lajtova 07.09.25, 11:40 Tak sie chwale. Musze jeszcze z garazu przynieść bo wczoraj mi się nie chcialo. I tą szczotkę z Amazona też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 11:54 Jaką szczotkę?! A nam właśnie poszedł piekarnik, i kłócę się z mężem, jaki kupić: bierzemy najtańszy, w końcu to tylko piekarnik, kontra no jak kuźwa najtańszy, piekarnik jest ważny, używam, i ma być wypasiony. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:36 Jeżeli to glosowanie, to jestem za opcją #2 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 15:12 to mam piekarnik dla twojego meza 😎 www.mediaexpert.pl/agd-do-zabudowy/piekarniki-do-zabudowy/piekarnik-teka-hlb-85-g1-p-bm-maestro-pizza-elektryczny-czarny-a jak zobaczylam to goraczki dostalam 🙃 ( rodzinna anegdota) i koncu kupilam w promocji, bedzie do nowej kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 11:57 Robisz się niebezpiecznie perfekcyjną panią domu😉 Ja czytam i czytam te wątki i nie mogę się zdecydować, czy potrzebuję czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:10 Ja już dorosłam do decyzji że potrzebuje tylko teraz będę kombinować by kupić odpowiedni ( nawiązując do wpisu Pepsi) tj by się nadawał dla osoby samotnej, pył praktyczny ale nie przesądzony z wielkością i by nie przepłacać za funkcje, wielkość które mi się nie przydadzą no i żeby nie był zawalidroga bo kuchenkę będę miała teraz malutką Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:14 Tzn, że wybierasz między najtańszym, a wypasionym? W air fraierze nie pomogę, akurat ten sprzęt jest mi doskonale zbędny, bo używam piekarnika (jeśli mam sprawny ) Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:25 Piekarnik jest dla mnie za duży więc skłaniam się dowie fraiera a przy okazji chce się pozbyć mikrofali skoro może też służyć do szybkiego podgrzewania . Kilka razy nacielam się że połowy funkcji jakiegoś urządzenia nawet nie miałam okazji wykorzystać dlatego nie chce przestrzelić z modelem i jego cena. Np na pewno nie będę korzystać z jakiś aplikacji a przynajmniej tak mi się wydaje, pozatym sama wielkość bo po co mi duży który długo będzie się nagrzewał i dużo prądu ciągnął gdy będę najwyżej 1-2 porcje przyrządzać Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:27 No i jestem niewysoka to wolę pulpit z przodu a nie z góry . Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:36 Mikrofali też używamy 🤣 chociaż fakt , odkąd pozbyliśmy sie latorośli, to jakby rzadziej Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:32 Mam teraz jakiś bezfirmowy. Był w Kauflandzie. Miał być większy niż poprzedni, z możliwością samodzielnego ustawienia temperatury i czasu. Nic więcej nie potrzebuję. Mam go coś koło roku, jeszcze się na nim nie zawiodłam. A zależało mi na większym koszyku, żebym mogła wstawić do środka jakieś "naczynie" (np. robię omleta na 1 osobę w małej tortownicy, która swobodnie się mieści). Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:41 Właśnie frajer jest idealny na 1-2 osoby, wtedy w ogóle bym piekarnika nie potrzebowała. Ja mam na działce 3,5 l i na mięso jest w sam raz a na warzywa ( lubię dużo) ciut mały, czasem robię partiami. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:55 A ja robię dużo przetworów, i poza oczywistościami typu pieczone buraki, to np na dwóch blachach jednocześnie konfituję pomidorki (olej, niska temperatura, czas pieczenia ok 3h) . W żaden air frajer nie wejdzie mi tyle pomidorów. Albo piekę ziemniaki, na obiad, ale ilość od razu na 2dni- duża blacha. No nie, ja jednak oszczędzam czas. Wolę piekarnik. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:57 No właśnie mnie ta pojemność zastanawia bo szczerze mówiąc urządzenia nawet nie widziałam z bliska tylko o nim czytałam. Jaki kupić by wystarczyło a nie był za duży. Też jadam sporo warzyw z dodatkiem białkowym lub bez , często wykorzystuje mrożonki, robię też potrawy jednogarnkowe Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 13:02 Przetworów żadnych nie robię, w zasadzie nie piekę ciast choć może bym jakieś małe ciasto,bciasteczka lub pikantne pieczywo mogła popełnić. Czytałam że można w nim też placki ziemniaczane lub z cukinii zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 15:13 >Właśnie frajer jest idealny na 1-2 osoby, No to chyba zalezy jak duzy. Sa rozne rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 16:40 Są różne, ale do obiadów na cztery czy więcej osób używam po prostu piekarnika. Chyba żebym nie miała piekarnika to wtedy duży air fryer Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 13:39 forum.gazeta.pl/forum/w,567,178762537,178762537,I_jak_ta_myjka_z_Amazona_Dzis_jest_po_80_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 15:18 A dzięki. Ta myjka karchera wygląda fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 12:56 Lajtova, byłaś w garażu? Szczotką pochwal się! Bo nas ciekawość zżera. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Kupiłam Air fraier 07.09.25, 15:19 Byłam Ale szczotki nie przynisłam ytlko sprawdziłam czy działa. O tą chodzi. Ale już podrozała od piątku www.amazon.pl/dp/B0BCFYL1GL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Odpowiedz Link Zgłoś