iskierka40 29.09.09, 09:41 boszeee szoku dostałam,wyglądała tragicznie zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 10:35 Ubranie to miała świetne, faktycznie. I te rozmowy z mamą... po dwudziestu latach się dowiedziała, gdzie matka młodość spędziła? Dla mnie to dziwne, ja wiem o swoich rodzicach takie podstawowe rzeczy, ale widocznie jestem... dziwna:D Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 10:50 No własnie. Jak mogła nie wiedzieć, że matka chodziła do liceum plastycznego w Gdyni? Dla mnie to szok. Poza tym wprowadzaja nowy wątek matki Kingi- pewnie odnajdzie się dawna miłość. Zaznaczyli, że zaginął, a nie umarł. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 10:53 Ktoś tu na forum pisał, że to może Jaroszy. Skoro przepisze na Hankę jakiś dom w Gdyni... Coś ta Gdynia się za często pojawia. A jak w serialu ktoś opisuje łzawą historię o byłej miłości to jedno pewne - ona niedługo nagle się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 11:26 I pewnie będzie ojcem Kingi. :) On zaginął gdy wprowadzili stan wojenny, a Kinia ile ma w ogóle lat? Swoją drogą u nich chyba 2008 nadal trwa, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 11:40 No Kinia ma gdzieś z 24-25 chyba, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: 195.224.9.* 29.09.09, 11:57 Kapelusik pozyczyla od coreczki. Mnie podobala sie scenka kiedy Kinia rozmawia przez komoreczka z mamusia, a mamusia czeka z waliczeka na brzegu morza - tak jakby wlasnie wysiadla z lodki ktora przyplynela z Warsiawy. Ale wspominienia mamusi i te pytania Kingi - 'naprawde? chodzialas do liceum plastycznego?' mnie powalily - ja tez o swoich rodzicach wiem wiecej niz od momentu kiedy ich poznalem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanapa Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.09.09, 12:37 "Naprawdę? Umiesz malować?" - to było chyba jeszcze lepsze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
romanska.3463 Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 12:42 a tak na marginesie to Gdynia nad Zatoką (niezbyt czystą) chyba leży....a Kinia ciągle o spacerkach brzegiem morza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina "Bajarka opowiada" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 12:47 scenariusz pisze Łebkowska, reprezentuje w nim styl typu" pleć pleciugo, byle długo" no i tak plecie plecie plecie, w końcu niezle pieniądze na tym kręci ona i cała ekipa Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: "Bajarka opowiada" 29.09.09, 12:55 Mnie to też rozłożyło. Zdrowy klimat te sprawy, a Kinia z dzieckiem w porcie nad samiuśkim brzegiem. Nie ma to jak te wszystkie smary, opary, ropy itd. pochodzące z zatoki w porcie. Samo zdrowie! Chodzenie po plaży, w parku czy jakąś aleją nadmorską jest zdecydowanie gorsze niż turlanie się w porcie. Powinna jeszcze pomóc panom czyścić te wszystkie statki i wykąpać Lenkę w zaropiałej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: "Bajarka opowiada" IP: 83.238.141.* 29.09.09, 13:32 Ona nie spacerowała w porcie tylko w basenie jachtowym (pustym, bo scena kręcona chyba wczesną wiosną). Mieszkańcy spaceruja po bulwarze nadmorskim który jest kawałek dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: "Bajarka opowiada" IP: 195.224.9.* 29.09.09, 13:45 tez myslalem czemu nie pokazuja Kingi jak spaceruje bulwarem tylko ciagle po jakich portach sie szlaja z tym wozkiem. Ale zrozumialm ze lekarz zalecil spacery nad morzem, wiec Kinia bardzo doslownie zrouzmiala jego wytyczne. Nad morzem - znaczy nad samiuskim morzem. 20 metrow od morza jod juz nie dochodzi. Zaloze sie ze jesli Kinia bylaby bardziej zapobiegliwa matka - chodzila by z tym wozkiem w wodzie po pas. Jak morze to morze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: "Bajarka opowiada" IP: *.is.net.pl 29.09.09, 13:51 Się usmiałam :) Az mi się humor poprawił ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: "Bajarka opowiada" 29.09.09, 13:51 Z drżeniem serca wczoraj patrzyłam, jak ona z tym wózkiem nad samym brzegiem... normalnie krok w bok w Lenka w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezia_80 Re: "Bajarka opowiada" 29.09.09, 17:19 Nikt bidulce nie powiedział , ze to zatoka............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: "Bajarka opowiada" IP: *.lublin.mm.pl 30.09.09, 08:03 Pani Łepkowska nie jest już scenażystką MjM.Teraz pisze "Barwy szczęścia". Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 14:23 wygladala 100 razy gorzej od serialowej matki nie wiem kto nie lubi tak tej postaci, ze ciagle ją ośmiesza Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Kinga mjm w kapeluszu 29.09.09, 17:08 Koszmarek! Uśmiałam się nieziemsko z tego kapelusza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allo Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 08:16 Cichopek chyba zatraciła instynkt samozachowawczy, skoro pozwoliła sobie włożyć ten nocnik na głowę i kanarkowy płaszczyk;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Kinga mjm w kapeluszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 09:05 a przecież w Gdyni jest takie piękne molo. i mozna po nim spacerowac w głąb "morza" i z powrotem. a nawet na ławeczce przycupnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
skarol Re: Kinga mjm w kapeluszu 30.09.09, 17:19 Plaszczyk w porzadku, ale w kapeluszu wygladla jak strach na wroble. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Kinga mjm w kapeluszu 30.09.09, 18:26 BTW to chyba już maj mają a ona ciągle w grubej kurtce biega. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Kinga mjm w kapeluszu 30.09.09, 19:17 No w koncu jakos te ciaze musi ukrywac to raz, a dwa kapelusik zapewne mial posluzyc odciagnieciu uwagi od srodkowych partii Kasi, zreszta dobrze zaslonietych wozkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś