pia.ed 14.09.09, 18:21 Wiadomo, ze mial blizniaczku Carolaine i Karen, ale czy mial jeszcze inne dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhadau1 Re: Ile dzieci mial Bill Spencer? 23.09.09, 14:39 Po tym jak pojawił się Bill Jr. w odcinkach z tego roku wynika że miał. Ta bliźniaczka Karen pojawiła się też w niecodziennych okolicznościach, bo wczesniej nie było o niej mowy. Wcześniej, tj. za życia Caroline. Marone znalazł dwóch dorosłych synów. Pewnie z juniorem było podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Bill Spencer Jr. Nie czytac! 23.09.09, 15:27 Niespodziewanie pojawil sie Bill Spencer Jr. choc z rozmowy z Erickiem Forrester wyniklo, ze od 10 lat byl w przedsiebiorstwie wydawniczym swego ojca. Bill Spencer senior byl "swinia", ale wg zapowiedzi jego syna, bedzie on swinia do kwadratu, co juz widoczne jest w pierwszych scenach, kiedy szantazuje Erica i Donne ... Blizniaczka Karen zaczela sie pojawiac kiedy Caroline byla juz chora na raka. Nie moge sobie przypomniec jak to sie stalo, ze rodzice o niej nie wiedzieli, czy ktos wie? W momencie pojawienia sie Karen pracowala jako kelnerka w jakiejs podejrzanej knajpie, i zjawila sie u ojca chyba dopiero po smierci Caroline, kiedy ktos ze znajomych Karen zobaczyl jej zdjecie w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Bill Spencer Jr. Nie czytac! 28.09.09, 18:46 Została porwana jako niemowlak. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Bill Spencer Jr. Nie czytac! 01.10.09, 01:19 To byl chyba tylko "goscinny wystep" Karen, bo Bill Spencer jej nie docenil i firme zostawil synowi. Za to Bill Spencer jr jest teraz w kazdym odcinku i jak nie snuje intryg, to probuje bez skutku dobierac sie do siostr Logan ... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Fantazja autorow nie ma granic... NIE czytac! 03.10.09, 13:05 Bill Spencer wyszperal gdzies, ze Eric Forrester zalatwial NIELEGALNIE przebywajacym w USA meksykanskim krawcom i krawcowym amerykanskie obywatelstwo poprzez danie im personalii zmarlych Amerykanow!!! To chyba przebija nawet dwukrotne "zmartwychwstanie" Tylor ... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Fantazja autorow nie ma granic... NIE czyta 05.10.09, 08:06 po co ty oglądasz to gówno? ja nie widziałam żadnego odcinka od bodaj 4-6msc. mojej babci się nie dziwie ma 80 lat, ale młoda osoba? bo myślę że jesteś jeszcze młoda, naprawdę nie masz ambicji na lepszy serial? sama już się dziwisz co to scenarzyści nie wymyślają, to po co to oglądasz? dla mnie ten film to polączenie horroru, komedii z Sci- Fi. naprawdę szkoda czasu na taki syf. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Fantazja autorow ... Spoiler 06.10.09, 15:53 Jakbys ogladala serial od 21 lat, to tez tez bys nie mogla skonczyc ... Mloda osoba nie jestem, ale najciekawsze, ze moj syn oglada razem ze mna od samego poczatku, i tez nie moze przestac! Ogladam serial, zreszta jedyny jaki ogladam, wlasnie zeby moc dyskutowac z kolezankami jakie tam sa glupoty!!! Niestety nie mam takiej okazji zbyt czesto, wiec pisze tu na Forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawenta Re: Fantazja autorow ... Spoiler 07.10.09, 10:58 sądząc po datach wpisów na forum to i tu nie ma zbytniego zainteresowania, nie mówiąc o tym że 80% wpisów nalezy do Ciebie, skoro jesteś starszą osobą można ci to wybaczyć, ale Twój syn?! żenada, niech nie przyznaje się do tego publicznie, mój mąż ogląda ze mną M Jak Miłość i też się dotego przed nikim nie przyznaje, ale MNS to już porażka nawet jak na kobiete a co dopiero na faceta. ale wolny świat, sama kiedyś to oglądałam, a teraz stwierdziłam że to był stracony czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Fantazja autorow ... Spoiler 07.10.09, 12:04 Kiedy zaczelam ogladac "Glamour" to nie bylam starsza osoba, a syn byl jeszcze malym dzieckiem ... Stalo sie to do pewnego stopnia "tradycja rodzinna", bo jest to jedyna rzecz ktora ogladamy wspolnie. Kiedy syn nie ma czasu obejrzec (17.40 - 18.05) to mu uzupelniam podczas nastepnego wspolnego ogladania. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Bil Spencer junior 18.12.09, 15:00 Stal sie jedna z czolowych postaci serialu. Kiedys byl Marone, ten od okretow, ktory nie wiem dlaczego zniknal, a teraz Spencer, magnat medialny. Obaj byli despotami i czarnymi charakterami, ale ostatnio Billa Spencera dosiegnela milosc ... :) A Sally Specktra dalej zyje w serialu: przyslala pocztowke, ze jest na Wyspach Kanaryjskich i podrywa mlodych Hiszpanow. Odpowiedz Link Zgłoś