Dodaj do ulubionych

potrzebuje POMOCY

21.08.12, 16:15
hey w listopadzie kończę 20 lat. Jestem w 23 tygodniu ciąży. Dzisiaj (21.08.12) wróciłam ze szpitala z kolejną receptą leków. Zamiast wrócić do domu spokojnie - jak zawsze kłótnie, wyzwiska. Dom przepełniony nienawiścią. Nie mam pieniędzy, aby wykupić recepty. W domu każdy się kłoci i wyzywa. Czasami pragnę uciec stąd, ale nie mam gdzie się podziać. Z ojcem dziecka nie układa się. Po wizycie u lekarza zaraz po USG jak się tylko dowiedział jaka jest płeć dziecka (dziewczynka). powiedział, abym się do Niego nie odzywała i zapytał czy nie da rady jakoś poronić. :( nie mam wsparcia od rodziców z żadnej strony. Ani finansowej, ani sercowej. Tylko wyzwiska i kłótnie. Mam zagrożoną ciążę - przyjmuję lekki, które muszę zakupić, a nie mam za co. Wyrosłam z rzeczy i nie mam w czym chodzić. - nie chcę stracić dziecka tak bardzo ją kocham. - nie wiem gdzie się udać po pomoc. Jest mi bardzo ciężko.
Proszę Pomóżcie mi.
Obserwuj wątek
    • mamalobuziaka Re: potrzebuje POMOCY 21.08.12, 16:21
      a gdzie mieszkasz? w jakim mieście?
      • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 21.08.12, 16:37
        Woj. Wielkopolskie
        okolice Krzyża Wielkopolskiego
        • rika148 Re: potrzebuje POMOCY 21.08.12, 19:08
          23 tygodnie temu , jak rozkładałaś nogi i udostępniałaś swoją cipkę bez zabezpieczenia , to nie było żadnych kłótni , a ten zły człowiek był bardzo dobry ???
    • zadyga178 Re: potrzebuje POMOCY 21.08.12, 23:10
      Znowu margines społeczny wyruchał się , zrobił bachora i teraz wyciąga łapę po kasę podatników .
    • steffen5 Sylwia postaram sie z toba skontaktowac 26.08.12, 12:52
      Niestety jak zycie sie w domu nieuklada, to czlowiek stara sie znalezc jakies rozwiazanie ,najczesciej to ucieczka poprzez ciąże .ale to nie oznacza automatycznie ,zeby z kogos takiego szydzic .Takze rika daj czasami na luz, kiedys moze ciebie spotka podobny los
    • steffen5 sylwia-damy rade 26.08.12, 13:05
      wyslalem e-maila na twoja poczte z gazety czyli ssylwia92@gazeta.pl .poczta jest niemiecka ,ale mysle ,ze to nieproblem .Niemoge go tu podac ,mam duzo wielbicieli takich jak rika148 i tata_janusz :).odpisz na ta poczte ,podalem tez nr gg.pogadamy ,zawsze jakos pomoge
      • tata.janusz Re: sylwia-damy rade 26.08.12, 14:29
        Nie wiedziałem Steffen , że lubisz bzykać takie lale z dużym przebiegiem i do tego jeszcze zaciążone
        • steffen5 Re: sylwia-damy rade 26.08.12, 16:03
          ja to wszystko co biega i na drzewo nie ucieka haha. Pozatym na odleglosc to chyba trudno bedzie -nie sadzisz rika ;] .dzis nie mam nastroju do klocenia sie :)
          • tata.janusz Re: sylwia-damy rade 26.08.12, 17:00
            Jak lubisz walić wszystko co się rusza , to bzykaj ją . Możesz nawet bez gumy ruchać , bo na razie w ciążę nie zajdzie . Powodzenia :)
            • steffen5 Re: sylwia-damy rade 26.08.12, 17:53
              no dzieki ,ze mi zyczysz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia hahah .Takich przyjaciol miec ,to prawdziwy skarb :) Do rany przyloz ,a gangrena pewna :)
    • markbork Re: potrzebuje POMOCY 27.08.12, 22:53
      WITAJ..NA POCZĄTKU ZAPYTAM SIĘ SKĄD JESTEŚ?CHCIAŁABYM CI POMÓC ALE ZA BARDZO NIE MAM JAK,MOŻE PODAJ MI JAKI ROZMIAR CIUCHÓW NOSISZ...NIE MAM KASY,SAMEJ MI CIĘŻKO..ALE MOŻE COŚ ZORGANIZUJEMY.NIE MASZ MOŻLIWOŚCI IŚĆ DO DOMU SAMOTNEJ MATKI LUB DO ZAKONNIC?JA WIEM TO NIE ŁATWE ALE OD CZEGOŚ TRZEBA ZACZĄĆ...ODEZWIJ SIĘ JAK BĘDZIESZ CHCIAŁA.MOŻE JAKĄŚ WYPRAWKĘ ZORGANIZUJEMY-NIC NIE OBIECUJE,ALE POPYTAM KILKA OSÓB..POZDRAWIAM EMILA Z MAZOWIECKIEGO-PRUSZKÓW 601-533-037
      • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 29.08.12, 18:51
        nie mam jak za bardzo się skontaktować. Czasami mam dostęp do internetu.
        Pruszków - okolice Warszawy. Jest to spory kawałek ode mnie. Ja mieszkam tak - między Poznaniem, a Gorzowem... ostatnio dostałam 3 recepte od lekarza - wybrałam się do opieki "może" uda się coś dostać, ale wątpię - ciężko u nas dostać dofinansowanie.
        • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 29.08.12, 19:40
          Przecież Steffen chciał Ciebie wybzykać i oferował za to jakąś kasiorę , do tego na azbestach za zachodnią granicą robi , czyli blisko Ciebie , także wal do niego śmiało , to jest dobry człowiek .
          • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 29.08.12, 20:02
            Spadaj jak masz chcice to mykaj do niego - mnie takie bajki nie kręcą. Lubisz się bzykać to śmiało korzystaj... Głodnemu chleb na myśli.
            • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 29.08.12, 20:27
              Steffen proponował Tobie pomoc i zawsze będzie to uczciwiej jak pomoże Ci ta osoba , która bedzie tego chciała i nie bedziesz musiała obciążać wszystkich podatników poprzez zasiłki , którzy musieli by płacić za Twoje rozkładanie cipy bez zabezpieczenia . Dlaczego inni mają płacić za Twoje nieodpowiedzialne zachowanie ?
              • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 29.08.12, 20:42
                No masz problem jakiś. Dla Twojej świadomości dziecko planowałam. Zresztą nie będę bezsensownego dialogu prowadzić z człowiekiem bez serca. Jeżeli byś pochodził z rodziny, w której jest tylko nędza to sam byś potrzebował pomocy. Ręce do pracy mam i z chęciom zawsze pomogę. Nawet, gdy mi ciężko. Widać ruszasz dobrze pałą bo do rozumu Ci daleko. Nie dziwie się, że żaden facet nie rozumie kobiety.
                Zostawiam bez komentarza niektóre odpiski bo moim zdaniem są bezsensowne i szkoda czasu, aby na nie odpisać. Ludzkie podłość nie zna granic. "Nie śmiej się bratku z czyjegoś wypadku. Bo dzisiaj moje, a jutro Twoje"
                • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 29.08.12, 21:27
                  Jak planowałaś dziecko , to po huj łapę wyciągasz po cudze . Jak jesteś taka mądra , to powinnaś wiedzieć , że dziecko planuje się dopiero wtedy , jak ma się odpowiednie warunki .
                  Jak jesteś taka mądra w gębie , to nie wyciągaj łapy po cudze , tylko działaj tak jak planowałaś przed ruchaniem , proste i logiczne . Amen .
                  • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 09:31
                    forum.gazeta.pl/forum/w,42420,138164401,138164401,uwaga_uwaga_uwaga_uwaga_przypominam.html ;))
                    -
                    Zostawiam to bez komentarza "brak słów totalne dno" ................. ! :)
                    • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 09:54
                      Dno to jesteś Ty :)
                      Planowałaś bachora nie mając kasy ?
                      Chciałaś aby społeczeństwo Ci na niego płaciło ?
                      Pasożyt jeden .
                      • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 11:42
                        haha ! ;)) [rika148 czy tata.janusz] ?? <czyżby zmieniona orientacja?? >
                        wypowiadasz się na temat, którego nie znasz i nie masz bladego pojęcia.
                        Chcesz być na forum, aby ktoś się Tobą zainteresował... Szczerze chętnie wchodzę, aby się pośmiać i chodź na chwilę odejść od szarej rzeczywistości - dajesz niezły popis swoją mega wielką inteligencją, która za pewne nie sięga mi pięty. - Jeśli sama byłaś cichodajką i sama dawałaś i zazdrościć bo nawet Cię kijem nie chcą tknąć. Zawsze znajdzie się jakaś zakała społeczeństwa, która chce się wypowiedzieć coś na ten temat i być w centrum zainteresowania. - czytając inne posty potrzebujących kobiet nie znajdę żadnej wolnej, gdzie się nie wypowiadasz i nie krytykujesz. Wtrącasz swój zasmarkany nos i dobijasz inne kobiety swoją podłością i nienawiścią jaka w Tobie brzemie. Szczerze mnie Twoje teksty nie ruszają - pokazujesz swój zaniżony poziom inteligencji i zachowujesz jakbyś była spoza marginesu społecznego <mniej niż zero> - twz degenerat. zerknij se w słowniku jeżeli to do Ciebie nie dociera... "Jeśli nie umiesz pomóc to nie wpierniczaj się w między wódkę, a zakąskę"
                        - spójrz na siebie, a nie patrzysz na innych. Zapewne za plecami nie masz najlepiej... Nie mierz innych własną miarą...
                        • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 15:37
                          Nie chrzań głupot , tylko powiedz czy już wyrwałaś od kogoś jakąś kasę w nagrodę za swoje ruchaństwo ?
                          • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 16:05
                            Brak słów totalne dno !
                            - Ja taką Krzywą <z łac.> jak Ty to nie jestem...
                            Cwana w gębie to jesteś, ale swojego prawdziwego profilu się boisz ukazać.
                            upss chyba strach bo czasami koń ze śmiechy by padł ;))
                            Wiesz siedzę z Ekipą na TS i jak czytam to na forum innym co odpisujesz to każdy śmiechem bucha, że jest ktoś tak tępy na tym świecie i zadufany w swojej osobie.
                            - czas kończyć pisanie szkoda czasu na takie bezsensowne odpiski.
                            Wolę usiąść i z kimś bardziej rozsądnym poklikać niż marnować czas - bo do rozumu nawet i młotkiem chyba się już nic nie nabije Tobie - Tobie to tylko jedno w głowie Jeban*e
                            "są ludzie i parapety" czasami stwierdzam, że ten parapet byłby zbyt piękny, aby do Ciebie nawet porównać... Zbyt niski poziom inteligencji
                            Wiesz parapet ma wiele funkcji, a Ty to jedną "dupczyć sięę" ;))
                            - pluj świni w oczy to ona powie, ze deszcz pada ;)) a Ty jesteś bez krzty honoru i ambicji. Jesteś pospolitym beztalenciem - hahaha !
                            • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 17:06
                              Nie schodź na inne mało ważne tematy , tylko mów o tym po co tu przylazłaś , czyli ile kasy wyciągnęłaś od ludzi za swoją chcicę i ostre ruchanie bez zabezpieczenia ?
                              Na pewno wielu podatników to mocno zainteresuje, ile pasożyt może wyciągnąć na odbywaniu stosunków seksualnych .
                              • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 17:10
                                buhahaha ! ;))))
                                • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 17:36
                                  Tak dużo płacą pasożytom za ruchanie , że jesteś tak bardzo zadowolona ?
                                  No to Gratuluję :)
                                  Szybo musisz urodzić tego obecnego bachora i znowu brać się za ostre planowane następnego ruchaństwa :)
                                  • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 20:34
                                    wiesz z czego się śmieje? - z Ciebie, że jesteś, aż tak naiwna haha !
                                    - dawaj jeszcze śmiało ;)) to się jeszcze więcej pośmiejemy ;)))
      • inyourdream Re: potrzebuje POMOCY 11.09.12, 00:21
        Na kiedy masz termin? Ja ci pomoge jesli jestes w stanie wyjechac do innego miasta w woj lubelskim a w listopadzie albo grudniu razem ze mną do uk zeby tam żyć i pracować Sama jestem samotną mamą mam 22 lata 4-letnią córkę i 10-cio miesięcznego synka ja pomoge tobie a ty pomozesz mi tym ze bedziesz opiekowała sie moimi dziecmi jak ja bede w pracy. Jak jestes zainteresowana napisz do mnie inyourdream@gazeta.pl to nie żart ja sama bylam kiedyś samotna mama z jednym dzieckiem z drugim w ciąży i bez dachu nad glowa mi nie mial kto pomoc a ja teraz chce pomoc komus
        • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY 12.09.12, 12:09
          czemu Pani nie odpisuje
    • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 30.08.12, 22:01
      To śmiejmy się z tego , że zaplanowałaś sobie poniższą sytuację :) Bardzo dobry plan , trzymaj tak dalej :)

hey w listopadzie kończę 20 lat. Jestem w 23 tygodniu ciąży. Dzisiaj (21.08.12) wróciłam ze szpitala z kolejną receptą leków. Zamiast wrócić do domu spokojnie - jak zawsze kłótnie, wyzwiska. Dom przepełniony nienawiścią. Nie mam pieniędzy, aby wykupić recepty. W domu każdy się kłoci i wyzywa. Czasami pragnę uciec stąd, ale nie mam gdzie się podziać. Z ojcem dziecka nie układa się. Po wizycie u lekarza zaraz po USG jak się tylko dowiedział jaka jest płeć dziecka (dziewczynka). powiedział, abym się do Niego nie odzywała i zapytał czy nie da rady jakoś poronić. :( nie mam wsparcia od rodziców z żadnej strony. Ani finansowej, ani sercowej. Tylko wyzwiska i kłótnie. Mam zagrożoną ciążę - przyjmuję lekki, które muszę zakupić, a nie mam za co. Wyrosłam z rzeczy i nie mam w czym chodzić. - nie chcę stracić dziecka tak bardzo ją kocham. - nie wiem gdzie się udać po pomoc. Jest mi bardzo ciężko.
      Proszę Pomóżcie mi.
      • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 31.08.12, 19:23
        sądzisz ludzi po nieznanych czynach - nie mi pisane rozumu Ci dobić ;))
        kurwa kurwę urodziła i kurwe kolejną rodzić będzie - co w rodzinie to nie zginie... ;))
        przynajmniej ja o swe ciało dbać potrafię i na życie patrzę po ludzku, a nie jak szmata z pod bramy co tylko huje szturchają.... Mało kasy widać zarabiasz w najstarszym zawodzie, że aż szkoda Ci głupiej groszówki. Tatuś i mamusia Ci internecik opłacają, a TY takie bzdury wypisujesz. Widać co wychowali - powiem taak obys się nie zdziwiła jak zapukam do Twych drzwi - za zakładanie kont fikcyjnych i ubliżanie wszystkim kobietą - nie pozwolę, abyś w jakikolwiek sposób nas poniżała. Sama potrzebuję pomocy i nie masz prawa mnie obrażać i krytykować jeżeli nie znasz mnie i mojej sytuacji życiowej. OŚWIADCZAM ŻE BYŁAM DZISIAJ W TEJ SPRAWIE NA KOMENDZIE i zgłosiłam powiadomienie o oszczerstwach i wyzwiskach przez Ciebie w kierunku innych osób. Jak i również moim - zgłoszenie poszło i mają dostęp do moich danych i tego konta. Także widzieli każdy Twój wpis nie tylko u mnie, ale również u innych osób. Jeżeli jesteś taka twarda to porozmawiamy inaczej ;))
        art. 216 § 1 Kodeksu karnego
        • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 31.08.12, 22:33
          po raz kolejny nie chrzań głupot tylko mów , ile kasy od ludzi już wyrwałaś w nagrodę za swoje ruchaństwo ?
          • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 01.09.12, 15:06
            rusz gówno to będzie śmierdziało - przyklei się do buta i kijem cze zwalać bo samo nie odpadnie... ;)) hehe
            • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY 01.09.12, 15:29
              To ile już ludzie wpłacili na tą twoja planowaną ciążę ?
            • steffen5 Re: potrzebuje POMOCY .Dialog nie ma sensu 01.09.12, 15:49
              Dzis dopiero mam okazje wlaczyc komputer ,przebywalem poza UE .Panno Sylwio prosze wyslac swoje dane na moj e-mail z gazety steffen5@gazeta.pl .Dyskusje z Rika148 nie przynosza zadnego pozytywnego rezultatu -no chyba ze dla poprawy nastroju.ps .rika148 ja sciagalem azbest w Suisse ;] ,wiec nie mialem czasu odpisywac :)
              • steffen5 Re: potrzebuje POMOCY .Dialog nie ma sensu 01.09.12, 16:05
                Jak dostane jakis kontakt najlepiej nr gg , lub e-mail .nr telefonu raczej nie jest najlepsza forma kontaktu ,tym bardziej ze przebywam po RP .A na takie tematy trezba spokojnie rozmawiac.Prosze napisac na forum ,ze dane zostaly przeslane
                • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY .Dialog nie ma sensu 01.09.12, 16:56
                  Witaj Steffen :) Brakowało mi Ciebie :) Widzę , że nie zrezygnowałeś z wybzykania Sylwii , tej co ciążę bez kasy planuje :) No i dobrze , sponsor jej się przyda , trzeba pomagać potrzebującym ludziom :)
                  • steffen5 Re: potrzebuje POMOCY .Dialog nie ma sensu 01.09.12, 17:18
                    no tez sie stesknilem za toba ,brakowalo mi sie jak azbestu ;] .No co ,troche mozna pomoc -nie koniecznie trzeba ,to nie nalezy do naszych obowiazkow .Roznie sie ludzia wiedzie ,nie mozna wszystkich traktowac jednakowo .A co do uprawiania milosci z kimkolwiek ,nie potrzebuje sie bawic w takie zagrywki -stac mnie oficjalnie sobie isc .helmut mi ciepnie co jakis czas pare fenigow :D
                    • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY .Dialog nie ma sensu 01.09.12, 18:21
                      TO drzewo co nie rodzi ściąć i spalić. A błogosławiona ta co dzieci ma.
                      - a ja jestem najszczęśliwszą co coś własnego i niepowtarzalnego będę miała.
                      A Ty tego nigdy nie miałaś i nigdy nie będziesz mieć. A Ty dla tego jesteś taka podła bo zazdrościsz innym matką, że mają dzieci lub się ich spodziewają.

- to co robisz jest dla mnie ohydne i obrzydliwe. Sprzedawać swoje ciało za brudną kasę. Nigdy Nie będziesz miała czystego ciała zawsze będziesz śmierdzącą szmatą.

- Ejj Ty steffen5 marzyć se możesz o kokosach, ale pech trafił bo się nie puszczam jak te Twoje szczury. "szukaj igły w stogu siana"
                      • steffen5 to mi na reke :] 01.09.12, 19:08
                        w sumie nawet dobrze wyszlo ,jeden problem mniej z glowy .Bynajmniej niemoge sobie zarzucic ,ze nie probowalem .Dziekuje za wspolprace :) .Propozycja nie aktualna
                        • tata.janusz Re: to mi na reke :] 01.09.12, 20:12
                          Steffen za mało ojro jej zaproponowałeś . Zamiast 5 ojro daj jej 7 ojro , to pewnie się zgodzi i to nawet z analem :)
                          • steffen5 Re: to mi na reke :] 01.09.12, 21:35
                            taaa, 7 € napewno . Zreszta pisze ze chce zeby jej pomoc, potem nagle czlowiekowi zarzucaja sponsoring, co za dziwne dziewucha ;/ .Zreszta ,niem tego zlego co by na dobre nie wyszlo
                            • tata.janusz Re: to mi na reke :] 01.09.12, 21:44
                              Steffen :) To może z innej strony . Ona pisała prosząc o kasę i wspominała , że u niej w kochanej rodzinie każdy każdego wyzywa i brak jest kasy . No i wynika z tego , że dała dupska jakiemuś gołodupcowi , który ją porządnie wyzywa :) To może Ty też tak zrób . Powiedz , że nie masz kasy , że jesteś gołodupiec , zacznij ją wyzywać , a ona z tej radości będzie z Tobą ciąże planować :)
                              • steffen5 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 02.09.12, 06:44
                                No to jest niedorzeczne ,jak można "planować " ciąże nie mając ślubu .Ona może była planowana ale tylko przez jedną stronę. Śmiem twierdzić,że Sylwia myślała złapie chłopaka/męża na chwyt z poprzedniej dekady ,gdzie ciąża automatycznie wiązała się z ślubem.W sumie jeśli ta dziewczyna ma takie podejście do każdego ,to dobrze zrobił .Lepiej jest zapłacić alimenty ,poprzez bank i mieć święty spokój .W sumie obowiązek alimentacyjny zacznie się dopiero po zaakceptowaniu dziecka,wyroku sądu lub jeżeli będzie chciał przedłużyć może zwrócić się ustalenie ojcostwa .Mogę się zgodzić ,że w okresie noszenia dziecka również ponosi się koszta ,no ale potomka brak -więc nie ma na kogo płacić .No i proponuje zmienić swoje nastawienie do otoczenia, nie powinno każdego wrzucać się do jednego worka .Ani tym bardziej oceniać człowieka nie znając go -tyczy się to opinii na mój temat przedstawiony przez Ciebie Sylwia92-musisz szybko rosnąć
                                • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 14:48
                                  Czy Ktoś może mi pomóc gosianowa36@wp.pl
                                  • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 15:39
                                    Zaczekaj cierpliwie na Steffena , on Ci da kasy dużo . Może bedzie też chciał seksu , bo seks to przecież sama radość .
                                    • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 15:42
                                      Czy Ty wiesz co piszesz, znam swoją wartość i nie życzę sobie takich tekstów, ja nie potrzebuję się sprzedawać, ja potrzebuje pomocy.
                                      A sex to dla właściwej osoby i przede wszystkim jednej tej do której się coś czuje, więc chyba źle mnie oceniasz
                                      • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 16:31
                                        Jak chcesz coś od kogoś , czyli kasę , to musisz coś też od siebie dać . Dziś nie ma nic za darmo , a po za tym dogaduj się ze Steffenem , on jest bogaty gość , on płaci i on ma swoje wymagania .

gosia002 napisał(a):

> Czy Ty wiesz co piszesz, znam swoją wartość i nie życzę sobie takich tekstów, j
                                        > a nie potrzebuję się sprzedawać, ja potrzebuje pomocy.
                                        > A sex to dla właściwej osoby i przede wszystkim jednej tej do której się coś cz
                                        > uje, więc chyba źle mnie oceniasz
                                        • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 16:35
                                          Ja nie powiedziałam, że chcę za darmo, ja nie chcę komuś wziąć pieniędzy bo kasa na drzewie nie rośnie i trzeba zapracować. Ja zawsze oddaje to co pożyczam.
                                          • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 16:53
                                            Jak zawsze oddajesz , co pożyczasz , to każdy Bank da Ci kredyt , więc nie ma problemu .

gosia002 napisał(a):

> Ja nie powiedziałam, że chcę za darmo, ja nie chcę komuś wziąć pieniędzy bo kas
                                            > a na drzewie nie rośnie i trzeba zapracować. Ja zawsze oddaje to co pożyczam.
                                            • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 20:46
                                              Dlatego mam problem bo nie mam pracy, Ty nie rozumiesz mnie. Nie chodzi o bank mnie chodzi o ludzi...
                                              • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 20:53
                                                Jak nie masz pracy , to nie oddasz pieniędzy dla banku i dla ludzi , proste i logiczne , więc Twoje twierdzenie , że oddasz , to tylko słowa , nie pokryte czynami .
                                                • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 20:58
                                                  Ty nie wiesz na jakiej zasadzie ja potrzebuje pomocy.
                                                  • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 21:11
                                                    na jakiej zasadzie ?
                                                  • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 21:25
                                                    mam ziemię do sprzedania ale mam na niej wpis w III dziale na kwotę 2800zł i potrzebuję kogoś kto za mnie zapłaci, a ja oddam po sprzedaży.
                                                  • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 21:47
                                                    To ryzyko , ludzie Ciebie nie znają , więc na pewno nikt nie zaryzykuje , więc jedynym wyjściem może być Steffen . Możesz spędzić z nim kilka weekendów i będziesz miała kasę .
