Dodaj do ulubionych

PODSTĘPNA FIOLETOWA MAŁPA

IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 17.12.03, 01:35
Historia jest taka: zachowałem się jak idiota (ale to z ciekawości) - w Operze był banner a na bannerze fioletowa małpa (Bonzie Buddy) - no i sciągnąłem bydle (żaluje szczerze) i zainstalowałem (może to była pomroczność jasna?). Zaraz potem zlikwidowałem to wszystko - jakiś tam Synchro Clock był i Weather Today - no takie gadżeciki. No i zaczęło się - mimo deinstalacji, przeskanowania AdAwarem (wytłukł wszystko, aż miło) i Nortonem AV (nic nie znalazł) co chwilę wyskakują mi okan przeglądarki z reklamą czegoś tam - 'Save coś tam...' 'Your computer in danger...' i takie tam.
Zatem: RATUUUUNKU. Jak mam wytępić to plugastwo??? Czy ktoś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem c:\format IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 16:22
      • Gość: yaros Re: c:\format IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 20.12.03, 01:45
        bardzo śmieszne, hahahaha...:(
        a coś innego, jeśli wolno być wybrednym?
    • Gość: wiem czyścić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:14
      czyscic wszystko. na poczatek cookies, wzystkie tempy, odpalic bieżąco
      wykonywane zadania i szukac obcych "malych gnoi". przeszukać komp zeby znalazl
      wszystkie małe pliki zmienione w tym dniu, kiedy instalowałeś małpe. jak
      znajdziesz jakies programy do 100 kilo - to moze byc to. poczytać w opcjach
      internetowych - wszystko, od tego - jaka strone startowa masz ustawiona.
      - jak nie pomaga - odinstalowac i zainstalowac przegladarke na nowo.
      generalnie - miec oczy szeroko otwarte!
      • Gość: yaros Re: czyścić IP: *.smstv.pl / *.net24.pl 24.12.03, 03:24
        Bardzo wielkie dzięki - zatem to jak w życiu - po wizycie w małpiarni warto wziąć prysznic. Swoją drogą chyba się udało - w autostarcie znalazłem jakieś podejrzliwie zwane paskudztwa. To je odkliknąłem i póki co mam spokój. To teraz znajde tego gnoja - hahahhaha! Dzieki jeszcze raz i Wesołych Świąt:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka