Gość: misia IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.05.05, 21:43 Jak myślicie, czy ludzie, którzy mowią, że to łatwe bylo ściemniaja?? Ja downem nie jestem ale nie powiem żeby to lekko poszlo!! I co z tym polskim jak się nie zakreśliło tematu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewcia Re: no i lipa!!!! IP: *.toya.net.pl 06.05.05, 21:46 to bylo beznadziejne, ja nie moge ten anglik totalna lipa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: no i lipa!!!! IP: *.dobrzec.eni.pl / *.dobrzec.eni.pl 06.05.05, 21:48 parents have been told that must pay moze byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: no i lipa!!!! IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 21:51 nie wiem o co ci chodzi ale jutro sie z tym zapoznam i podam na www.matura.org do tego czasu..zrelaksuj(my) sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: no i lipa!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.05.05, 21:52 jak nie wiesz o czym mowie to po co sie odzywasz? nie szkoda czasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: no i lipa!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.05.05, 21:51 no na moj gust to nawet pasuje chociaz ja mam they must pay, ale nie powiedziane ze dobrze :)i w ogole to jest posrane. w wielu miejscach jest po kilka prawidlowych odpowiedzi, ktore pasują. ciekawe czy klucz to uwzglednia?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkspy Re: no i lipa!!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 06.05.05, 21:53 pytania o luksusy w hotelach (bezsens, nie uczy ang, w ogole takie mieszanie nie ma sensu, bo mozna tu dopasowac 3 odp. zaleznie od gustow:-)) , jak rowniez o zmiany w latach 2-tych w szkolnictwie po prostu nie zostaly przemyslane, a kot na tym straci ? my;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natchniuza Re: no i lipa!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:54 to kot czy my w koncu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: no i lipa!!!! IP: *.dobrzec.eni.pl / *.dobrzec.eni.pl 06.05.05, 21:55 aha no i np. w miejscu gdzie powinno byc if/when ja mam despite, a tam gdzie powinno byc be driven mam drive. czy moze tak byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: no i lipa!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 06.05.05, 21:59 a to ja juz nie wiem :)) az taka madra to nie jestem bo jakbym byla to bym sobie dzisiaj napisala :)) Odpowiedz Link Zgłoś