Dodaj do ulubionych

DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH MATURZYSTÓW!!!

IP: 82.146.225.* 10.05.05, 22:15
Jesteście po prostu świetni! :) Ile razy trzeba wam powtarzać, że oficjalny
klucz z CKE będą dopiero w piątek? Ale nieeeee, przecież trzeba zrobić
ferment, zanim będziecie znali odpowiedzi :) BRAWO :)) Uśmiałem się do łez
czytając posty ludzi, którzy jeszcze nie znają wyników, ale już robią
odwołania. Pewnie 1 punkt mniej będzie równy tysiącom wrzodów na żołądku i
milionom nieprzespanych nocy? Rozumiem, że punkty piechotą nie chodzą ;P ale
bez przesady!!! Nie róbcie scen! Jeżeli poszło wam źle słuchanie - trudno,
zdarza. Pamiętajcie tylko, że to nie od jednego zadania zależy zdanie matury,
jeżeli spieprzyliście tylko jedno zadanie, to i tak bardzo dobrze zdacie
maturę. Naprawdę nie wiem, o co cały ten ferment... Wychodzi teraz, jacy
jesteście "cool, na luzie i generalnie nie przejmujecie się szkołą" :)) A
teraz zamiast wysłuchiwać wszystkich mitów na temat matury, zaparzcie sobie
szklankę nervosolu, tudzież innej waleriany i idźcie spać.... :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: dzreg Re: DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH MATURZYSTÓW!!! IP: *.rcb.vectranet.pl / 82.160.7.* 11.05.05, 09:07
      brawo, podoba mie sie to!!!
      dokladnie jak powiadasz :) teraz wyszlo jakich to my mamy luzakow -
      naciaganych, poprostu kujonkow, ktorzy mysla ze sobie zapala od czasu do czasu
      i jest spoko, git.
      Brak sluch poprostu,
      • Gość: bonk Re: DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH MATURZYSTÓW!!! IP: 83.168.76.* 11.05.05, 13:42
        taka juz natura Polakow. Wierzcie mi ze sie to na nich odbije w przyszlosci
        • Gość: elios Re: DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH MATURZYSTÓW!!! IP: *.gdynia.mm.pl 11.05.05, 15:57
          Ja np poprostu lubie byc ambitna persona XD to zle?? A takie znowu zadanie ze sluchu nie jest na tak malo punktow bo bylo na 9 .. to jest cale 18%. Pprzeliczajc mozesz maksymalnie osiagnc juz 82% za calos, a wiadomoze ze zawsze gdzies jeszcze jakies pojednycza punkty odleca ... . Ja akurato to zadanie mialem na 7/9, ale znam takich co mieli z tego zadania wlsnie 0. Popatrzmu na wszystkich a nie tylko na siebie ... . Jesli ktos umie nagielski to przeciez nie powinna mu zrobic roznicy powtorka, bo przeciez napsiz ja i tak rownie dobrze jak za pierwszym razem chyba ..., no chyba ze byla to kwestia szczescia .. to nzaczy tymbardziej ze na taki a nie inny wynik nie zaslugiwal i tyle ... . Taks sadze ... . A moze porstu jestescie tyle chamscy, zeby nie myslec wogle o innych i tylko pchac sie w kolejce na te studia .. boy nikt nie mail lepszego wyniku odemnie, cio?? Zapewne ..., moge wam powiedziec, ze to sie na Was zemsci w przyszlosci, a nie na tych ktorzy chca powtorki .. . To tyle z mojej strony .... . Poprstu boicie sie ze ktos moze byc lepszy od Was ... . Chamstwo sie szerzy wszem i wobec _-_ ==".
          • Gość: strobolek Re: DOBRA RADA DLA WSZYSTKICH MATURZYSTÓW!!! IP: 80.51.242.* 13.05.05, 17:09
            nie sraj dziecko, bo powtórkę masz w styczniu i chamem jesteś ty bo chcesz mi
            zabrać jedyne takie długie wakacje. ja chce wakacje a ci co bimbali cały rok i
            dopiero teraz ich w dekielek uderzyło niech cisną do stycznia. to się nazywa
            sprawiedliwość, a jak! :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka