Gość: eRCo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 15:43 Na części podstawowej zaznaczyłem odpowiedzi tylko na karcie odpowiedzi (wewnątrz arkusza zaznaczałem jakimiś kropkami. Czy zadania zaznaczone tylko na karcie odpowiedzi będą sprawdzane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Zaznaczani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 15:52 No właśnie - mam podobny problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sova Re: Zaznaczani IP: *.wroclaw.mm.pl 07.05.05, 17:36 wydaje mi się że karta odpowiedzi jest najważniejsza, bo przecież te karty sprawdzane bedą przez komputer... myśle że nie macie się czym denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała~ Re: Zaznaczani IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:40 Mam identyczny problem.Miejmy nadzieje,ze wszystko sie dobrze skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o nie ale macie problemy!! IP: *.eltronik.net.pl 07.05.05, 17:47 trzeba było przeczytać instrukcje,jest napisane ze TYLKO ODPOWIEDZI ZAZNACZONE NA KARCIE BĘDĄ OCENIANE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ale macie problemy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:08 ale w instrukcji nie bylo przedstawionego sposobu zaznaczania i moi znajomi rycza bo zaznaczali krzyzykiem "X" a ja zaznaczalem rożnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I O BO PADNE IP: *.eltronik.net.pl 07.05.05, 18:20 nie było pokazane jak trzeba zaznaczać????na pierwszej stronie jakby sie ktoś nie zorientował było pokazane wszystko,poza tym przecież na próbnej tak było i w ogóle wszyscy o tym wiedzą!!to niech nie płacza ci znajomi bo gdzieś wyczytałam wypoeidź jakiegoś egzaminatora ze arkusze odrzucone przez skaner będa sprawdzane recznie... Odpowiedz Link Zgłoś