Dodaj do ulubionych

piastów warszawa wspólny wynajem mieszkania

05.11.12, 19:35
Witam Was drodzy użytkownicy tego forum.
Jestem mamą 2 dzieci (5 letni i 15 miesięczny - obaj chłopcy). Poszukuję Mamy w podobnej sytuacji, która zechce wraz ze mną i moimi szkrabami wynajmie mieszkanie w Piastowie lub jego okolicy. Odpowiem na wszystkie wiadomości. Zainteresowane osoby proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • tata-janusz Witaj Ewa 06.11.12, 10:44
      Witam Cię Ewa , z tej strony Janusz

Zapewne niedługo odezwie się ta menda "rika148" , jak będziesz miała chwilę odezwij się

• rika148 Re: Witaj Ewa 06.11.12, 11:18
        Cały czas o mnie myślisz - nieudaczniku.....hihihihihi ?????
        Myśl lepiej , jak tu jakąś robotę podłapać , aby dla swego bachora mieć co do gęby wsadzić ,
        no i rwij wreszcie jakąś przegwintowaną dupodajkę , która na chatę ciebie przyjmie i będzie utrzymywać , tak jak to robiła Twoja żona .

tata-janusz napisał:

> Witam Cię Ewa , z tej strony Janusz
        >
        > Zapewne niedługo odezwie się ta menda "rika148" , jak będziesz miała chwilę od
        > ezwij się
        >
        >
    • 7kaczka Re: piastów warszawa wspólny wynajem mieszkania 16.11.12, 23:34
      Witaj,

poszukuję podobnie jak Ty osoby do wspólnego wynajmu mieszkania z dzieckiem (moja córka ma 9miesięcy). Napisz do mnie być może uda nam się porozumieć i pomóc sobie nawzajem.

Pozdrawiam, Beata.
      • rozpacz11 Re: piastów warszawa wspólny wynajem mieszkania 17.11.12, 20:17
        Na jaki adres mam napisać...?
        • 7kaczka Re: piastów warszawa wspólny wynajem mieszkania 17.11.12, 22:30
          przepraszam, z roztargnienia zapomniałam... calusek@cmoki.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka