Dodaj do ulubionych

01.09.1939

01.09.03, 11:50
Niemcy idą bedzie pięknie tylko najpierw trzeba
Zydów do Gazu
Polaków na roboty
Cyganów do piachu
Sasiadów przesiedlic ,okraść, strzelić w plecy
zgwałćić kobiety
To Niesie niemiecki porządek świata w/g Nazistów
Na szczęscie sa narody które nie tylko na papierze maja umiłowanie
wolności , równości i braterstwa .
hugon
p.s.
hej szowinisci volksdojcze szybciutko bierzcie sie do roboty i pozbywajcie
sie tego wątku wszak prawdawas w oczy kole
Obserwuj wątek
    • wilym Re: 01.09.1939 01.09.03, 12:12
      prawda jest taka, ze gwalty na kobietach byly specjalnoscia innej armii-
      przyszla troche pozniej (jakies 5 i pol roku), miala mongolskie twarze i byla
      sojuszniczka armii polskiej
      • hugon Re: 01.09.1939 01.09.03, 13:25
        Wiesz synku dziś jest 63 rocznica wybuchu II Wojny Światowej
        Która to rozpętali twoi chlebodawcy .
        I o tragedi Polskich i Śląskich kobiet nie będę wspominał.
        Cześć Pamięci Bohaterskim obrońcą Polski którzy oddali życie za Ojczyzne a
        gineli od strzałów w plecy swoich szwabskich sąsiadów.
        hugon
        • Gość: . Re: 01.09.1939 IP: *.arcor-ip.net 01.09.03, 17:29
          hugon napisał:

> Wiesz synku dziś jest 63 rocznica wybuchu II Wojny Światowej
          > Która to rozpętali twoi chlebodawcy .
          > I o tragedi Polskich i Śląskich kobiet nie będę wspominał.
          > Cześć Pamięci Bohaterskim obrońcą Polski którzy oddali życie za Ojczyzne a
          > gineli od strzałów w plecy swoich szwabskich sąsiadów.
          > hugon

"obrońcom" hugon, pa polski nada skażit "obrońcom", tieper ty paniał ?
      • Gość: aqua Re: 01.09.1939 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 14:22
        Pamiętasz wilym harcerzy z katowic. Ile mogli mieć lat. Pomyśl, czym
        zaszkodzili tysiącletniej rzeszy niemieckiej. Cóż ich skłoniło do wybrania
        Polski. Dlaczego nie chcieli cywilizacji niemieckiej.
        • wilym Re: 01.09.1939 01.09.03, 14:28
          Przeciez odnioslem sie tylko do fragmentu postu niejakiego hugona - niczego nie
          zanegowalem, ani nie podalem jakiejkolwiek interpretacji dziejow.
          Napisalem jedynie, ze masowe gwalty byly specjalnoscia armii czerwonej, a
          samemu hugonowi zarzucilem, ze wykorzystujac pamiec ofiar wrzesnia sieje na tym
          forum nienawisc. Przypatrz sie jego ortografii i stylowi wypowiedzi, a
          zrozumiesz o co mi chodzilo.
          • Gość: aqua Re: 01.09.1939 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 15:59
            wilym napisał:

> Przeciez odnioslem sie tylko do fragmentu postu niejakiego hugona - niczego
            nie
            >
            > zanegowalem, ani nie podalem jakiejkolwiek interpretacji dziejow.
            > Napisalem jedynie, ze masowe gwalty byly specjalnoscia armii czerwonej, a
            > samemu hugonowi zarzucilem, ze wykorzystujac pamiec ofiar wrzesnia sieje na
            tym
            >
            > forum nienawisc. Przypatrz sie jego ortografii i stylowi wypowiedzi, a
            > zrozumiesz o co mi chodzilo.

Ja wilym zrozumiałem, że jak hugon przypomniał o pewnej rocznicy, przypomniał o
            zbrodniach niemieckich, tyś od razu przypomniał o zbrodniach Rosyjskich. Czy
            jesteś pewien, że niemiecki żołnierz brzydził się kobietami polskimi, czy nie
            czytałeś książek, wspomnień tych kobiet. Czy myślisz, że gwałt można zadać
            tylko kobiecie pewną częścią ciała. A może i staruszce zbijając jej syna
            bagnetem, na jej oczach. A może również dziewczynce, zabijając jej matkę.
            Czyżbyś nie wiedział, że gwałt ma w języku polskim szersze znaczenie.
            • wilym Re: 01.09.1939 01.09.03, 16:45
              Gość portalu: aqua napisał(a):

> wilym napisał:
              >
              > > Przeciez odnioslem sie tylko do fragmentu postu niejakiego hugona - niczeg
              > o
              > nie
              > >
              > > zanegowalem, ani nie podalem jakiejkolwiek interpretacji dziejow.
              > > Napisalem jedynie, ze masowe gwalty byly specjalnoscia armii czerwonej, a
              > > samemu hugonowi zarzucilem, ze wykorzystujac pamiec ofiar wrzesnia sieje n
              > a
              > tym
              > >
              > > forum nienawisc. Przypatrz sie jego ortografii i stylowi wypowiedzi, a
              > > zrozumiesz o co mi chodzilo.
              >
              > Ja wilym zrozumiałem, że jak hugon przypomniał o pewnej rocznicy, przypomniał
              o
              >
              > zbrodniach niemieckich, tyś od razu przypomniał o zbrodniach Rosyjskich. Czy
              > jesteś pewien, że niemiecki żołnierz brzydził się kobietami polskimi, czy nie
              > czytałeś książek, wspomnień tych kobiet. Czy myślisz, że gwałt można zadać
              > tylko kobiecie pewną częścią ciała. A może i staruszce zbijając jej syna
              > bagnetem, na jej oczach. A może również dziewczynce, zabijając jej matkę.
              > Czyżbyś nie wiedział, że gwałt ma w języku polskim szersze znaczenie.

W ten sposob mozemy udowodnic wszsytko: np. to, ze nic to tez cos, bo myslac o
              niczym w jakis sposob to obrazujesz, a wiec nic staje sie czyms.
              Hugon odniosl sie do gwaltow na kobietach, tutaj znaczenie jest raczej jasne.
              Zadne relacje nie mowia o masowych gwaltach na polskich kobietach dokonywanych
              przez oddzialy niemieckie, na temat gwaltow popelnianych przez krasnoarmiejcow
              mozna pisac ksiazki.
              Moim zdaniem zbaczasz z tematu - chodzilo mi jedynie o to, ze osobnicy o
              psychice hugona maja jak najmniej praw do wycierania sie ofiarami wojny. Jego
              stylistyka, sposob wyrazanai mysli niestety dalekie sa od szacunku wobec tych
              ludzi, posluguje sie nimi tylko dla wlasnych zboczonych celow.
              pzdr
              • Gość: builder Re: 01.09.1939 IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 01.09.03, 18:52
                sam odwracasz kota ogonem, hugon nie jest glupi i wielu tu piszacych. sam fakt
                twojej natychmiastowej reakcjii na jego post i nie pisaniu jakze oczywistej
                prawdy tylko zle swiadczy o tobie. jak juz sie tak przyczepilys gwaltow na
                kobietach to nie zapomnij jak je gwalcono w obozach koncentracyjnych przez
                hitlerowcow! no tak ale ja rozumie, ze zaraz napiszesz, ze to nie prawda albo
                jakies banialuki tu bedziesz wciskal. wilym.., jak myslisz(?) ile s`lonskich
                kobiet zostalo zgwalconych (doslownie) przez swoich oswobodzicieli Niemcow
                przez caly okres okupacjii?

wilym napisał:

> Gość portalu: aqua napisał(a):
                >
                > > wilym napisał:
                > >
                > > > Przeciez odnioslem sie tylko do fragmentu postu niejakiego hugona - n
                > iczeg
                > > o
                > > nie
                > > >
                > > > zanegowalem, ani nie podalem jakiejkolwiek interpretacji dziejow.
                > > > Napisalem jedynie, ze masowe gwalty byly specjalnoscia armii czerwone
                > j, a
                > > > samemu hugonowi zarzucilem, ze wykorzystujac pamiec ofiar wrzesnia si
                > eje n
                > > a
                > > tym
                > > >
                > > > forum nienawisc. Przypatrz sie jego ortografii i stylowi wypowiedzi,
                > a
                > > > zrozumiesz o co mi chodzilo.
                > >
                > > Ja wilym zrozumiałem, że jak hugon przypomniał o pewnej rocznicy, przypomn
                > iał
                > o
                > >
                > > zbrodniach niemieckich, tyś od razu przypomniał o zbrodniach Rosyjskich. C
                > zy
                > > jesteś pewien, że niemiecki żołnierz brzydził się kobietami polskimi, czy
                > nie
                > > czytałeś książek, wspomnień tych kobiet. Czy myślisz, że gwałt można zadać
                >
                > > tylko kobiecie pewną częścią ciała. A może i staruszce zbijając jej syna
                > > bagnetem, na jej oczach. A może również dziewczynce, zabijając jej matkę.
                >
                > > Czyżbyś nie wiedział, że gwałt ma w języku polskim szersze znaczenie.
                >
                > W ten sposob mozemy udowodnic wszsytko: np. to, ze nic to tez cos, bo myslac
                o
                > niczym w jakis sposob to obrazujesz, a wiec nic staje sie czyms.
                > Hugon odniosl sie do gwaltow na kobietach, tutaj znaczenie jest raczej
                jasne.
                > Zadne relacje nie mowia o masowych gwaltach na polskich kobietach
                dokonywanych
                > przez oddzialy niemieckie, na temat gwaltow popelnianych przez
                krasnoarmiejcow
                > mozna pisac ksiazki.
                > Moim zdaniem zbaczasz z tematu - chodzilo mi jedynie o to, ze osobnicy o
                > psychice hugona maja jak najmniej praw do wycierania sie ofiarami wojny.
                Jego
                > stylistyka, sposob wyrazanai mysli niestety dalekie sa od szacunku wobec
                tych
                > ludzi, posluguje sie nimi tylko dla wlasnych zboczonych celow.
                > pzdr
              • Gość: aqua Re: 01.09.1939 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 11:19
                wilym napisał:

> W ten sposob mozemy udowodnic wszsytko: np. to, ze nic to tez cos, bo myslac
                o
                > niczym w jakis sposob to obrazujesz, a wiec nic staje sie czyms.
                > Hugon odniosl sie do gwaltow na kobietach, tutaj znaczenie jest raczej jasne.

Hugon pisał o rocznicy najazdu hitlerowskich niemiec na Polskę a ty o czymś
                innym. Czy w tym dniu wspomniałeś o swoich rodakach - mordercach, czy też
                raczej o ofiarach, o tych milionach istnień ludzkich, o tym morzu krwi, o
                zamordowanych harcerzach katowickich. Czy jest w tobie żal, że to twój naród
                się tego dopuścił. A może nadal myślisz, ze to tylko wina Hitlera.
                • wilym Re: 01.09.1939 02.09.03, 11:29
                  Gość portalu: aqua napisał(a):

> wilym napisał:
                  >
                  >
                  > > W ten sposob mozemy udowodnic wszsytko: np. to, ze nic to tez cos, bo mysl
                  > ac
                  > o
                  > > niczym w jakis sposob to obrazujesz, a wiec nic staje sie czyms.
                  > > Hugon odniosl sie do gwaltow na kobietach, tutaj znaczenie jest raczej jas
                  > ne.
                  >
                  > Hugon pisał o rocznicy najazdu hitlerowskich niemiec na Polskę a ty o czymś
                  > innym. Czy w tym dniu wspomniałeś o swoich rodakach - mordercach, czy też
                  > raczej o ofiarach, o tych milionach istnień ludzkich, o tym morzu krwi, o
                  > zamordowanych harcerzach katowickich. Czy jest w tobie żal, że to twój naród
                  > się tego dopuścił. A może nadal myślisz, ze to tylko wina Hitlera.

Dlaczego na sile przypisujesz mnie do narodu, do ktorego nie naleze? To takie
                  wasze bardzo polskie przyprawiac komus gebe, prawda?
                  Druga rzecz, skoro uznajesz Niemcow za narod mordercow to nie mozesz nie uznac
                  swojego za narod zlodziei i szabrownikow.
                  Po trzecie, tak sie sklada ze moja rodzina dosc mocno ucierpiala wskutek wojny
                  wiec nie masz prawa do zadnych osobistych wycieczek.
                  Mam nadzieje, ze tym razem jednak zrozumiales o czym pisze.
                  • Gość: aqua Re: 01.09.1939 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:06
                    wilym napisał:

> Dlaczego na sile przypisujesz mnie do narodu, do ktorego nie naleze? To takie
                    > wasze bardzo polskie przyprawiac komus gebe, prawda?

Nie bardzo Polskie, wilym, poznaje twoje poglony na tym forum, jeśli mówisz żeś
                    nie niemiec to musi być prawda. A twoje poglądy są niezależne od narodowości.
                    Tak jak przynależność do faszystów.

> Druga rzecz, skoro uznajesz Niemcow za narod mordercow to nie mozesz nie
                    uznac
                    > swojego za narod zlodziei i szabrownikow.

Mylisz się, wilym, tutaj twoje porównanie jest nie na miejscu, nie ta skala.

> Po trzecie, tak sie sklada ze moja rodzina dosc mocno ucierpiala wskutek
                    wojny
                    > wiec nie masz prawa do zadnych osobistych wycieczek.
                    > Mam nadzieje, ze tym razem jednak zrozumiales o czym pisze.

Nie znam cię, ale znam twoje poglądy, to mi wystarczy, Wycieczki
                    rodzinne są tylko przenośnią literacką.
      • Gość: builder Re: 01.09.1939 IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 01.09.03, 18:33
        prawda jest taka mr wilym, ze ta armia ktora gwalcila kobiety po 5.5roku
        pozniej wpierw byla sojusznikiem faszystow - majac dobre maniery powinnienes
        zaczac od podstaw

wilym napisał:

> prawda jest taka, ze gwalty na kobietach byly specjalnoscia innej armii-
        > przyszla troche pozniej (jakies 5 i pol roku), miala mongolskie twarze i
        byla
        > sojuszniczka armii polskiej
    • hugon Re: 01.09.1939 01.09.03, 14:40
      Oj wiluś jak z ciebie straszny popapraniec
      Najwyższa pora aby ty i tobie podobni zaczeli mysleć to naprawdę nie boli
      Słowa ;
      Miłość
      Honor
      Uczciwość
      Prawda
      ............................
      powinny na stałe wejść do twojego słownika.

jesteś wyznawca jednej słusznej albo nie nie bedę strzępił języka do ciebie
      szkoda czasu nazista zawsze będzie nazista tylko do uzyskania swego nikczemnego
      celu stroi sie w piórka i slodzi piękne słówka a póżniej nóż w plecy
      • wilym Re: 01.09.1939 01.09.03, 14:55
        > szkoda czasu nazista zawsze będzie nazista tylko do uzyskania swego
        nikczemnego
        >
        > celu stroi sie w piórka i slodzi piękne słówka a póżniej nóż w plecy

Alez hugonie, wcale nie wymagalem od ciebie tak daleko posunietej samokrytyki :-
        )))
    • Gość: adolf Re: 01.09.1939 IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.03, 18:53
      powinnismy ich przeprosic...

przeciez to jasne ze polacy wypedzili niemcow,
      potem mordowali i przesiedlali ukraincow w bieszczadach
      a w izraelu przedstawia sie w centrum martyrologi zydow ze polacy budowali
      obozy koncentracyjne i pacyfikowali getto w warszawie. straszny z nas narod
      • Gość: V1 Re: 01.09.1939 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.03, 20:28
        Gość portalu: adolf napisał(a):

> powinnismy ich przeprosic...
        >
        > przeciez to jasne ze polacy wypedzili niemcow,
        > potem mordowali i przesiedlali ukraincow w bieszczadach
        > a w izraelu przedstawia sie w centrum martyrologi zydow ze polacy budowali
        > obozy koncentracyjne i pacyfikowali getto w warszawie. straszny z nas narod

Oj tak straszny, az do przygania.
        A fe !!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka