sibeliuss 04.11.06, 12:07 Czy bywają tu ludzie związani w jakiś sposób z tą uczelnią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: Viadrina 23.05.07, 20:00 talibanek_talibanek Mowisz o sobie ? Studiujesz na Viadrinie ? :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
talibanek_talibanek Re: Viadrina 24.05.07, 15:22 wow! są ludzie na tym forum ;-) ja juz niestety nie studiuje na Viadrinie, ale wspaniale wspominam tamte czasy i nadal pojawiam się w Słubicach. a'propos wiesz może jakie imprezy przewidują na rocznice Uni? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Viadrina 24.05.07, 18:56 Ilosc osob w liczbie bodajze 2 niestety :/ Takze forum raczej nie bardzo aktywne. Jaka impreza szykuje sie na rocznice nie mam pojecia, w ogole nie wiedzialam ze maja zamiar cos zorganizowac ... Od prawie 4 lat juz tam nie mieszkam, ale odwiedzam Rodzicow i przyjaciol. P.s. A co studiowalas na Viadrinie ? Zawsze mnie ta uczelnia interesowala, ale nigdy tak na prawde o niej sie nie dowiadywalam, rekrutacja, jezyki itp. Mozesz cos wiecej napisac jak tam wyglada studiowanie przez Polaka ? Jak jest z jezykiem ? :)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alejandro23 Re: Viadrina 29.05.07, 23:13 Sibeliussie!!! A Ty nie po studiach?! Ja skończyłem CP, więc mam sporo info o Viadrinie. Co chcesz wiedzieć? Jak coś to łatwo mnie u krasoty na forum dorwać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bnq58 Re: Viadrina 13.07.07, 15:12 W jakiś sposób jestem związany,... przez moje dziecko. No i jak może być? Odpowiedz Link Zgłoś