Dodaj do ulubionych

samotno/samodzielne Kraków

19.04.15, 01:50
mamy, które borykamy się z dolą/niedolą samotnego macierzyństwa - moja propozycja - skrzyknijmy się, każda sytuacja jest inna, ale wiadomo, często łatwo nie jest, z różnych względów. Ja bym chętnie czasem pogadała z kimś, czyja codzienność jest podobna, kto radzi sobie z podobnymi problemami, wypiła dobrą kawę, poszła na spacer a tym samym poszukała fajnego towarzystwa dla 3,5 letniego synka :) Zorganizujmy spotkania, weźmy sprawy w swoje ręce, wspierajmy się, wymieniajmy się doświadczeniami i radami, albo po prostu dajmy się dzieciakom wspólnie pobawić - może na początek Mamy cafe resto bar na Karmelickiej? Chyba, że ktoś ma lepszy pomysł. Co powiecie na sobotę za tydzień w godzinach lunchowych?
Obserwuj wątek
    • batman7-74 Re: samotno/samodzielne Kraków 21.06.15, 13:44
      Witaj samotna mamo a może chcesz to zmienić i nie być samotna poznając samotnego pana z Krakowa? Grzegorz gregorykako@gmail.com
    • czere-mcha Re: samotno/samodzielne Kraków 28.07.15, 20:26
      Dzień dobry!
      Czy propozycja spotkania na kawie z dziećmi nadal aktualna? Pozdrawiam :)
      • olalina Re: samotno/samodzielne Kraków 04.08.15, 15:42
        Jak najbardziej, czemu nie ;) jakieś propozycje? gdzie, kiedy? Może najbliższa niedziela popołudniu?
        • agusiak30 Re: samotno/samodzielne Kraków 06.08.15, 21:53
          Ja tez chętnie się dołączę. Mój syn ma już 14 lat ale z chęcią spotkam się z innymi samotnymi mamami na kawie.
    • 19manga Re: samotno/samodzielne Kraków 07.02.16, 18:30
      Hej,
      Chętnie się dołączę, mam 3letniego syna, ale czy to jeszcze aktualne?..
      Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka