Gość: asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:45 Muszę zaktualizować mks vir wyskakuje mi okno żeby wpisac kod a ja nie wiem jaki jest pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: targa Re: Kody mks vir????? IP: *.80-202-253.nextgentel.com 17.02.05, 13:23 Kod jest na kartonowej karcie w pudelku. Wiec go wpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKSvir Re: Kody mks vir????? IP: *.crowley.pl 18.02.05, 12:06 forum.mks.com.pl/forum/viewthread.php?tid=1957 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swissman Re: Kody mks vir????? IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 18.02.05, 14:24 ale jajcarz z kolegi mksvira... czlowiek sie grzecznie pyta gdzie ukrasc a tutaj zaraz straszenie... hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Kody mks vir????? 18.02.05, 14:52 E tam...to nie bylo straszenie...Tylko lojalne ostrzezenie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
cnjry Re: Kody mks vir????? 18.02.05, 16:01 Co wy z tym MKS jak by lepszych programow nie bylo i mniej zasobozernych Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Kody mks vir????? 18.02.05, 22:45 To nie my...to Asia...Ja mam Avast'a... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kody mks vir????? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.02.05, 22:58 Gość portalu: MKSvir napisał(a): > forum.mks.com.pl/forum/viewthread.php?tid=1957 Gielu Specjalista MKS Prosze nie zadawac pytan skad wziasc numer seryjny do programu Mks_Vir jezeli nie posiada sie licencji na program tzn. jezeli sie go nie kupilo i nie dostalo sie karty rejestracyjnej na ktorej to wlasnie ten numer sie znajduje. Wszystkie pytania o to dlaczego numer seryjny nie dziala od osob ktore nie posiadaja licencji na program Mks_Vir beda automatycznie przekazywane do odpowiednich organow scigania wraz z namiarami na delikwenta zadajacego tego typu pytanie. Beheheheheheh! Specjalista! Niech się nauczy pisać po polsku. A tak poza tym, to od kiedy za zadawanie pytań mogą ścigać organa ścigania? Ktoś naprawdę może nie wiedzieć, że kod jest w opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Kody mks vir????? 19.02.05, 00:36 Kiedys do Corel'a (zdaje sie 3) za parenaście mln zł (wtedy jeszcze mln byly) numer seryjny dolaczali na skrawku papieru 3x1 cm i wrzucali do pudelka. Ludzie dzwonili i pytali sie skad wziac ten numer. A w 90% wypadkow on juz dawno jechal sobie na wysypisko razem z pudelkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kody mks vir????? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.02.05, 00:38 Dobre. :-) Odpowiedz Link Zgłoś