cfaniakmiodowy 24.08.05, 13:51 Jako że kiedys sympatyzowałem z muzyką punkowa musiałem - wybaczcie drodzy - wyrazic swoją frustrację - ja poprostu NIENAWIDZĘ POLITYKÓW!!! NIENAWIDZĘ!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: NIENAWIDZĘ POLITYKÓW!!! NIENAWIDZĘ!!! 24.08.05, 14:30 nie musisz ich kochać, i tak będą. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: NIENAWIDZĘ POLITYKÓW!!! NIENAWIDZĘ!!! 24.08.05, 14:36 ci teraz(ale nie Cimoszewicz),to nie Politycy,to dorobkiewicze bez sumienia Odpowiedz Link
groha Re: NIENAWIDZĘ POLITYKÓW!!! NIENAWIDZĘ!!! 24.08.05, 15:08 muraszka1 napisała: > ci teraz(ale nie Cimoszewicz),to nie Politycy,to dorobkiewicze bez sumienia Pod tym względem, to ja nie widzę wyjątków. Niestety. Po prostu, pan C. i jego kompania dorobili się już nieco wcześniej. Mieli na to sporo czasu. A reszta nadrabia czas, gdy koryto było poza ich zasięgiem. Jestem pewna, że sumienia mają czyste i zupełnie nie używane. I poza kampanią wyborczą mają głęboko w nosie, czy my, tzw. społeczeństwo, nienawidzimy ich, czy kochamy. Alienacja i arogancja władzy, to nie jest nowe zjawisko. To nasz, polski, ból codzienny. Odpowiedz Link
mammutka Re: NIENAWIDZĘ POLITYKÓW!!! NIENAWIDZĘ!!! 24.08.05, 15:22 no właśnie ja tez jakoś nie widze różnicy.. czemu akurat cimoszka został wyłączony z grona.. Odpowiedz Link