Dodaj do ulubionych

Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!!

27.04.05, 22:44
Dajcie jakies namiary na stronkę gdzie złapię wirusa! Chciałbym prztestowac
mojego Nortona i wogóle nową Operę...Ale tak by juz przy wejściu ładował się
do kompa.
Obserwuj wątek
    • login_niedostepny Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 22:59
      www.serials.ws/all/?l=a
    • Gość: T-800 Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.04.05, 23:05
      Oficjalny test na sprawność programu antywirusowego:
      eicar.org/download/eicar.com
      • xymox Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 23:13
        Dzięki T- 800!! Wykrył, usunął! Mam nadzieje ze wszystko będzie o.k........
        • Gość: T-800 Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.04.05, 23:20
          To nie jest wirus, tylko oficjalny, „międzynarodowy” plik testowy na sprawność
          antywirusa.
          • Gość: T-800 Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.04.05, 23:23
            W zasadzie to jest niemalże zwykły plik tekstowy, jego zawartość wygląda tak:

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Po otwarciu tego posta może się zgłosić Twój antywirus. ;-)
            • xymox Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 23:28
              Zgłosił się! :-) działa dobrze, jeszcze raz dzięki....choć nie wiem czy to tak
              sprawnie będzie hulać przy prawdziwych robalach... ;-)
              • Gość: Kolobos Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.05, 23:51
                Jezeli myslisz, ze norton Cie urchroni przed spywarem/adwarem/dialerami i
                trojanami ze stron www to sie mylisz wiec nie radze Ci wchodzic na podejrzane
                strony ;-)
              • Gość: T-800 Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.04.05, 00:22
                W necie powinieneś być ostrożny i zachowywać się tak, jakbyś nie miał
                antywirusa.
                • xymox Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.05, 23:27
                  no tak...ale wtedy trzeba by odłączyć internet...:-)
                  • gobi03 Re: Chcę wirusa!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.05, 02:45
                    Nie - wystarczy odinstalować Windows.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka