08.06, 13:41 Ale nie mieszaj wypowiedzi prinzpolo z wislokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Stoik to manipulator 17.08.06, 13:49 Dla Stoika zapewne jestem prizpolo. "Zapomniał" dodać, co odpisałem prizpolo: Re: Komunikat Autor: wislok1 Data: 15.08.06, 23:59 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Ban dotyczy też Stoika, na tym forum NIE komentujemy tego, co się dzieje na forum Śląsk Cieszyński, bo są ciekawsze i milsze tematy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15232&w=38222489&a=46949035 Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Wiślok - czytaj chociaż nicki! 17.08.06, 13:54 nie obchodzi mnie co odpisałeś - jak się nie zajmujecie to to wycinaj, bo głupsze teksty wycinasz na bieżąco... A jak nie chcesz wyciąć - Twoje forum - to nie wmawiaj mi, że się nie zajmujecie. /g... mnie to obchodzi, ale nie lubię jak ktoś czyni mnie bohaterem swojego kłamstwa/ Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 "Stoik to manipulator" 17.08.06, 13:54 halo, to niezbyt ładnie tak mówić nie, nie jesteś dla mnie prinzpolo ale jako moderator doskonale wiesz, że nikomu nie można udowodnić pisania pod "cudzym" nickiem, ani nic nikomu nie można za to zrobić przynajmniej za pomocą tych środków, jakie mamy do dyspozycji dlatego podszywki i głupie prowokacje się zdarzają kto się tak bawi, tego już nie będę tutaj dochodził, ani na ten temat spekulował Odpowiedz Link Zgłoś
kserkses1 Re: "prawda" w wydaniu WIśloka: 17.08.06, 13:50 nie mieszam - pierwszy kawałek jest cytatem z Wiśloka - ten ohydny bełkot potem to prinzpolo (ostatni akapit to mój komentarz) i to wisi na FKC od dwu dni choć Wiślok przed chwileczką deklarował, że u niego nikt się "nami" nie zajmuje i tradycyjnie - bezpodstawnie zarzucał mi kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Kserkses, uspokój się dziewczynko 17.08.06, 13:52 Prizpolo się zapytał, ja mu odpowiedziałem, ze są ciekawsze i milsze tematy od twojej osoby i całej tej okropnej atmosfery na forum ŚC, z banowaniem, spamowaniem, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 wielkie słowa 17.08.06, 14:00 taki forumowy folklor, nikt się nie czuje urażony : ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 : ))))))))))))) 17.08.06, 12:23 a biedny albrecht musi to wszystko znosić Odpowiedz Link Zgłoś