                                                  • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 21:50
                                                    Oj Janusz Janusz Ty tylko o jednym....
                                                  • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 22:03
                                                    szukam rozwiązania jak Ci pomóc .
                                                  • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 22:07
                                                    Dobry z Ciebie człowiek. Dziękuję. Wiesz co mimo, że robisz sobie ze mnie jaja ( w pozytywnym słowa znaczeniu) to motywujesz mnie do myślenia, że mimo wszystko ktoś chce pomóc.
                                                  • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 22:15
                                                    Ja nie robie sobie z Ciebie jaj , tylko cały czas głosno myślę , jak Ci pomóc .
                                                  • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 22:23
                                                    Dziękuję to ja Ci powiem czemu się tak stało bo skradziono mi samochód był w kredycie, ubezpieczenie poszło na spłatę samochodu ale to było mało i bank zajął mi dom. Teraz chcą mi go zlicytować.
                                                    Mam juz kupca na ziemię ale to taki Pan z Warszawy i nie chce z obciążeniem w dziale III, a nie chce też wyłożyć lub zaliczkować tych pieniędzy wcześniej abym później mogła mu policzyc mniej za ziemię.
                                                    W ogóle ciężko się z nim dogaduje ale chce kupic to najważniejsze, ja wtedy mogę oddać pieniążek i wpłacić za dom aby nie dopuścić do sprzedaży, a mam mało czasu i jeszcze by starczyło na pobyt w szpitalu mojego dziecka.
                                                  • tata.janusz Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 22:27
                                                    Może jutro cos wykombinujemy . Dzisiaj juz późno . Dobranoc Gosiu .
                                                  • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY ale w zmianie toku myślenia 06.09.12, 22:28
                                                    Raz jeszcze dzięki za wszystko i do jutra. Dobranoc:)
                                                  • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY 11.09.12, 17:32
                                                    czyli tu nikt nie pomaga tylko rozmawiają, Janusz zawsze tu tak było
    • danielek345 Re: potrzebuje POMOCY 04.09.12, 21:53
      witaj , mam na imię Daniel co powiesz jak byśmy się poznali? jak byś miała ochotę to podaje ci kontakt do mnie 721588651 pozdrawiam :)
    • gita1973 Re: potrzebuje POMOCY 06.09.12, 23:14
      Sa osrodki pomocy samotnych matek ktore nie odmowia pomocy.Glowa do gory jeszcze nie wszystko stracone.
      • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY 06.09.12, 23:33
        Ale co mam zrobić żeby się skontaktować, tu nie bardzo umiem się ruszać bo się dobrze nie znam.
        • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 16.09.12, 11:06
          Hey Gosia - Szukałam pomocy w opiece społecznej i nic nie dostałam jedyne co jednorazową wspomogę. Która starczyła na niewykupioną receptę.
          - W jakiej jesteś sytuacji ? Postaram się pomóc chodź nie obiecuję "kokosów" gdzie samej mi ciężko.
          • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY 16.09.12, 11:21
            Witaj, ja mam cały czas ten problem z domem i ziemią ale muszę też żyć. O dziwo, że dostałaś cokolwiek bo u nas w sezonie letnim nie przyznają niczego bo można pracować sezonowo. Potrzebuję na jedzenie i środki czystości jakieś ubrania dla młodego. U ns nawet w Caritasie jedzenia od dwóch miesięcy nie ma będzie coś podobno pod koniec września.
            • ssylwia92 Re: potrzebuje POMOCY 19.09.12, 15:00
              Gdzie mieszkasz ?
              Ja jestem z wielkopolski okolice poznania...
              A Ty ??
              • gosia002 Re: potrzebuje POMOCY 19.09.12, 16:00
                Ja jestem z warmińsko- mazurskiego okolice Działdowa
    • sarita7 Re: potrzebuje POMOCY 13.09.12, 17:02
      Chętnie pomogę ubrania dla Ciebie dla małej ,zabawki ....jesteś z łodzi ?
    • klakier1616161 Re: potrzebuje POMOCY 19.10.12, 01:17
      Droga sylwio.jesli zainteresuje cie moja propozycja to moglbym pomoc.mieszkam w holandi i jesli zechcesz to zaprosze cie do siebie i zaopiekuje sie wami. email spokojny16@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka