daksaman 12.11.06, 15:16 Bardzo prosze o tlumaczenie tego slowa :)Co oznacza to slowo HABIBI... Dziekuje za szybka odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arzun Re: HABIBI ?? 12.11.06, 15:30 Z tego co wiem to jest po arabsku a oznacza"kocham cie". Odpowiedz Link Zgłoś
alexa195 Re: HABIBI ?? 12.11.06, 15:51 z tego co wiem to habibi uzywa kobieta do mezczyzny. do kobiety mowi sie habibe czy jakos tak. nie jestem pewna, pamietam tylko ze jest rozroznienie na rodzaj meski i zenski:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiaistanbul Re: HABIBI ?? 12.11.06, 16:03 Nie mam pojecia o jezyku arabskim,po prostu zagladnelam na te stronke www.arabski.net/slownik/slownik.php wiecej na temat jezyka arabskiego ,polecam forum jezyk arabski forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15890 pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
fadime Re: HABIBI ?? 27.04.07, 23:55 A stego co ja wiem to Habibi po arapzku znaczy Moja droga rowniesz mozna powiedziec do mezczyzny Muj drogi albo do wszystkich Moji drodzy.Wiem ze to znaczy to mam kolege i kiedy przychodzi donas to zawsze sie tak donas zwraca na przywitanie.Pozdrowienia Fadime. Odpowiedz Link Zgłoś