Dodaj do ulubionych

Kinga mjm w kapeluszu

29.09.09, 09:41

boszeee szoku dostałam,wyglądała tragicznie zle!!!
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 10:35
      Ubranie to miała świetne, faktycznie. I te rozmowy z mamą... po dwudziestu
      latach się dowiedziała, gdzie matka młodość spędziła? Dla mnie to dziwne, ja
      wiem o swoich rodzicach takie podstawowe rzeczy, ale widocznie jestem... dziwna:D
      • monia515 Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 10:50
        No własnie. Jak mogła nie wiedzieć, że matka chodziła do liceum
        plastycznego w Gdyni? Dla mnie to szok.
        Poza tym wprowadzaja nowy wątek matki Kingi- pewnie odnajdzie się
        dawna miłość. Zaznaczyli, że zaginął, a nie umarł.
        • aga_ata Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 10:53
          Ktoś tu na forum pisał, że to może Jaroszy. Skoro przepisze na Hankę jakiś dom w
          Gdyni... Coś ta Gdynia się za często pojawia.

A jak w serialu ktoś opisuje łzawą historię o byłej miłości to jedno pewne - ona
          niedługo nagle się pojawi.
          • pluskotka Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 11:26
            I pewnie będzie ojcem Kingi. :) On zaginął gdy wprowadzili stan wojenny, a Kinia
            ile ma w ogóle lat? Swoją drogą u nich chyba 2008 nadal trwa, więc...
            • aga_ata Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 11:40
              No Kinia ma gdzieś z 24-25 chyba, nie?
              • Gość: kemot97 Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: 195.224.9.* 29.09.09, 11:57
                Kapelusik pozyczyla od coreczki. Mnie podobala sie scenka kiedy
                Kinia rozmawia przez komoreczka z mamusia, a mamusia czeka z
                waliczeka na brzegu morza - tak jakby wlasnie wysiadla z lodki ktora
                przyplynela z Warsiawy.

Ale wspominienia mamusi i te pytania Kingi - 'naprawde? chodzialas
                do liceum plastycznego?' mnie powalily - ja tez o swoich rodzicach
                wiem wiecej niz od momentu kiedy ich poznalem hehe
                • Gość: Kanapa Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.09.09, 12:37
                  "Naprawdę? Umiesz malować?" - to było chyba jeszcze lepsze. :D
                  • romanska.3463 Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 12:42
                    a tak na marginesie to Gdynia nad Zatoką (niezbyt czystą) chyba leży....a Kinia
                    ciągle o spacerkach brzegiem morza
                  • Gość: balbina "Bajarka opowiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 12:47
                    scenariusz pisze Łebkowska, reprezentuje w nim styl typu" pleć pleciugo, byle długo" no i tak plecie plecie plecie, w końcu niezle pieniądze na tym kręci ona i cała ekipa
                    • aga_ata Re: "Bajarka opowiada" 29.09.09, 12:55
                      Mnie to też rozłożyło. Zdrowy klimat te sprawy, a Kinia z dzieckiem w porcie nad
                      samiuśkim brzegiem. Nie ma to jak te wszystkie smary, opary, ropy itd.
                      pochodzące z zatoki w porcie. Samo zdrowie!

Chodzenie po plaży, w parku czy jakąś aleją nadmorską jest zdecydowanie gorsze
                      niż turlanie się w porcie. Powinna jeszcze pomóc panom czyścić te wszystkie
                      statki i wykąpać Lenkę w zaropiałej wodzie.
                      • Gość: renia Re: "Bajarka opowiada" IP: 83.238.141.* 29.09.09, 13:32
                        Ona nie spacerowała w porcie tylko w basenie jachtowym (pustym, bo
                        scena kręcona chyba wczesną wiosną). Mieszkańcy spaceruja po
                        bulwarze nadmorskim który jest kawałek dalej.
                        • Gość: kemot97 Re: "Bajarka opowiada" IP: 195.224.9.* 29.09.09, 13:45
                          tez myslalem czemu nie pokazuja Kingi jak spaceruje bulwarem tylko
                          ciagle po jakich portach sie szlaja z tym wozkiem. Ale zrozumialm ze
                          lekarz zalecil spacery nad morzem, wiec Kinia bardzo doslownie
                          zrouzmiala jego wytyczne. Nad morzem - znaczy nad samiuskim morzem.
                          20 metrow od morza jod juz nie dochodzi. Zaloze sie ze jesli Kinia
                          bylaby bardziej zapobiegliwa matka - chodzila by z tym wozkiem w
                          wodzie po pas. Jak morze to morze...
                          • Gość: KK Re: "Bajarka opowiada" IP: *.is.net.pl 29.09.09, 13:51
                            Się usmiałam :) Az mi się humor poprawił ;P
                          • aga_ata Re: "Bajarka opowiada" 29.09.09, 13:51
                            Z drżeniem serca wczoraj patrzyłam, jak ona z tym wózkiem nad samym brzegiem...
                            normalnie krok w bok w Lenka w wodzie.

• bezia_80 Re: "Bajarka opowiada" 29.09.09, 17:19
                            Nikt bidulce nie powiedział , ze to zatoka............
                    • Gość: Bożena Re: "Bajarka opowiada" IP: *.lublin.mm.pl 30.09.09, 08:03
                      Pani Łepkowska nie jest już scenażystką MjM.Teraz pisze "Barwy
                      szczęścia".
    • vandikia Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 14:23
      wygladala 100 razy gorzej od serialowej matki
      nie wiem kto nie lubi tak tej postaci, ze ciagle ją ośmiesza
    • iza232 Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 17:08
      Koszmarek! Uśmiałam się nieziemsko z tego kapelusza :)))
    • Gość: allo Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 08:16
      Cichopek chyba zatraciła instynkt samozachowawczy, skoro pozwoliła sobie włożyć
      ten nocnik na głowę i kanarkowy płaszczyk;)
    • Gość: jujka Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 09:05
      a przecież w Gdyni jest takie piękne molo. i mozna po nim spacerowac w głąb
      "morza" i z powrotem. a nawet na ławeczce przycupnąć.
    • skarol Re: Kinga mjm w kapeluszu 30.09.09, 17:19
      Plaszczyk w porzadku, ale w kapeluszu wygladla jak strach na wroble.
    • iza232 Re: Kinga mjm w kapeluszu 30.09.09, 18:26
      BTW to chyba już maj mają a ona ciągle w grubej kurtce biega.
      • czekolada72 Re: Kinga mjm w kapeluszu 30.09.09, 19:17
        No w koncu jakos te ciaze musi ukrywac to raz, a dwa kapelusik zapewne mial posluzyc odciagnieciu uwagi od srodkowych partii Kasi, zreszta dobrze zaslonietych wozkiem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka