Gość: sz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 17:46 irytuje mnie to dziewcze bardzo.i inni na okolo niej,ktorzy sie rozczulaja nad nia.przeciez to ex dziwka...a postawe rozczeniowa to ma do wszystkich.zal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fanka_poranka Re: Pola K L A N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:24 zamiast stać za kasą fiskalną ciągle na zapleczu, na okrągło z szefem gada, jeszcze sie okaze, że Kinia nie będzie miała do kogo wrócić, i kanapki nawet do roboty sobie nie zrobi- w Klanie wszyscy z głodu zdechną, jak tak nie daj boże Stasi coś sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Pola K L A N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 23:48 Pola sprzątnie Kindze sprzed nosa narzeczonego, Kinga wróci do Michała i będziemy mieć wartości zachowane. :D Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Pola K L A N 26.09.09, 22:50 to kinia rzuci Roberta i Pola to wykorzysta:)czytałam w omówieniach:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: Pola K L A N IP: *.chello.pl 25.09.09, 22:25 Jak rozumiem ex-dziwki powinno się rozstrzeliwać? Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Pola K L A N 26.09.09, 11:39 Mnie tam ona nie irytuje. Na moje oko to ona podwędzi Kindze faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogobela Re: Pola K L A N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 12:59 Gość portalu: Alfons napisał(a): > Jak rozumiem ex-dziwki powinno się rozstrzeliwać? nie, alfonsi powinni się z nimi żenić i życ długo i szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Pola K L A N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 00:36 nie,ale niekoniecznie kreowac na niewiniatka,wzor cnot itp i teksty cioci stasi jaka ta pola jest biedna,dobra i wartosciowa.no sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Pola K L A N IP: *.spray.net.pl 27.09.09, 10:05 Jak nazywa się aktorka grająca Polę? Klan oglądam sporadycznie /wreszcie!/ a aktorka bardzo mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Pola K L A N 27.09.09, 10:13 Aleksandra Listwan www.filmpolski.pl/fp/index.php/1153891 Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Pola K L A N 29.09.09, 10:26 Alez ta Pola zrobila sie arogancka i wyrachowana. We wczorajszym odcinku, ten glupi Michal chcial jej pomoc, a ona na odwalonego "dzieki i przemysle to", albo z tym swoim szefem. Coraz bardziej drazni mnie ta postac, upodoabnia sie do Michala, niedoszlego mezusia. Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Pola K L A N 30.09.09, 12:31 jedno trzeba przyznać. Pasowaliby do siebie. On taki niezaradny, tatuś mieszkanie kupuję, prace też mu załatwił, ale ona wie co robić, żeby zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Pola K L A N 30.09.09, 16:19 Dla mnie to śmierdziało sztuczną dydaktyką na kilometr - brakowało tylko plansz, ulotek i nr infolinii, żeby widzowie nie uronili ani kawałka informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pola K L A N IP: *.radom.vectranet.pl 29.09.09, 23:53 a co to wedlug ciebie sa ROZCZenia?? haha.. dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: Pola K L A N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 02:06 odezwal sie purysta jezykowy z miodem w uszach i bombą w nosie! jak mnie wku...a takie czepianie sie;/ Odpowiedz Link Zgłoś