wiktor89 07.08.06, 08:20 Otóż czytam ze pobór masowy 1982-1987. O co z tym chodzi pisze ze jeszcze tego lata sie rozpocznie"łapanka". No ale ja qrwa nie mam zamiaru spedzic nawet tylko 4 miesiecy bo nie chce tracic roku do cholery!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miron Re: O co chodzi z projektem MON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:44 he ja taksamo nie chce, zapodaj wiktor linka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: O co chodzi z projektem MON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:47 wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=255739 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor89 Re: O co chodzi z projektem MON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 08:49 qrwa jak nie amnestuia to pobór masowy ten kraj jest tak niedoje b a ny z4e szkoda tu zyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyeoftheneedle Re: O co chodzi z projektem MON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:08 trzeba bylo glosowac na moherowa koalicje? teraz sie ma za swoje :> idiotyzm moim zdaniem, ale ja tam chromole, mnie nie tkna - jestem zagorzalym antymilitarysta i zwolennikiem w pelni zawodowego wojska ;) ze niby kazdy ma byc przeszkolony? kurde, to trzeba bylo zadbac o to zeby ludzie na lekcjach PO uczyli sie strzelac jak za dawnych lat i cos praktycznego poznawali a nie wkuwali roznice miedzy jednym a drugim kombinezonem ochronnym. Odpowiedz Link Zgłoś