Dodaj do ulubionych

RAŚ zwycięży!

29.09.03, 13:22
Ślonzoki nie dejcie sie łoszukać. Jak bydzie nastympny welunek to mocie
głosowac na Ruch Autonomii Ślaska. RAŚ jes naszom łostatniom szansom. Jak
bydymy mieli autonomio Ślonska to na pewno bydzie sie nom żyło lepij bo niy
bydymy musieli łoddowac piniyndzy do warsiawki abo do sosnowca. No i w końcu
bydom sam rzondzic prowdziwe Ślonzoki a niy gorole. Moim kandydatym na
premiera autonomicznego landu Oberschlesien jes Jorguś Gorzelik nasz chop ze
Koszutki.

Pyrsk!

Arnold
Obserwuj wątek
    • willli2 Niy prowda! 29.09.03, 16:55
      Gorzouek to jes gorolski agynt ze Pszemysla kiery sie yno podschywo pod
      prowdziwygo Sloonzoka!!!
      • Gość: Szwager Re: Niy prowda! IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.03, 23:25
        a tys je prowokator
        • arnold9 Re: Niy prowda! 30.09.03, 19:59
          Niy prowda! Gorzelik to je nasz chop i bardzo dobrze godo po ślonsku. A te
          całe godanie, ze jego Opa urodziół sie w Przemyslu to jes ino tako gorolsko
          propoganda.

Pyrsk!

Arnold
          • Gość: Kontz Re: Niy prowda! IP: *.chello.pl 30.09.03, 20:40
            Tak z ciekawosci zapytam, jezeli mozna. Co by bylo, gdyby sie jednak okazalo,
            ze jego ojciec urodzil sie w Przemyslu? Zaczelibyscie go wyzywac od gorola, czy
            stwierdzilibyscie bez zazenowania, ze chlopak sie poznal na slaskiej kulturze,
            pokochal ja i nie ma co go teraz wypedzac, tym bardziej, ze walczy o sluszna
            sprawe?
            Jak tak czytam niektore wasze brednie to mi sie smiac chce. Nie zaglosuje na
            RAS nie dlatego, ze jestem przeciw Autonomii (jestem za), ale dlatego, ze nie
            chcialbym, zeby moim regionem rzadzili ludzie az tak niedouczeni.
            Slask w ramach Polski, z pewna autonomia to jest to czego mi trzeba. Wazne
            tylko, by takie tumany jak wy nie mieli nic do powiedzenia, bo wtedy to tylko
            apokalipsa zbawi nas ode zlego:)))

• beobachter2 Re: Niy prowda! 30.09.03, 20:51
              Gość portalu: Kontz napisał(a):

> Tak z ciekawosci zapytam, jezeli mozna. Co by bylo, gdyby sie jednak okazalo,
              > ze jego ojciec urodzil sie w Przemyslu? Zaczelibyscie go wyzywac od gorola,
              czy
              >
              > stwierdzilibyscie bez zazenowania, ze chlopak sie poznal na slaskiej
              kulturze,
              > pokochal ja i nie ma co go teraz wypedzac, tym bardziej, ze walczy o sluszna
              > sprawe?
              > Jak tak czytam niektore wasze brednie to mi sie smiac chce. Nie zaglosuje na
              > RAS nie dlatego, ze jestem przeciw Autonomii (jestem za), ale dlatego, ze nie
              > chcialbym, zeby moim regionem rzadzili ludzie az tak niedouczeni.
              > Slask w ramach Polski, z pewna autonomia to jest to czego mi trzeba. Wazne
              > tylko, by takie tumany jak wy nie mieli nic do powiedzenia, bo wtedy to tylko
              > apokalipsa zbawi nas ode zlego:)))
              >

A nie zauważyłes, że ten poszywający się pod prawdziwego Arnolda prowokator
              arnold9 pisze właśnie w taki sposób, żebys wyrobił sobie na temat zwolenników
              RAS akurat takie zdanie?
              W Twoim wypadku jak widać mu się powiodło.

Moim skromnym zdaniem to ta sama szuja, która wcześniej narobiła smrodu na
              forach innych miast, podszywając się pod innych śląskich forumowiczów.

• Gość: aqua Re: Niy prowda! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.03, 10:50
                beobachter2 napisała:

>
                > A nie zauważyłes, że ten poszywający się pod prawdziwego Arnolda prowokator
                > arnold9 pisze właśnie w taki sposób, żebys wyrobił sobie na temat zwolenników
                > RAS akurat takie zdanie?
                > W Twoim wypadku jak widać mu się powiodło.
                >
                > Moim skromnym zdaniem to ta sama szuja, która wcześniej narobiła smrodu na
                > forach innych miast, podszywając się pod innych śląskich forumowiczów.
                >

Ja tam nie widzę specjalnej różnicy w poglądach obu Arnoldów, Arnold9 wali
                prosto z mostu to co z postów Arnolda7 wynika gdyby się zastanowić. Gdyby nawet
                Anold7 zarzekał się, że nie ma z RAS` nic wspólnego, to trudno w to uwierzyć,
                czytając jego twórczość.
                • tomek9991 Arnold9 pisze z Niemiec i nie ma stracha ... 01.10.03, 11:09
                  ...że go wezmą za dupsko.
                  Arnold7 pisze z identyczną nienawiścią wobec Polski, ale nie wzywa do rewolucji.
          • willli2 Arnold fanzolish 30.09.03, 21:33
            arnold9 napisał:

> Niy prowda! Gorzelik to je nasz chop i bardzo dobrze godo po ślonsku.
            Niy mosch rehtu gorzouek niy zno sloonskiygo soom zeh go widziou i godou yno
            po gorolsku
            A te
            > całe godanie, ze jego Opa urodziół sie w Przemyslu to jes ino tako gorolsko
            > propoganda.

Tys jes gupol!Hyba jo wiym kaj sie urodziou jigo Opa! Gorola to jo czuja na
            uodleguosc!!!
            >
            > Pyrsk!
            >
            > Arnold
            • Gość: Szwager Re: Arnold fanzolish IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.03, 01:01
              To ciebie tak woniac cepie mauorolny!
              • willli2 Re: Arnold fanzolish 01.10.03, 19:12
                Gość portalu: Szwager napisał(a):

> To ciebie tak woniac cepie mauorolny!

Cep to ruhau twojom starom gorolski pamponiu!!!!
                • Gość: Ignor Re: Arnold fanzolish IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.03, 23:04
                  .
    • Gość: builder Re: RAŚ zwycięży! IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 30.09.03, 23:28
      tys` je c`ioulniety, choby navalony!

arnold9 napisał:

> Ślonzoki nie dejcie sie łoszukać. Jak bydzie nastympny welunek to mocie
      > głosowac na Ruch Autonomii Ślaska. RAŚ jes naszom łostatniom szansom. Jak
      > bydymy mieli autonomio Ślonska to na pewno bydzie sie nom żyło lepij bo niy
      > bydymy musieli łoddowac piniyndzy do warsiawki abo do sosnowca. No i w końcu
      > bydom sam rzondzic prowdziwe Ślonzoki a niy gorole. Moim kandydatym na
      > premiera autonomicznego landu Oberschlesien jes Jorguś Gorzelik nasz chop ze
      > Koszutki.
      >
      > Pyrsk!
      >
      > Arnold
      • arnold7 Re: RAŚ zwycięży! 30.09.03, 23:32
        Gość portalu: builder napisał(a):

> tys` je c`ioulniety, choby navalony!
        >
        >
        > arnold9 napisał:
        >
        > > Ślonzoki nie dejcie sie łoszukać. Jak bydzie nastympny welunek to mocie
        > > głosowac na Ruch Autonomii Ślaska. RAŚ jes naszom łostatniom szansom. Jak
        > > bydymy mieli autonomio Ślonska to na pewno bydzie sie nom żyło lepij bo ni
        > y
        > > bydymy musieli łoddowac piniyndzy do warsiawki abo do sosnowca. No i w koń
        > cu
        > > bydom sam rzondzic prowdziwe Ślonzoki a niy gorole. Moim kandydatym na
        > > premiera autonomicznego landu Oberschlesien jes Jorguś Gorzelik nasz chop
        > ze
        > > Koszutki.
        > >
        > > Pyrsk!
        > >
        > > Arnold

To ino niklot, willli3, echostar, czy jak mu tam.
    • Gość: sparxs Re: RAŚ zwycięży! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.10.03, 15:27
      Ty arnoldku mosz ino wielki pysk i male rynce. Male od niyrobolstwa.
    • Gość: GOROL Re: RAŚ zwycięży! IP: *.b.001.pth.iprimus.net.au 03.10.03, 14:00
      RAS juz glosowaliscie i gowno z tego wyszlo,i tak samo bedzie nastepnym razem!
      • Gość: Pytek RAŚ zwycięży! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 08:50

Poleku! Niy tak gibko!

Cy bys' zas' jurz znou wyniki?
        • Gość: GOROL Re: RAŚ zwycięży! IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 11.10.03, 16:06
          Ja te wyniki znam od 1945 !
          • willli2 Re: RAŚ zwycięży! 11.10.03, 16:19
            Poulska bes Sloonska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorole za brynitza
            won ze naszygo Sloonska mocie sfuj Sosnowietz tam jes wosh platz!!!!!

My prowdziywe niymietzkie Sloozoki hcema dostempu do moza beutytzkiygo!!!
            • arnold7 Re: RAŚ zwycięży! 11.10.03, 21:26
              willli2 napisał:

> Poulska bes Sloonska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              >
              > Gorole za brynitza
              > won ze naszygo Sloonska mocie sfuj Sosnowietz tam jes wosh platz!!!!!
              >
              > My prowdziywe niymietzkie Sloozoki hcema dostempu do moza beutytzkiygo!!!

Niklot, ty gupi ciulu, chcymy, niy hcema!!!!!!!
          • Gość: Pytek RAŚ zwycięży! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 11:17

A jak Ci sie ino tak zdowo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka