Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 06.01.04, 04:18 A stopnie na swiadectwie na na podstawie widzimisie nauczyciela czy raczej testy jakies sa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calipso straszne ograniczenia IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 06.01.04, 04:38 Jak mozna ograniczac zdolna polska mlodziez ? Dlaczego z gory zaklada sie , ze papiery mozna skladac tylko do trzech szkol ? Przeciez o przyjeciu zadecydowac moze ciocia ktora pracuje jako wozna akurat w czwartej szkole . Odpowiedz Link Zgłoś
way270 Re: Świadectwo i trzy kopie 06.01.04, 06:16 Nie bardzo rozumiem, dlaczego MEN ogranicza ilosc szkol do ktorych osoba moze skladac podania. Dlaczego nie wydac 3 kopi bezplatnie, a nastepne kosztowalyby absolwenta np 5 lub 10 zl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Python Re: Świadectwo i trzy kopie IP: *.acn.waw.pl 06.01.04, 07:21 To proste. Gdy młody człowiek składa podanie do kilku szkół istnieje prawdopodobieństwo, że dostanie się do kilku. Im więcej takich podań, tym większe jest to prawdopodobieństwo. Oczywiście nie musi chodzić do wszyskich, moze wybrać jedną z nich. Ale kilku innych nie dostanie się do żadnej. Ta sytuacja stwarza dodatkowe komplikacje dyrektorom szkół, które nie uzyskają zakładanego zapełninia. Jestem przekonany, że dotychczasowa sytuacja, świadectwo + dwie kopie była optymalna. Dodanie trzeciej to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Socjalizmu ciąg dalszy... IP: *.36-151.net24.it 06.01.04, 11:41 Czy w tym kraju minister musi decydować o takich sprawach? A jak chcę 10 kopii świadectwa, i rozdać rodzinie, to nie mogę ich otrzymać? Co za paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Socjalizmu ciąg dalszy... 08.01.04, 10:21 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Czy w tym kraju minister musi decydować o takich sprawach? A jak chcę 10 kopii > świadectwa, i rozdać rodzinie, to nie mogę ich otrzymać? Co za paranoja! Za odpowiednia oplata! Odpowiedz Link Zgłoś