tomek9991 27.11.03, 17:03 Gratuluję pięknego łupu w postaci Alexa. Daj namiar Jehowym, to też będaą mieli jednego więcej u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cieszyniak1 Alex ! 27.11.03, 18:18 Po dzisiejszej dyskusji zaczynam przypuszczać, że ten wpis przytoczony przez peterpaul jest odbiciem twoich prawdziwych poglądów, a przed nami grałeś. Chyba, że jesteś tak strasznie podatny na wpływy innych i tak naiwny, jak piszą tomek i piksel. Ale to jeszcze gorzej. Nie było mnie długo na forum, wróciłem, a tu taka niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: Alex ! 27.11.03, 21:00 Mam dziwne wrażenie, że niektórzy zaczynają przesadzać. W drugą stronę. Skoro kłótnie miały pójść na bok, zakładając, że jest to forum publiczne i każdy wstępować ma prawo, jeśli nareszcie ktoś zaczął rozmowę inną niż te znane ostatnio, dlaczego taka reakcja? O jakich wpływach mówicie? Alex wypowiada się na interesujący go temat, czytałam z zainteresowaniem, choć niestety przerywany ciągłym doszukiwaniem się podtekstów przez innych. Spróbujmy utrzymać jakiś poziom, to jest jedyne wyjście, inaczej trzeba chyba o forum zapomnieć. Rzucamy inwektywami w siebie? Czy nie zauważyliście jak udało się Alexowi utrzymać zimną krew i nie odpowiadać na wszelkie zaczepki? Jestem pełna podziwu. Dla mnie też niespodzianka, trochę inna niż dla Ciebie, Cieszyniaku1. Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniak1 Lapis ! 27.11.03, 21:17 Wszelkie przyjazne pogaduszki z takimi ludźmi tylko ich niezasłużenie nobilitują. Miejmy trochę godności osobistej. Szanujmy się, bo oni nas napewno nie szanują. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Alex ! 28.11.03, 08:53 Dzięki za wsparcie, lapis! Jak widać niektórzy już pojęli, o co chodzi! Ludzie, wyluzujcie! Każdy ma swój rozum! Nie zmienimy poglądów innych, bo nie jesteśmy dziećmi! (tak przynajmniej przypuszczam). Ja nie mam mózgu z gąbki, cieszyniaku1! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Alex ! 28.11.03, 00:36 Nawet jeżeli Axel zgadzałby się z pewną ideą, to niekoniecznie musi zgadzać się z jej propagatorami. To chyba proste? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Alex ! 28.11.03, 08:57 I dałeś się nabrać peterpaulowi... To dopiero niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
bebokk ??? 27.11.03, 21:42 Jak będziemy się kłócić publicznie między sobą, to już będzie koniec. Zawsze można uwagi przekazać prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lapis.me Re: ??? 27.11.03, 22:23 Zgadzam się jak najbardziej. Vide mój wpis powyżej. Wyjaśniam - pisze tu kto chce i generalnie o czym chce, a kłótni już chyba było dosyć. W związku z tym - nie mówię o wyciąganiu ręki, ale o kulturalnej rozmowie i to tylko na te tematy, którymi akurat ktoś jest zainteresowany. Bez emocji. Sama im uległam, nic to nie dało. A ostatnio uległam im w związku czyimiś z wątpliwościami wobec Alexa. Potrzeba dystansu. DO WSZYSTKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: ??? 27.11.03, 23:12 lapis.me napisała: > Zgadzam się jak najbardziej. Vide mój wpis powyżej. > Wyjaśniam - pisze tu kto chce i generalnie o czym chce, a kłótni już chyba > było dosyć. W związku z tym - nie mówię o wyciąganiu ręki, ale o kulturalnej > rozmowie i to tylko na te tematy, którymi akurat ktoś jest zainteresowany. Bez > emocji. Sama im uległam, nic to nie dało. A ostatnio uległam im w związku > czyimiś z wątpliwościami wobec Alexa. Potrzeba dystansu. DO WSZYSTKIEGO. Masz racje, argument jest bronia, ktorej nie kazdy potrafi uzywac. Niektorzy nawet o takiej broni nie slyszeli. Chyle czola w tym momencie przed Aleksem, Lapis i ..... Slezanem. Przed ludzmi, ktorzy rozumieja pojecie dyskusji. I pozdrowienia dla Albrechta:)))) Pyrsk ludkowie:))) I milyj nocy zycza wszyskim miyszkancom Sloonska:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: ??? 28.11.03, 08:58 Zgadzam się w stu procentach z bebokkiem. Zastanówcie się 2 razy, zanim coś jeszcze o mnie napiszecie, przyjaciele! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 00:12 I dlatego tacy jak Ty nigdy nie będą ludźmi spełnionymi. Sądzę, że jestem znacznie starszy od Ciebie, więc pozwolę sobie na nieco mentorski ton i udzielę Ci życiowej rady. Ceń sobie, chłopcze,lojalność. Alex był wobec Ciebie lojalny do bólu. Główny mój zarzut wobec niego to właśnie nadmierna lojalność wobec Ciebie i beboczka - często wbrew zdrowemu rozsądkowi. Tylko głupiec może tego nie dostrzegać. Wydaje Ci się, że taki z Ciebie spryciarz? Wyobraź sobie,że gdyby zależało nam faktycznie na rozwaleniu tego forum, to zrobilibyśmy to w jeden dzień - właśnie dzięki Tobie. Jedyną poważną przeszkodą byłby Alex. Nie wiem czy jesteś w stanie to pojąć. Warto wreszcie dojrzeć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 00:20 Rozwalić? A po co? Przecież tak ci się tu podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 07:25 Ja do ciebie z gratulacjami, a ty z człowiekiem niespełnionym. PS : takie głodne kawałki opowiadaj sobie właśnie takiem naiwnym jak Alex. Widzę jak odgrywasz przed nim przedstawienie. Osaczyliście go i jest wasz. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 08:56 Mają mnie i posiedli mnie! Jestem połknięty i jutro zapiszę się do RAŚ! Omamili mnie, bo nie mam swoich poglądów! Jestem głupi, naiwny i powalony! A przecież mogłem rzucić 2 razy mięsem i byłoby po sprawie... Och, marny mój los :D Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 09:27 Użyliśmy tak misternych socjotechnik, że najtwardszy by się nie oparł. Dodaliśmy jeszcze odrobinę parapsychologii... Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 19:22 alex.stela napisał: > Mają mnie i posiedli mnie! Jestem połknięty i jutro zapiszę się do RAŚ! Omamili > mnie, bo nie mam swoich poglądów! Jestem głupi, naiwny i powalony! A przecież > mogłem rzucić 2 razy mięsem i byłoby po sprawie... > > Och, marny mój los :D MATRIX (made by RAŚ) Cię więzi Alex :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Re: Gratulacje dla Slezana 28.11.03, 22:04 Przepraszam w takim razie. Trzeba było uprzedzić, że się z nimi bawisz. Odpowiedz Link Zgłoś