Gość: albert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:11 czy ktos sie moze juz uczyc na biologie dzisiaj?? bo ja mam wyrzuty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:17 ja sie nie zaczelam jeszcze uczyc bioli, a egzamin juz za tydzien... dzisiaj nie mam nerwów, wkurzona jestem po angielskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWECIA Re: biologia IP: *.petrus.com.pl 06.05.05, 19:19 NIE MARTW SIE JA TEZ SIE NIE MOGE WZIASC ZA BIOLE I JUZ ZACZYNAM MIEC WYRZUTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:22 drogi ALBERCIE CIEKAWE CZY TO PRZECZYTASZ...EHH JA TEZ ZDAJE BIOLE ZA TYDZIEN ALE NIE UCZE SIE DZIS I WOGLE SIE NIE UCZYLAM JESZCZE I SIE BOJE ZE NIE DAM RADY.......ALE ZDAMY;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: biologia IP: *.siedlce.net 06.05.05, 19:32 ja już sobie ustaliłam że dzisiaj robię wolne, a później się biorę ostro do roboty trzeba sporo powtórzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biologi Biola to jest to! IP: *.pl / 80.48.247.* 06.05.05, 19:47 Najlepszy przedmiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goger Re: Biologia!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 06.05.05, 20:00 ..a ja w przeciwieństwie do Was mam już wszystko poFtórzone:D khi khi!!!! tylko będe powtarzał jeszcze roślinki i człowieka:P...ale przyznam że tesz się cholernie boję:<:<:<:<:<:<...życzę wszystkim POWODZENIA*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlmE Re: Biologia!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:23 Ja sie ucze...robie duzo pakietow,doswiadczenia.Wyjezdzam na 6 dni do Krakowa daleko od mojej dziury zeby miec spokoj-zawale sie ksiazkami i powtorze wszystko 4 raz ;P Bedzie dobrze.Najgorsza dla mnie bedzie chemia...ajjj Odpowiedz Link Zgłoś