Gość: laweta IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 11:09 mam problem z netem bo jak wchodZE na stronę użyciem javy np. multi bank, czat itp. to albo nic się nie dzieje albo powraca mi do pierwotnej strony pozdrawiam i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolobos Re: chyba java 05.03.06, 13:15 Z java czy z javascriptem? Jak z java to www.java.com ,a jak z js to wlacz w opcjach IE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laweta Re: chyba java IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 14:35 a gdzie to zmienić???? (dokładniej) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: chyba java 05.03.06, 14:37 Opcje inetrentowe > zabezpieczenia > niestandardowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laweta Re: chyba java IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 14:53 wszystko jest na miejscu i tak ani multi bank ani czat nie chce się odpalić :/ kurde co jest tylko mi dziala mozilla :/ :/ :/ a mozille jest do kitu :/ :/ :/ :/ co robić Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: chyba java 05.03.06, 14:56 Mam dokładnie to samo - tylko Mozilla mi działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laweta Re: chyba java IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 14:59 chcail bys juz ze sto razy prubuje i to samo pisze kungradulejszyn :P i ze mam ostatnią wersje i co jest balda d**a Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: chyba java 05.03.06, 17:23 Gość portalu: laweta napisał(a): > kurde co jest tylko mi dziala mozilla :/ :/ :/ > a mozille jest do kitu :/ :/ :/ :/ hehehehehehehehe. To będziesz tutaj częstym gościem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laweta Re: chyba java IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 16:58 KURDE CZY KTOŚ MI POMOŻE CZY NIE ALBO CHOCIAŻ POWIEDZCIE GDZIE MAM SIE PYTAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laweta Re: chyba java IP: *.atman.pl / *.atman.pl 05.03.06, 16:59 sory za capsa nawet nioe patrzylem co p[isze sorki Odpowiedz Link Zgłoś