Dodaj do ulubionych

dlaczego nie lubie Slonzakow

IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.03, 20:36
nie lubie dlatego ze:
nie dbaja o swoje miasta
udawaja ze sa inni niz normalni tj.Polacy ludzie
nie maja odpowiednigo do EU wyksztalcenia

Uwazam ze Slask trzeba odlaczy od Polski, jako narod niedostatecnie zcywilizowany i nie budujacy konstruktywnie Polski.
Obserwuj wątek
    • Gość: mrW Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.blueyonder.co.uk 28.02.03, 20:45
      Gość portalu: bodzio napisał(a):

> nie lubie dlatego ze:
      > nie dbaja o swoje miasta
      > udawaja ze sa inni niz normalni tj.Polacy ludzie
      > nie maja odpowiednigo do EU wyksztalcenia
      >
      > Uwazam ze Slask trzeba odlaczy od Polski, jako narod niedostatecnie
      zcywilizowa
      > ny i nie budujacy konstruktywnie Polski.

-to co ty uwazasz w tej kwesti to jest malo wazne!
      -jak zostaniesz panem bogiem to moze ci sie uda a i to nie jest pewne!
      • Gość: Jaracz Re: dlaczego nie lubie Bodzia IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 28.02.03, 20:46
        bo pieprzy glupoty..

pozdr

Jaracz
        • Gość: ? Re: dlaczego nie lubie Bodzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 21:40
          a gdzie mieszkasz i skąd pochodzisz?
          • Gość: 007 Re: dlaczego nie lubie Bodzia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.03, 22:00
            Kto Ty jestes?
            Polski Kmiotek.
            Jaki znak Twoj?
            Sierp i Mlotek

Bodzio Ty matole.

007
            • Gość: M z MI6 Re: dlaczego nie lubie bzdur !!! IP: *.adsl.hansenet.de 28.02.03, 22:51
              Gość portalu: 007 napisał(a):

> Kto Ty jestes?
              > Polski Kmiotek.
              > Jaki znak Twoj?
              > Sierp i Mlotek
              >
              > Bodzio Ty matole.
              >
              > 007

"Agencie" lub "agentko" OO7 naprawde nie wypada kpic z innych nacji tylko z
              powodu animozji do jednostki. To nie my wymyslilismy ta szalenczo idiotyczna
              ideologie tylko Wy. "Import" tej szalenczej ideologii na 44 lata tez Wam
              zawdzieczamy. Ale wlasciwie jako osoba zyjaca w cywilizowanej demokracji
              zachodniej i posiadajaca mozliwosc wszelkiego dostepu do mediow powinnas /
              powinienes to wiedziec.

mit freundlichen Grüßen

Ihre MI6 Zentrale
          • Gość: Jaracz Re: dlaczego nie lubie Bodzia IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 28.02.03, 22:20
            Gość portalu: ? napisał(a):

> a gdzie mieszkasz i skąd pochodzisz?
            ja, czy Bodzio?;>

Bodzio to nie wiem, ja jestem Krakusem od urodzenia..

pozdr

Jaracz
    • Gość: Kontra Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.pppool.de 28.02.03, 22:46
      A ja nie lubie was polakow bo was wszedzie pelno iwszedzie robicie zamieszanie
      kto was lubi POLACY ??
      • Gość: hansi Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.03, 00:26
        ich mag den Polen, aber leidenschaftlich. Kann mir jemand sagen, ob das Frauenhaus "Tutti Frutti" in Mariackastrasse noch tätig ist? /neben Beathestrasse, vorne links /
        hab gehört, es sei schon längst geschlossen, aber das darf nicht sein, weil ich da so schöne Stunden verbracht habe und bin bereit immer wieder nach Kattowitz zu kommen und mich verwöhnen zu lassen.
        Sei da im Forum jemand so nett, mir auszurichten, ob die Tatsache der Wahrheit entspricht?
        Danke!!!
        • Gość: Aarnold Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: 213.186.78.* 01.03.03, 00:34
          Na dzisioj mozna pedziec, co niykiere gorolki som niyzle.

Pyrsk - Arnold
        • Gość: Arnold ..... IP: 213.186.78.* 01.03.03, 00:38
          Gość portalu: hansi napisał(a):

> ich mag den Polen, aber leidenschaftlich. Kann mir jemand sagen, ob das
          Frauen
          > haus "Tutti Frutti" in Mariackastrasse noch tätig ist? /neben Beathestrasse,
          vo
          > rne links /

Kaj tam, szkoda godac co tam jes tätig.

> hab gehört, es sei schon längst geschlossen, ab
          er das darf nicht sein, weil ic
          > h da so schöne Stunden verbracht habe und bin bereit immer wieder nach
          Kattowit
          > z zu kommen und mich verwöhnen zu lassen.
          > Sei da im Forum jemand so nett, mir auszurichten, ob die Tatsache der
          Wahrheit
          > entspricht?
          > Danke!!!
          • willi2 Dlaczego nie lubie goroli ? 01.03.03, 00:42
            A kto by ich lubial,no kto ?
            Podajcie jakis przyklad ?
            Moze Korea lub Wietnam gdzie Polska wysylala rowery lub garnki podczas wojen
            amerykanskich ?
            • Gość: fasolka Re: Dlaczego nie lubie goroli ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.03, 00:54
              czy hansi to bodzio, pytałem o bodzia jaraczu :)
        • Gość: pulok do hansi! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.03, 00:57
          Gość portalu: hansi napisał(a):

> ich mag den Polen, aber leidenschaftlich. Kann mir jemand sagen, ob das
          Frauen
          > haus "Tutti Frutti" in Mariackastrasse noch tätig ist? /neben Beathestrasse,
          vo
          > rne links /
          > hab gehört, es sei schon längst geschlossen, aber das darf nicht sein, weil
          ic
          > h da so schöne Stunden verbracht habe und bin bereit immer wieder nach
          Kattowit
          > z zu kommen und mich verwöhnen zu lassen.
          > Sei da im Forum jemand so nett, mir auszurichten, ob die Tatsache der
          Wahrheit
          > entspricht?
          > Danke!!!

moze bys sie najpiyrw nauczol po niymiecku, goroliku jedyn? a logika by tysz
          nie zaszkodziyla! tak sie zastanawiom, czi twoje braki to Tatsache czy tez
          Wahrheit? ;-)
          • Gość: hansi Re: do pulok IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.03, 01:12
            warum kannst du mir eine verbindliche Antwort auf nicht deutsch schreiben, wenn du in Deutschland wohnst??
            Schämst du dich etwa deutsch schreiben?
    • Gość: uf... Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 15:28
      no to jak?
      • Gość: bodzio Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 15:46
        na wspak:-)
        • Gość: uf... Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.03, 16:37
          tak myślałem...
    • Gość: and Re: dlaczego nie lubie Slonzakow IP: *.ruda-slaska.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 12:49
      Bodzio-ty giździe zasmolony.Piszesz,co Ślondzoki niy majom wykształcynio,żeby
      wlyź do unie europyjski,a niy wiysz,że sie niy pisze>udawają< yno "udają".
      Tak mi sie bezto zdowo,co w ty twoi szkole jeszcze używajom kaganka łoświaty,
      a niy elektrycznych lamp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka