Gość: GRS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:02 Siema panowie! Słuchajcie mam avast 4 pl home edition ale niebardzo sie sprawuje!! Mozecie mi cos polecic?? Który jest najlepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: ANTYWIRUS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 16:27 Moze wyjasnij nam czemu "niebardzo sie sprawuje" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRS Re: ANTYWIRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:35 Sami popatrzcie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=33682609 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ANTYWIRUS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 16:47 Antyvirus jak sama nazwa wskazuje jest programem anty virusowym i nie usuwa spyware'u, robakow itp smieci.Wiec nowy antyvirus nic nie pomoze bo nie jest od tego. Lepiej naucz sie uzywac komputera zamiast winic o wszystko programy, a jak nie umiesz to zmien przegladarke na Opere, nie uzywaj wiecej IE i nie klikaj we wszystko co zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRS Re: ANTYWIRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:57 Mam opere od zawsze i nie klikam we wszystko co widze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ANTYWIRUS IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.05, 17:12 Moze i masz Opere ale uzywasz IE co nawet widac w logu z hijackthis, a skutki uzywania IE i wchodzenia gdzie nie trzeba rowniez sa widoczne w logu. Do tego nie masz firewall'a no chyba, ze systemowy masz wlaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRS Re: ANTYWIRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:42 Nie uzywam IE i nie klikam w niepotrzebne linki ! Powaznie Ci to pisze nie wiem co jest w logu bo sie na tym poprostu nie znam !! Ale dzieki za oczyszczenie jego :) Odpowiedz Link Zgłoś