Dodaj do ulubionych

pomocy.prosze

08.08.05, 18:44
Raz chciałem sprubować i zainstalować drugiego windowsa potem usunąłem pliki
z dysku ale przy włączaniu komputera nadal włącza się wybór systemu a kiedy
wybieram ten drugi który usunąłem to pisze że brakuje składników.Błagam
pomuszcie mi co mam zrobić aby wybór systemu znikł.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: pomocy.prosze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 18:48
      Musisz nauczyc sie pisac po polsku to raz, a dwa musisz nauczyc sie szukac
      samemu, wszedzie jest pelno postow o tym, np. dzisiaj bylo o tym tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=27442038
      No i po trzecie nie pisz w tym dziale skoro Twoj problem nie jest zwiazany z
      wirusami tylko z lenistwem.
      • tujbo1 Re: pomocy.prosze 08.08.05, 19:47
        tak masz racje ale napisałem już ten post w dziale komputery ale nikt na niego
        nie odpowiedział więc napisałem również tu.ten link który mi pokazałeś nie
        dotyczy zupełnie mojej sytuacji bo tamten pan sformatował dysk a ja nie.proszę
        Cię wiec jeżeli potrafisz mi pomóc to błagam Cię pomóż mi.
        • Gość: Kolobos Re: pomocy.prosze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 20:26
          Nie wazne co robil i co Ty robiles, zeby skasowac z menu wyboru zdechly system
          trzeba zrobic to samo wiec poczytaj tamten watek.
          • piotrczubak Re: pomocy.prosze 10.08.05, 04:08
            nie kumam jednego, chcialo sie Tobie odpisywac, ale nie dales zadnej rady tylko
            zganuiles za lenistwo. lepiej nic nie piac, takie rady to se w d... schowaj

• Gość: - Re: pomocy.prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 04:23
              A bo widzisz, Czubaku, Kolobos ma zaciecie dydaktyczne.
              I ja go rozumiem po trosze, chociaz teoretycznie wolalbym oczywiscie otrzymac
              na tacy gotowa porade :-)
              Ale z drugiej strony, jesli przed chwila byla mowa o tym samym lub podobnym...?
              A ile razy wg ciebie mozna pisac o tym samym?

Kolobos moze nie jest mistrzem dyplomacji ale tez nie jest to forum savoir-
              vivru. A wez ty, Czubaku, uratuj chocby promil tych systemow, ktore Kolobos
              podratowal, to sie bedziesz mial moralne prawo wypowiadac ;-)

A swoje porady dotyczace "chowania" w wiadomy organ zastosuj przede wszystkim
              do siebie, bo przeciez od siebie wszelkie pouczania nalezy rozpoczynac,
              nieprawdaz?
              • piotrczubak Re: pomocy.prosze 10.08.05, 04:46
                oczywiscie masz racje, Ty pwenie zawsze masz racje

ze smialem sie odezwac...

jestem ciekaw jak Ty bys sie czul gdyby ktos w taki sposob Tobie odpowiedzial
                uklony do kolan
              • piotrczubak Re: pomocy.prosze 10.08.05, 04:50
                i przepraszam, troszeczke mnie ponioslo:)
                caluje
            • Gość: Kolobos Re: pomocy.prosze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 11:47
              Podalem link z odpowiedzia, nie widzisz go?
              Nie widzisz, ze post jest w zlym dziale, zapewne nie czytales regulaminu tak
              samo netykieta jest Ci obca?
              Wiec lepiej Ty nic nie pisz slepy pustaku!
              • neder sorry Kolobos 10.08.05, 13:57

> Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców.
                > Jeśli chcesz zwrócić komuś uwagę, zrób to kulturalnie, najlepiej na adres prywatny. Staraj się doradzać innym, a nie wyśmiewać ich - każdy był kiedyś początkujący!

to Twoja netykieta.
                • Gość: Kolobos Re: sorry Kolobos IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.05, 14:04
                  Wiem, ale naprawde mam juz dosyc ludzi ktorzy mnie obrazaja i maja zawsze
                  jakies "ale" bo sa za glupi zeby zrozumiec o co chodzi :(
                • mbucz Re: sorry Kolobos 10.08.05, 14:05
                  Re: pomocy.prosze
                  piotrczubak 10.08.2005 04:08 + odpowiedz

> nie kumam jednego, chcialo sie Tobie odpisywac, ale nie dales zadnej rady tylko
                  > zganuiles za lenistwo. lepiej nic nie piac, takie rady to se w d... schowaj

Myslę, że zasady netykiety w stosunku do tego gościa to byłby nadmiar taktu i
                  elegancji.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: graba Re: sorry Kolobos IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:29
                    tak masz rację mbucz popieram Twoją opinię .To nie może być tak żeby z
                    szacunkiem traktować kogoś kto korzystając z ananimowości internetu robi coś
                    czego z tchórzostwa nie zrobiłby twarzą w twarz. Neder ma prawo do własnej
                    opinii ale jako kobieta ma miękkie serce. Postawa Kolobosa po prostu zmusza do
                    samodzielnego myślenia.Jest surowy i wymagający jak każdy nauczyciel który
                    naprawdę może czegoś nauczyć.Każdy takiego przecież zna i to dzięki Nim coś
                    umiemy.Trzeba być głupcem żeby tego nie widzieć i durniem aby mu ubliżać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka